Despre Noi

    

 

       Alimentaria este un magazin multivendor online ce comercializeaza produse specifice industriei alimentare la un pret avantajos si cu livrare prompta in toata tara.

Produsele sunt prezentate in cadrul magazinului impreuna cu preturile, stocurile precum si alte detalii utile pentru procesul de vanzare, cum ar fi discount-uri personalizate pe tipuri de client, promotii pe perioade de timp sau anumite produse, puncte de fidelitate, discount-uri în funcție de cantitate sau de modalitatea de plată și pachete de produse .

Clientii / Vanzatorii au posibilitatea sa isi creeze singuri cont, si vor avea acces la magazinul on line printr-un user si o parola. In acest mod fiecare client va beneficia de acces securizat la informatiile legate de comenzi, solduri sau oferte personalizate, iar oferta prezentata va putea fi ajustata in functie de preferintele utilizatorului care este logat in portal.

Astfel,cumparatorul beneficiază în orice moment de informații legate de comenzi anterioare, prețuri preferențiale, discounturi sau stocuri. Acest tip de comunicare între business-uri  asigura transparența și o viteza  sporită procesului de vânzare-cumparare.

Produsele înscrise în magazin beneficiază de poze, prezentări, specificații detaliate, comentarii,  stocuri și prețuri, deci experiența accesării unui astfel de portal este una plăcută. În cazul în care cumpărătorul nu e lămurit în legatură cu anumite caracteristici ale produsului, magazinul nostru on line are integrat un serviciu de asistenta tehnica,  prin care se pot cere amănunte suplimentare.

Avantajele utilizarii magazinului nostru on line : 

 • Accesul la o piata noua, care este in continua crestere, a celor care prefera comertul online in detrimentul celui traditional.
 • Fidelizarea clientilor, datorita modului sigur si rapid prin care pot achizitiona produsele 
 • Acces la un canal de vanzare disponibil 24/7, accesibil de oriunde exista conexiune la internet, inclusiv de pe platforme mobile.
 • Facilitarea comunicarii prin existenta serviciului  de suport online.
 • Posibilitatea de a vedea in timp real oferta  actualizata
 • Un mod facil de prezentare a unui numar mare de caracteristici ale produselor
 • Specificatii detaliate ale produselor
 • Metoda rapida si usoara de a comanda
 • Accesul clientilor la preturile negociate
 • Informatii despre stadiul comenzii/produselor comandate          
 • Elimina posibilitatea de aparitie a erorilor umane
 • Ofera securitate crescuta pentru utilizatorii inregistrati

Magazinul on line Alimentaria  este deschis 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an. Astfel dumneavoastra decideti cand doriti sa plasati o comanda.
Puteti de asemenea sa plasati comenzi telefonic la numarul   0722 15 6262 sau 0722 15 5050 de luni pana vineri intre orele  9 si 18.

Prin inscrierea la Newsletter-ul Alimentaria veti primi (de obicei saptamanal) toate promotiile, evenimentele, reducerile si alte comunicari direct in Inbox , de asemenea veti primi foarte rapid notificarile pentru reducerile  cu durata limitata.