Toping Fructe De Padure 900 grame

Salvati 16%
11131
20,00 RON
16,90 RON
18,78 RON  per 1.00 kg
/ Flacon
Discount: 3,10 RON
in stoc
Pretul in puncte: 34 point
Puncte premiu: 1 point

Cantitatea minima pentru "Toping Fructe De Padure 900 grame" este 1.

Toping Fructe De Padure, origine Bulgaria
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
  Toping Fructe De Padure este un produs lichid, vascos ce are in componenta capsune, afine si zmeura in proportii egale.
 Se recomanda agitarea puternica a produsului inainte de utilizare.
 
 - Ingrediente : Sirop de fructoză, capsune 5%, afine 5%, zmeura 5%, agent de ingrosare: amidon modificat, agent de gelifiere: pectină, regulator de aciditate: acid citric, conservant: sorbat de potasiu, aromă, gumă xantan, E124, E133 
 - Conținut total de zahăr de 63 g /100g.

 - OMG-uri - nu conțin organime modificate genetic (OMG)

 
 Ambalare, depozitare, valabilitate :
 
 - Ambalare : Topingul Fructe De Padure este ambalat individual in sticla de plastic de 900 gr ,cate 12 bucati sticle intr-o cutie de carton.

 - Valabilitate : Topingul Fructe De Padure are ca si perioada de valabilitate 18 luni de la data ambalarii (a se verifica pe ambalaj)

 - Depozitare : Produsul trebuie depozitat in spatii uscate, racoroase, ferite de lumina soarelui. Dupa deschidere produsul trebuie tinut la frigider.

 

 Origine : Bulgaria

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare