Pasta de zahăr se face din zahăr pudră, gelatină topită, miere și glucoză lichidă.
Fondantul conține doar zahăr, apă și glucoză, care se topesc și se prelucrează la rece. Pasta de fondant se întinde de mai multe ori cu o paletă pe o suprafață rece, de preferat de marmură, până se albește și devine ușor de modelat.
Recenzii
Comentarii pozitive
Admin Admin
13/04/2021
Comentarii
Buna ziua.Glucoza pudra se foloseste ca indulcitor iar siropul de glucoza este un alt produs de indulcire,diferit de glucoza pudra, ...
A fost utilă această recenzie?
eugenia szilagyi
05/12/2022
PASTA ZAHAR
Comentarii
Pasta de zahar pe care o comercializati este ca ,,royal icing" pt decorat turta dulce ?
09/12/2022
Nu.Este un produs total diferit.Este o pasta de zahar elastica pentru acoperit deserturile sau pentru modelarea figurinelor, decorurilor.In magazinul online ...
Admin Admin
13/04/2021
Comentarii
Buna ziua.Glucoza pudra se foloseste ca indulcitor iar siropul de glucoza este un alt produs de indulcire,diferit de glucoza pudra, ...
Radu
09/04/2021
Comentarii
Buna ziua, am cumparat de la dumneavoastra glucoza pulbere(praf) in sac de 5 kg, ati putea sa imi spuneti modul ...