Ciocolata termorezistenta este o ciocolata speciala, conceputa sa reziste la temperaturi mai ridicate si sa nu se topeasca sau sa-si piarda forma in timpul coacerii sau al prepararii altor produse culinare. Aceasta ciocolata este utilizata in special in retete care necesita coacere sau temperare, cum ar fi prajiturile, biscuitii, bomboanele sau alte produse de patiserie.

Ciocolata termorezistenta poate fi gasita in diferite arome si culori, precum ciocolata neagra, alba sau cu lapte, si este disponibila sub forma de tablete, picaturi sau bucatele.

Este important sa retineti ca ciocolata termorezistenta poate contine aditivi si conservanti nesanatosi, care pot fi daunatori pentru sanatate. De asemenea, utilizarea excesiva sau regulata de ciocolata termorezistenta poate fi asociata cu unele efecte negative asupra sanatatii, cum ar fi cresterea nivelului de zahar din sange sau cresterea nivelului de grasime.

Daca doriti sa utilizati ciocolata termorezistenta in prepararea alimentelor, este important sa cititi eticheta produsului si sa alegeti ciocolata naturala, fara aditivi sau conservanti nesanatosi. De asemenea, trebuie sa utilizati ciocolata termorezistenta cu moderatie si sa evitati utilizarea excesiva sau regulata a acesteia. In schimb, puteti utiliza alte ingrediente naturale pentru a imbunatati aroma si textura produselor de patiserie, cum ar fi cacaoa sau vanilia.

 
10218
31,35 RON
31,35 RON  per 1.00 kg
/ Cutie
10218
526,90 RON
26,35 RON  per 1.00 kg
/ Cutie
+
13998
19,25 RON / Punga
+
215784
499,07 RON
49,91 RON  per 1.00 kg
/ Sac
Momentan Indisponibil
Cele mai vandute produse