ACUM Reducere cu 10%+10%
la valoarea cosului de cumparaturi!
Adauga in cosul de cumparaturi tot ce ai nevoie pentru tine si pentru cei apropiati. La sfarsit vei primi 20% discount.

Telina Frunze Pulbere (Punga 0,500 kg)

Frunze De Telina Pudra : pudra fina de culoare verde 
Gust și aromă tipice, caracteristice, fără nici un gust ciudat sau miros

- Utilizare : materie prime folosita în industria alimentară.
- Dozaj : conform tehnicilor standard.

- Conținut de apă : 8,49% 

- Contaminare organică : 0,02%

- Contaminare minerală : 0,01%

- Conținutul de tulpini și alte părți ale aceleiași plante, necolorate : 0,39%

- Dăunătorii și rămășițele lor : absente .

- Conținutul de OMG : Frunzele De Telina Pudra  sunt un produs nonGMO.

- Conținutul de alergeni : Telina este un alergen

- Iradierea produsului : nu este iradiat.

Valoare nutritivă în 100 g de produs :

- Calorii : 1336kJ - 319kcal

- Grăsime : 2,1 g din care grăsime saturată 0,6 g

- Carbohidrati totali : 64 g

- Zaharuri : 36g

- Proteină : 28g

- Fibră : 11 g

- Sare : 2,1 g (sodiu natural)

Specificatii  microbiologice :
- Salmonella : absentă în 25g
- Grupul Coli : <1,0x104 în 1g
- Mucegaiuri : <5,0x104 în 1g
Metale grele si pesticide :
- Plumb : nu mai mult de 2,0 mg / kg
- Cadmiu : nu mai mult de 0,1 mg / kg
Cerințele privind pesticidele : în ceea ce privește conținutul pesticidelor acesta este  în conformitate cu actele UE nr. 396/2005 din 23 februarie 2005 și în conformitate cu cele mai recente acte.
Perioada de valabilitate : Termenul de valabilitate pentru Telina Frunze Pudra - 12 luni în ambalajul și depozitarea originală, conform condițiilor menționate mai jos.

Telina Frunze Pudra se depoziteaza  in spatii uscate, întunecate; nu mai mult de 25°C; umiditate relativă până la 80%.

Etichetarea : numele produsului, numărul lotului, țara de origine, greutatea nete, data de producție, perioada de expirare.

Origine : Polonia

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Ambalare :
500 grame
Stare:
Pulbere
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

11116
21,78 RON
43,56 RON  per 1.00 kg
/ Punga
in stoc
Pretul in puncte: 44 point
Puncte premiu: 1 point

Cantitatea minima pentru "Telina Frunze Pulbere (Punga 0,500 kg)" este 1.

Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Pudra De Telina, origine Egipt
  • Atasamente
  • Vizualizați toate variantele ca listă
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse