Tava Ovala Ceramica Pentru Cuptor 28.5x18.5

Tava Ovala Ceramica Pentru Cuptor

  • 【Tava ceramica ovala eleganta】 Tava are un design dublu mâner pentru transportul ușor de alimente de la cuptor la masă. Este, de asemenea, un de element decor fermecător în bucătăria sau pe masa dvs. , care vă poate impresiona oaspeții!
  • 【Ușor de curățat】Glazura netedă, ușor de curățat, o puteți spăla cu săpun sau apă fierbinte și în condiții de siguranță în mașina de spălat vase.
  • 【Îndepliniți-vă nevoile zilnice】 In vasul de copt oval  se servește pizza, pâine, paste, lasagna, pui, friptură, carne de vită, legume. De asemenea poat fi folosit pentru încălzire și depozitare a alimentelor, răspunde diferitelor dvs. nevoi.
  • 【Durabilitate și siguranță】 Din porțelan durabil. Se poate spala in mașina de spălat vase, rezistent in frigidere, cuptoare cu microunde și cuptoare clasice.

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Denis
05/07/2023
Achizitie Verificata
Distribuție uniformă a căldurii:
Comentarii
Ceramica este un material excelent pentru coacerea alimentelor, deoarece asigură o distribuție uniformă a căldurii în timpul coacerii. Acest aspect contribuie la obținerea preparatelor coapte uniform, cu o textură și o consistență bune.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Nicolas
Nicolas
Achizitie Verificata
20/07/2023
Rezistență la temperaturi ridicate
Comentarii
Tava ovală din ceramică este rezistentă la temperaturi ridicate, permițându-vă să o utilizați în cuptoarele tradiționale sau cuptoarele cu microunde fără a se deteriora. Aceasta vă oferă flexibilitate în gătit și coacere.
A fost utilă această recenzie?
84 9
Sebi L
Sebi L
Achizitie Verificata
05/07/2023
Versatilitate în bucătărie
Comentarii
Tava ovală din ceramică poate fi utilizată pentru o varietate de preparate, cum ar fi lasagna, prăjituri, tartele, gratinuri și multe altele. Dimensiunile sale potrivite vă permit să pregătiți porții generoase sau să coaceți mai multe alimente în același timp.
A fost utilă această recenzie?
73 12
Toma M
Toma M
Achizitie Verificata
05/07/2023
Durabilitate
Comentarii
Tava ovală din ceramică este durabilă și rezistentă la zgârieturi sau fisuri. Dacă este utilizată și întreținută corespunzător, poate oferi o durată lungă de viață.
A fost utilă această recenzie?
82 10
Edy S
Edy S
Achizitie Verificata
05/07/2023
Estetică plăcută
Comentarii
Tava ovală din ceramică adaugă un aspect estetic plăcut la preparatele coapte și poate fi utilizată direct la masă pentru servirea acestora. Materialul ceramic oferă un aspect elegant și sofisticat.
A fost utilă această recenzie?
73 10
Sandu E
Sandu E
Achizitie Verificata
05/07/2023
Ușor de curățat
Comentarii
Ceramica este un material nonaderent, ceea ce facilitează curățarea tăvii. Reziduurile alimentare nu se lipesc de suprafața ceramică, iar tava poate fi curățată ușor cu apă caldă și detergent.
A fost utilă această recenzie?
97 14
Scrie un comentariu
Întrebări
Culoare:
Bej
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
11984
39,00 RON /per bucata
in stoc
cm
Pretul in puncte: 78 point
Puncte premiu: 2 points
+
6 recenzii Scrie un comentariu
CuloareBej
Banner de inchiriat
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse