Set 3 Decupatoare Metal - Floare - Forma Prajituri - Biscuiti - A-12725

DESCRIERE PRODUS:

 • Set de decupatoare reutilizabile in forma de floare
 • Material: otel inoxidabil, rezistent la rugina si coroziune
 • Numar decupatoare: 3
 • Dimensiuni: Setul cuprinde 3 decupatore in forma de floare de dimensiuni diferite:
 • Decupator 1: 4,5cm x 4 cm
 • Decupator 2: 5,5 cm x 4,5 cm
 • Decupator 3: 6,5 cm x 7 cm
 • Inainte de prima utilizare spalati decupatoarele cu detergent de vase si jet de apa
 • Usor de curatat: se curata cu apa si detergent si se usuca
 • Decupatoarele inutilizabile se recicleaza conform legislatiei in vigoare
 • Origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

UTILIZARE:

 • Decupatoarele în formă de floare sunt un instrument util în bucătărie pentru a crea prăjituri, biscuiți și alte deserturi în formă de inimă.
 • Decupatoarele sunt confecționat din inox, ceea ce le face durabile și ușor de curățat după utilizare.
 • Forma de floare a decupatoarelor este perfectă pentru a crea prăjituri deosebite pentru ocazii festive, precum onomastice, aniversări sau alte evenimente speciale. Aceasta adaugă un element deosebit și diferit la deserturile dvs. făcându-le mai atrăgătoare vizual.
 • Decupatoarele în formă de floare sunt ușor de utilizat, având o margine confortabilă pentru a vă ajuta să tăiați prăjiturile într-un mod precis și uniform.
 • Decupatorele în formă de floare sunt instrumente indispensabile în bucătăria oricărei persoane care dorește să creeze prăjituri și deserturi deosebite, care să impresioneze vizual și să ofere o experiență gustativă plăcută.
 • Partea de jos a decupatoarelor sunt concepute pentru a taia cu usurinta
 • Decupatoarele in forma de floare sunt utilizate pentru taierea prajiturilor, a produselor de patiserie, decuparea aluatului, fondantului, martipanului, a gogosilor, a painii, a branzei.
 • Decupatoarele in forma de floare sunt un ajutor ideal in a-ti motiva copii sa termine tot din farfurie. Poti decupa feliile de paine, branza, sunca, legumele, in forme atragatoare pentru a crea sandwich-uri apetisante pentru cei mici
 • Decupatoarele sunt rezistente la temperaturi inalte si pot fi folosite pentru a prepara oua in diverse forme
 • Cel mai bun cadou pentru familie – este o modalitate grozava de a implica si initia copii in bucatarie. Procesul de realizare al fursecurilor si prajiturelelor necesita concentrare, colaborare si creativitate pentru a le preda copiilor lectii valoroase.
 • Decupatoarele ajuta copii sa foloseasca echipamente reale de gatit si-i ajuta sa-si dezvolte increderea si maturitatea. Coacerea fursecurilor se va transforma intr-o mare distractie si voie buna si va veti bucura   de timpul de calitate petrecut  cu familia
 • Cu ajutorul acestui set de decupatoare vei realiza preparate tematice pentru orice petrecere sau eveniment. Nu sunt perfecte doar pentru taierea aluatului de fursecuri, ci si pentru paine, sandwich-uri, jeleu fructe moi, clatite
 • Decupatoarele pot fi folosite si in scopuri nealimentare. Cu ajutorul lor se pot realiza sapunuri, lumanari, decoratiuni din lut in forme de marimi si modele variate.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostr  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Bianca
06/10/2021
Achiziție neconfirmată
Comentarii
Culoarea este frumoasa si se foloseste usor.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Bianca
Bianca
Achiziție neconfirmată
06/10/2021
Comentarii
Culoarea este frumoasa si se foloseste usor.
A fost utilă această recenzie?
30 31
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518127253
Culoare:
Roz
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

11269
8,25 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 17 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Set de 3 decupatoare in forma de floare, marimi variate, ideale pentru decuparea aluatului de fursecuri si biscuiti, decuparea painii, a branzei, legumelor pentru a crea sandwich-uri atragatoare, pe placul copiilor. Sunt realizate din metal, rezistente la rugina si nu-si schimba forma.

 

GTINEAN 2015518127253
Banner de inchiriat