Tripolifosfat De Sodiu Anhidru (Sac 25 kg)

 Tripolifosfatul de sodiu anhidru este un aditiv alimentar anorganic ce face parte din gama trifosfatilor, se regaseste si sub denumirea de trifosfat de sodiu sau tripolifosfat . Se obtine prin incalzirea amestecului de fosfat disodic si fosfat monosodic.

- Aplicatii :  Tripolifosfatul de sodiu este utilizat in industria alimentara datorita rolului de emulsifiant, conservant, stabilizator si sechestrant. Alte utilizari : in industria sapunurilor si detergentilor, a pielariei, industria textila, industria ceramicii, hartiei, cauciucului si pigmentilor.

- Aprobari : Produsul este in concordanta cu Regulamentele EU , FDAsi FAO/JEFCA. Produsul are certificare halal.

- Depozitare : Tripolifosfatul se depoziteaza in spatii racoroase si ventilate, ferite de expunerea la lumina solara, caldura si umiditate.

- Valabilitate : Depozitat in ambalajul original si in conditiile mentionate de producator, produsul isi mentine valabilitatea pana la 36 de luni de la data fabricatiei.

- Ambalare : In saci de hartie 25 kg

Specificatie produs :

- Pudra fina de culoare alba E451(1)

- Insolubilitate in apa : max 0,1%

- Solubilitate (6%in apa distilata): solutie clara si lipsita de culoare

- Pierdere la uscare (105°C, 1h): max 0,7%

- pH(solutie 1%) : 9,5-10.1

- Polifosfat : max 1 %

- Sodium triplolifosfat: min 85%

- Fosfat :  56.0-58.8 %

- Fluoruri : max 10ppm

Metale grele :

- Arsenic : max 1ppm

- Plumb : max 1ppm

- Mercur : max 1ppm

- Cadmiu : max 1ppm

 Origine : Bangkok, Thailand

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10214
525,00 RON
21,00 RON  per 1.00 kg
/ Sac
in stoc
Pretul in puncte: 1050 point
Puncte premiu: 26 point

Cantitatea minima pentru "Tripolifosfat De Sodiu Anhidru (Sac 25 kg)" este 1.

Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Trifosfat de sodiu cu rol de emulsifiant, stabilizator, conservant si sechestrant, origine Germania

E 451 (i)

  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse