Sticla Silicon - Sticla Pliabila - Negru - 500 Mililitri - A-14030

DESCRIERE PRODUS:

 • Sticla pliabilă din silicon este un inovativ recipient de transport și depozitare a lichidelor, fabricat dintr-un material rezistent și durabil, respectiv silicon de înaltă calitate.
 • Material: silicon
 • Culoare: Negru
 • BPA FREE
 • Rezistent termic 
 • Capacitate: 500 mililitri
 • Dimensiuni: 
 • Extins: -inaltime 22 cm
 • -latime 6 cm
 • Pliat: - inaltime 12 cm
 • -latime 6 cm
 • Desingul: ingenios ergonomic
 • Pliabil  cu capac specieal
 • Prevazut cu carabina
 • Caracteristici:
 • Sigur, fara gust si miros proriu, non-toxic
 • Rezistent la uzura
 • Capac detasabil prin insurubare
 • Curatare: se face manual sau in masina de spalat vase
 • Niciodata nu spalati cu buretele de sarma sau cu detergenti abrazivi (pe baza de nisip) pentru a nu deteriora suprafata neteda.
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

UTILIZARE:

 • Sticla pliabilă din silicon este un inovativ recipient de transport și depozitare a lichidelor, fabricat dintr-un material rezistent și durabil, respectiv silicon de înaltă calitate. Această sticlă este proiectată pentru a oferi o alternativă practică și ecologică la sticlele tradiționale din plastic sau sticlă, având o serie de caracteristici cheie care o fac potrivită pentru diverse activități și medii.
 • Material rezistent și sigur: Sticla pliabilă este fabricată din silicon de înaltă calitate, un material non-toxic și sigur pentru utilizarea cu alimente și băuturi. Acesta nu conține substanțe dăunătoare precum BPA sau ftalați, astfel că nu afectează calitatea sau gustul lichidelor depozitate în interior.
 • Capac special cu deschidere rapidă: Sticla este prevăzută cu un capac special, conceput cu o deschidere rapidă, care permite accesul ușor la conținut fără a fi nevoie să scoateți complet capacul. Astfel, puteți bea din sticlă sau turna lichide fără efort, fiind ideală pentru activități precum jogging, drumeții sau ciclism.
 • Carabină pentru agățare: O altă caracteristică inovatoare este carabina atașată capacului, care vă permite să agățați sticla de rucsac, curea sau orice altă buclă, fără a fi nevoie să ocupați spațiu în interiorul acestora. Acest aspect face sticla pliabilă foarte convenabilă pentru excursii în aer liber sau călătorii, unde accesul ușor la lichidele hidratante este esențial.
 • Funcție de pliere: Una dintre cele mai remarcabile caracteristici ale sticlei pliabile este capacitatea de a fi pliată în mod compact atunci când nu este utilizată. Astfel, sticla poate fi pliată până la o dimensiune redusă, ocupând foarte puțin spațiu în rucsac, geantă sau buzunar. Aceasta face sticla pliabilă excelentă pentru a fi purtată oriunde și în orice moment, fiind ideală pentru persoanele care apreciază minimalismul și eficiența în timpul călătoriilor.
 • Ușor de curățat și întreținut: Siliconul de calitate superioară este un material foarte ușor de curățat și de întreținut. Sticla pliabilă poate fi spălată cu ușurință în mașina de spălat vase sau cu apă caldă și săpun. În plus, materialul său rezistent îi conferă o durată de viață lungă și poate fi folosită în repetate rânduri, contribuind astfel la reducerea deșeurilor plastice.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 (AM)

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518140306
ORIGINE:
CHINA
Culoare:
Negru
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17566
23,90 RON /per bucata
in stoc
Negru
Pretul in puncte: 48 point
Puncte premiu: 1 point
+
Sticla pliabilă din silicon este un inovativ recipient de transport și depozitare a lichidelor, fabricat dintr-un material rezistent și durabil, respectiv silicon de înaltă calitate.
GTINEAN 2015518140306 ORIGINECHINA CuloareNegru
Banner de inchiriat
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse