1,0 kg Vitamina C # Puritate 99,99% ( Acid L-Ascorbic )

Livrare Astazi, din Stoc !

Efect Garantat !
Citeste instructiunile si vei avea in piscina apa cristalina!

Pentru a vedea efectele vizioneaza :

Film 1

Film 2

Film 3

Orice piscina sau bazin cu apa va avea pete maronii la un moment dat. Colorarea galben-maronie metalică văzută în majoritatea bazinelor este cauzată de depunerile de fier, mangan sau cupru. Aceste metale apar imediat ce umpleți piscina, deoarece sunt introduse de obicei prin apa din reteaua orașului sau dintr-o fântână/put. Culoarea maronie va fi mai pronuntata daca este vorba de apa dura.

Deși aceste reziduuri de metale prezente în apa nu afecteaza organismului uman, ele pot conține urme de impurități sau bacterii care pot fi dăunătoare. Aceste bacterii formează, de asemenea, o mâzgă brună ce se depune pe peretii piscinelor, în conductele de apă și în instalații. Bacteriile de fier sunt frecvent întâlnite în apa din puțuri.

Chiar și cel mai mic nivel de metal va colora pereții piscinei iar o piscină cu pete maronii are un aspect neplacut și niciun înotător nu va dori să înoate într-o piscină aparent nesănătoasă. Din fericire, există mai multe remedii pentru tratarea petelor din piscină, acidul ascorbic fiind cel mai eficient.

                Vitamina C utilizata pentru petele maronii din piscină este același supliment folosit pentru cresterea imunitatii și are multe utilizări, inclusiv curățarea caselor și a piscinei. Acidul ascorbic, sau vitamina C, este un agent de reducere, care este opus agentului oxidant cunoscut sub numele de clor.

Acidul ascorbic funcționează cel mai bine atunci când nivelul clorului este scăzut, atunci cand clorul nu neutralizeaza prea mult din vitamina C adăugată, risipind produsul înainte să poată actiona asupra petei.

Modul în care funcționează acidul ascorbic asupra petelor de fier este prin reducerea fierului de la o stare ferică solidă (oxid sau carbonat) la o stare feroasă solubilă. Aciditatea ajută în acest proces dar trebuie să adăugați un sechestrant metalic pentru a ține acest ion feros în apă, astfel încât să nu se oxideze sub actiunea clorului (daca folositi si clor ) și să se precipite din nou.

       Daca este o piscina in care faceti si clorinare, atunci cand adaugati vitamina C in piscina primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să verificați nivelul clorului din apa. După cum am menționat mai sus, nivelul de clor trebuie sa fie cât mai scazut atunci când vă tratați piscina pentru petele.

Daca nivelul de clor este scazut puteti adauga un produs algicid care va impiedica dezvoltarea algelor ce pot aparea in aceste conditii.

Acum puteți adăuga acid ascorbic sau vitamina C. Presarati o parte din cantitatea de vitamina C in dreptul petelor iar restul catitatii in apa din piscina. Utilizați 50 - 70  grame de Vitamina C pentru fiecare metru cub de apă.

               Când puneti acidul ascorbic în apă, puteți porni pompa din piscină și lăsați filtrele să circule apa aproximativ o jumătate de oră. Verificați dacă petele au dispărut. Dacă nu, adaugati inca putin acid ascorbic in apropierea petelor care au ramas și recirculați. Faceți acest lucru până când piscina este curată. Odată ce sunteți mulțumit de aspectul apei, puteți adăuga sechestrant pentru a împiedica petele să se întoarcă si reporniti filtrul.

               Cand adaugati acid ascorbic in piscina scadeti ph-ul apei. Puteti rebalansa ph-ul apei dupa 24 h de la adaugarea ac ascorbic. Pentru a regla ph-il si alcalinitatea,adaugati bicarbonat de sodiu si testati din cand in cand ph-ul pt a va asigura ca ph-ul nu depaseste 7,2.Puteti acum adauga incet clorul si urmariti daca mai apar pete.Daca acestea incep sa apara adugati mai mult agent sechestrant car va determina disparitia petelor

 

 Linkuri utile

Caracteristici specifice

- Cristale incolore , albe sau aproape albe, pulbere cristalina care se decoloreaza la expunerea la aer si la umezeala, lipsita de miros sau aproape inodora.

- pH-ul : pentru 5% w/v solutie, 2.1 la 2.6

- Rotatie optica specifica in 10%w/v, +20.5° la +21.5°.

- pH in sol. apoasa 2 %  : 2.4-2.8

- Claritatea  solutiei : Clara

- Culoarea solutiei : BYmax

- Cenusa sulfatata : 0.1 % max

- Rotatie optica specifica :+20.5 °- +21.5°

- Impuritati organice volatile : conform

- Concentratie : 99.0% - 100.%

- Pierdere la uscare  : ≤ 0.4 %

- Punct de topire : 190°C

- Solubilitate : Usor solubil in apa si partial solubil in etanol;insolubil in cloroform; se topeste la 190-192°C.

- Nota : Acidul ascorbic trebuie manipulat  conform fisei tehnice de siguranta.

  Depozitare :  Ferit de lumina, in locuri uscate si racoroase.

  Termen de valabilitate : Pastrat in conditiile mai sus mentionate, produsul isi pastreaza proprietatile pna la 36 luni de la data fabricatiei.

- Orice restrictie legala cu privire la utilizarea acidului ascorbic ca oxidant, trebuie sa fie luata in considerare.

  Tara de origine : China

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 2 recomandări
2
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu

Fotografiile Clientilor

Comentarii pozitive
Nemtoc Nicoleta
02/07/2022
Achizitie Verificata
Vitamina C
Comentarii
Am avut apa in piscina maro, am cumparat acest produs si cand am aruncat s-a limpezit instantaneu, este foarte bun, recomand.Nu am crezut ca am sa mai am apa curata in piscina, am folosit si produse pt piscina.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Timea
Timea
Achizitie Verificata
22/06/2023
Vitamina C
Comentarii
Cât se pune in piscină și cît de des
A fost utilă această recenzie?
5 3
Catalin
Raspuns oferit de:: Catalin
28/06/2023

50-70 g/1000 litri apa, la cateva ore dupa ce s-a facut clorinarea

 

Nemtoc Nicoleta
Nemtoc Nicoleta
Achizitie Verificata
02/07/2022
Vitamina C
Comentarii
Am avut apa in piscina maro, am cumparat acest produs si cand am aruncat s-a limpezit instantaneu, este foarte bun, recomand.Nu am crezut ca am sa mai am apa curata in piscina, am folosit si produse pt piscina.
A fost utilă această recenzie?
23 26
Catalin
Catalin
Achizitie Verificata
28/06/2022
Limpezire instantanee apa piscina
Avantaje
Fara Chimicale
Dezavantaje
Nici Unul
Comentarii
Am adaugat vitamina C si iata rezultatul dupa cateva minute
A fost utilă această recenzie?
65 19
Admin Admin
Admin Admin
Achiziție neconfirmată
24/08/2021
Comentarii
Este vitamina C alimentara
A fost utilă această recenzie?
19 19
Muntean Ioana Cristina
Muntean Ioana Cristina
Achizitie Verificata
23/08/2021
Comentarii
Se poate folosi aceasta vitamina c si la oameni?
A fost utilă această recenzie?
21 18
Catalin
Raspuns oferit de:: Catalin
17/05/2022
Da. Vitamina C comercializata de noi are puritate farmaceutica. Ca orice produs farmaceutic este bine sa consultati si medicul.
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 5949496700078
Ambalare :
1 kg
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10002
19,90 RON
19,90 RON  per 1.00 kg
/ Punga
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 20+ 50+
Pret 17,91 RON
17,91 RON  per 1.00 kg
15,92 RON
15,92 RON  per 1.00 kg
in stoc
Pretul in puncte: 40 point
Puncte premiu: 1 point
+

Cantitatea minima pentru "1,0 kg Vitamina C # Puritate 99,99% ( Acid L-Ascorbic )" este 1.

5 recenzii Scrie un comentariu
Acid Ascorbic, regulator de aciditate si antioxidant
GTINEAN 5949496700078
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse