Zer Pudra (Punga 5kg)

  Descriere produs :

 - Zerul pudra se obtine din zerul rezultat in urma fabricarii branzeturilor si a cazeinei. Are o valoare nutritionala ridicata, este bine digerat si absorbit, fiind recunoscut ca o proteina de calitate pentru corpul uman.

 - Pulbere fina de culoare alba 

 - Solubilitate : Buna solubilitate in apa intr-un interval larg de ph de la 2-9

 - Aspect si aplicatii : Ingredientele proteice din zer sunt ingrediente multifunctionale, care ofera proprietati de gelificare, de legare a apei, solubilitate, spumare, vascozitate si emulsificare.

 - Utilizare in : industria preparatelor din carne, industria produselor lactate, produse de panificatie, inghetata, dressinguri, supe , bauturi si suplimente alimentare, mancare pentru copii.

 Ambalare , Depozitare, Valabilitate 

 - Ambalare : In saci de hartie dublati cu folie, 25 kg, sau punga de 5 kg

 - Depozitare : In spatii uscate, ventilate, cu umiditate de maxim 80 %, fara expunere directa la lumina si caldura

 - Valabilitate : Depozitat in conditiile mai sus mentionate, produsul ( Zer Pudra ) isi mentine proprietatile timp de 12 luni de la data producerii.

  Microbiologie : 

 - Coliformi : negativ/g

 - Salmonella : negativ/25g

 - Listeria : negativ/g

 - Antibiotice : negativ

 - Cloramfenicol : negativ

 Valori nutritionale :

Conținut de apă: Max 4,0%
Conținut de grăsime: Max 2,0%
Aciditate titratabilă (sub formă de acid lactic): Max 0,16%
Ph după regenerare: 5,8 - 6,5
Indicele de solubilitate sub formă de precipitat: Max 1,2 ml
Conținut de proteine: Min 11%
Conținut de lactoză: Min 68%
Conținut de cenușă: Max 8,5%
Densitatea aparentă de pulbere V100: 0,55 - 0,90 g / cm cub
Conținut de nitrat sub formă de NaNO3: <100 mg / kg (ppm)
Conținut de nitrat sub formă de NaNO2: <2,0mg / kg (ppm)         

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Ambalare :
5 Kg
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

11207
75,00 RON
15,00 RON  per 1.00 kg
/ Punga
in stoc
Pretul in puncte: 150 point
Puncte premiu: 4 points

Cantitatea minima pentru "Zer Pudra (Punga 5kg)" este 1.

Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Zer Pudra, 5 kg
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse