Set 3 Decupatoare Cerc din Inox

11905
14,52 RON
in stoc
Pretul in puncte: 30 point
Puncte premiu: 1 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
MaterialMetalic ModelForme Geometrice Tip DecupatorSimplu

Set 3 Decupatoare Cerc din Inox

Dimensiuni:

Diametru: 8 cm; 7 cm; 5,5 cm

Inaltime: 3,5 cm

 

  • Material: oțel inoxidabil
  • Culoare: argintiu. 
  • Ușor de utilizat fabricate din material  netoxic și ușor de curățat, poate fi utilizat în cuptor, mașină de spălat vase, frigider etc.
  • Pot fi utilizate pentru a decupa aluat, jeleu, briose, fondant, pastă de zahăr, ciocolată topită, ceară, săpun, rășină, și toate tipurile de argile sau plastilina.
  • Acest instrument vă va ajuta să vă aduceți abilitățile de decorare a torturilor la un nou nivel. Ideal pentru utilizare cu o gamă largă de materiale comestibile și non-comestibile.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Caracteristici Decupatoare
Material:
Metalic
Model:
Forme Geometrice
Tip Decupator:
Simplu
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare