Xylitol (Sac 25,0 kg)
- View all variations as list
COD | Ambalare | Disponibilitate | Pret | ||
---|---|---|---|---|---|
![]() |
in stoc
|
45,00 RON
45,00 RON
per 1.00
kg
/ Punga
|
|||
![]() |
0745760601790
|
in stoc
|
200,00 RON
40,00 RON
per 1.00
kg
/ Punga
|
||
![]() |
0745760601790_2543
|
in stoc
|
926,00 RON
37,04 RON
per 1.00
kg
/ Sac
|
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
Xylitol pudra cristalina, indulcitor utilizat in toate ramurile industriei alimentare.
Originea Xylitolului : Finlanda
Depozitarea xylitolului se face in spatii uscate cu umiditate de maxim 65% deoarece este un produs usor higroscopic. Dupa desfacerea ambalajului acesta trebuie mentinut inchis.
Depozitat in conditii corespunzatoare Xylitolul isi mentine proprietatile timp de 3 ani de la data fabricatiei.
- Xivia™ este un indulcitor ce poate fi utilizat in toate ramurile industriei alimentare, inclusiv pentru cofetarie, produse de patiserie si produse lactate.
- Compozitie : 100% xylitol obtinut prin hidrogenarea catalitica a D-xylozei.
- Parametrii organoleptici : pudra cristalina, practic lipsita de orice miros si avand gust foarte dulce.
- Dimensiunea particulelor : > 2.4mm = 0% ( prin metoda si tarii < 0,15mm =max.7% )
- Beneficiile utilizarii : Un important beneficiu pentru industria dentara este faptul ca pe langa acelasi nivel de indulcire ca si sucraloza, xylitolul accentueaza gustul mentolat .In plus, xylitolul este utilizat pe scara larga ca si substitut al zaharului datorita gustului dulce intens. ,,Cu continut de zahar redus'' sau ,, Sugar free '' pot fi utilizate la folosirea xylitolului, precum si faptul ca reduce raspunsul postprandial comparativ cu glucoza sau sucroza.
Specificatie fizico-chimica :
- Culoare : max 15 ICUMSA (ICUMSA method)
- pH solutie 10% : 5-7 ( pHmetru)
- Cenusa(in substanta uscata) : 98,5- 101% (HPLC)
- Alti polioli(in substanta uscata)luati unul cate unul : max 0,5% (HPLC)
- Alti polioli(in substanta uscata)totali : max 1% (HPLC)
- Zaharuri reducatoare : max 0,2% (Luff Schoor method)
- Umiditate : max 0,2% (Karl Fischer method)
- Cenusa (reziduu la ardere) : max 0,1% (ICUMSA/USP)
- Cloruri : max 40mg/kg (USP)
- Sulfati : max 50mg/kg (USP)
- Conductivitate : max 20µS cm1(Ph.Eur.)
Xylitolul este un poliol natural derivat de la xiloză, care se găseşte în numeroase fructe (banane, căpşune) şi legume (morcovi, salată, conopidă). Se absoarbe lent în organism, iar prin metabolizare produce 4 kcal/g. Organismul poate tolera, zilnic, până la 90 g xilitol.
E folosit la fabricarea îngheţatei, a gemurilor şi a marmeladei destinate persoanelor cu diabet, dar şi pentru produse de patiserie şi cofetărie: biscuiţi, prăjituri, checuri, rulade.
Indulcitorii artificiali nu afectează smalţul dinţilor. Există studii care au demonstrat că îndulcitori artificiali nu produc acizi care să provoace carii. Printre aceştia, se numără Xylitolul, un îndulcitor care se găseşte în guma de mestecat deci are rol în prevenirea cariilor.
- Siguranta si manipulare : Acest produs nu este periculos.Fisa tehnica este disponibila la cerere.
- GMO : Conform Regulamentului EU 1829/2003 si 1830/2003, produsul Xivia nu este produs din materii prime GMO si nu contine GMO
Origine : Finlanda (Danisko Limited)
Nici o postare găsită