Vietnam Rice Paper Sauce - Sos Vietnamez Rulori Hartie Orez - 200 Mililitri

 
Descriere
  • Sos pentru rulouri din hartie de orez  ce poate fi folosit cu rulouri proaspete sau prajite
  • Acest sos este partenerul perfect pentru rulourile proaspete din hârtie de orez sau soiurile prăjite.
  • Delicios ca un sos de scufundare.
  • Încercați acest sos chiar și ca condiment pentru legume prăjite sau pentru a face o umplutură cu  un gust delicios  pentru de rulouri de primăvară proaspete.
  • Posibilitățile sunt multe și nu trebuie să fie neapărat mâncăruri orientale.
  • A se pastra la frigider dupa deschidere
  • Acest produs conține pește
  •  Sosul de hârtie de orez Thasia Vietnam a fost creat după o rețetă vietnameză autentică. Sosul conține bucăți de ardei iute proaspăt și, de asemenea, ananas, care vă oferă o atmosferă proaspătă de mâncare.

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8850058008211
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

14778_10D3
19,80 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 40 point
Puncte premiu: 1 point
+
Sosul de hârtie de orez Thasia Vietnam a fost creat după o rețetă vietnameză autentică. Sosul conține bucăți de ardei iute proaspăt și, de asemenea, ananas, care vă oferă o atmosferă proaspătă de mâncare.
GTINEAN 8850058008211
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse