Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Data intrării în vigoare: 20.01.2020

Site-ul acoperit: Alimentaria.ro

 

ACORDUL: Utilizarea acestui website si a serviciilor de pe acest site furnizate de Top Ingrediente SRL (aici si dupa aceea denumita "Companie") sunt supuse urmatorilor Termeni si Conditii (aici si dupa "Contract"), toate partile si sub-părți ale acestora sunt incluse în mod specific prin referire aici. Prezentul Contract guvernează utilizarea tuturor paginilor de pe acest site (aici și după denumirea colectivă a "Site-ului") și a oricăror servicii furnizate de sau pe acest Site ("Servicii").

 

1) DEFINIȚII

Părțile la care se face referire în prezentul acord sunt definite după cum urmează:

 1. a) Companie, Noi, Noi: Compania, creator, operator și editor al site-ului, face ca site-ul Web și anumite servicii pe acesta să fie disponibile utilizatorilor.
 2. b) Dvs., Utilizatorul, Clientul: Dumneavoastră, în calitate de utilizator al Website-ului, vi se va face referire în tot acest Acord, cum ar fi Dumneavoastră, Dvs., Dumneavoastră sau Utilizator sau Client.
 3. c) Părți: În mod colectiv, părțile la prezentul acord (Compania și dvs.) vor fi denumite părți.

 

2) CONDITII DE ACCEPTARE

Prin utilizarea Site-ului, garantați că ați citit și revizuit acest Acord și că sunteți de acord să fiți obligat să îl respectați. Dacă nu sunteți de acord să respectați prezentul acord, vă rugăm să părăsiți imediat site-ul. Compania este de acord doar să vă ofere utilizarea acestui site și servicii pentru dvs. dacă sunteți de acord cu prezentul acord.

 

3) RESTRICȚIA DE VÂRSTĂ

Trebuie să aveți cel puțin 18 (optsprezece) ani pentru a utiliza acest site sau orice Servicii conținute aici. Prin utilizarea acestui site, reprezentați și garantați că sunteți de cel puțin 18 ani și că sunteți de acord în mod legal cu acest acord. Compania nu își asumă nici o responsabilitate pentru orice declaratii incorecte a vârstei.

 

4) LICENȚĂ PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI

Compania vă poate furniza anumite informații ca urmare a utilizării de către dvs. a site-ului sau a serviciilor. Aceste informații pot include, dar nu se limitează la, documentația, datele sau informațiile dezvoltate de Companie și alte materiale care pot ajuta la utilizarea de către dvs. a Website-ului sau a Serviciilor ("Materiale pentru Companie"). Sub rezerva prezentului acord, Compania vă acordă o licență neexclusivă, limitată, netransferabilă și revocabilă pentru a utiliza materialele companiei numai în legătură cu utilizarea de către dvs. a site-ului și a serviciilor. Materialele Companiei nu pot fi utilizate în niciun alt scop, iar această licență se încheie la încetarea utilizării Site-ului sau a Serviciilor sau la încetarea prezentului Contract.

 

5) PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Sunteți de acord că site-ul web și toate serviciile furnizate de companie sunt proprietatea Companiei, inclusiv toate drepturile de autor, mărcile comerciale, secretele comerciale, brevetele și alte drepturi de proprietate intelectuală si sunteți de acord să nu reproduceți sau să distribuiți în nici un fel, inclusiv în format electronic sau prin înregistrarea oricăror mărci comerciale noi, denumiri comerciale, mărci de servicii sau Uniform Resource Locators (URL-uri), fără permisiunea expresă scrisă din partea Companiei.

 1. a) Pentru a vă pune la dispoziție site-ul și serviciile, acordați Companiei o licență nelimitată și neexclusivă, la nivel mondial, pentru a copia, afișa, utiliza, difuza, transmite și produce lucrări derivate din orice conținut pe care îl publicați, încărcați sau puneți în alt mod la dispoziția site-ului ("Conținutul dvs."). Compania nu revendică alte drepturi de proprietate asupra conținutului dvs.
 2. b) În cazul în care considerați că vreuna dintre drepturile dvs. de proprietate intelectuală a fost încălcată sau încălcată în alt mod prin postarea de informații sau de mass-media de către un alt utilizator al nostru, vă rugăm să ne contactați și să ne anunțați.

 

6) OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

În calitate de utilizator al site-ului sau al serviciilor, vi se poate solicita să vă înregistrați la noi. Când faceți acest lucru, veți alege un nume de utilizator, care poate fi adresa dvs. de e-mail sau un alt termen, precum și o parolă. De asemenea, puteți furniza informații personale, inclusiv, dar fără a se limita la, numele dvs. Sunteți responsabil pentru asigurarea corectitudinii acestor informații. Aceste informații de identificare vă vor permite să utilizați site-ul și serviciile. Nu trebuie să distribuiți astfel de informații de identificare unei terțe părți și dacă descoperiți că informațiile dvs. de identificare au fost compromise, sunteți de acord să ne anunțați imediat în scris. Notificarea prin e-mail este suficientă. Sunteți responsabil pentru păstrarea siguranței și securității informațiilor dvs. de identificare, precum și pentru a ne informa despre orice modificare a informațiilor dvs. de identificare. Furnizarea de informații false sau inexacte sau utilizarea site-ului sau a Serviciilor pentru a continua fraudarea sau activitatea ilegală constituie motive pentru rezilierea imediată a prezentului acord.

 

7) CONDITII DE UTILIZARE

Sunteți de acord să nu utilizați site-ul sau serviciile pentru orice scop ilegal sau pentru orice scop interzis în temeiul acestei clauze. Sunteți de acord să nu utilizați site-ul sau serviciile în vreun fel care ar putea deteriora site-ul, serviciile sau afacerea generală a Companiei.

 1. a) În plus, sunteți de acord să nu utilizați site-ul sau serviciile:
 2. I) Să hărțuiască, să abuzeze sau să amenințe pe alții sau să încalce drepturile legale ale oricărei persoane;
 3. II) să încalce orice drepturi de proprietate intelectuală ale Companiei sau ale unei terțe părți;

III) Încărcarea sau difuzarea în vreun fel a oricăror viruși de calculator sau a altor programe care ar putea deteriora proprietatea ;

 1. IV) să comită orice fraudă;
 2. V) să se angajeze sau să creeze o schemă ilegală de jocuri de noroc, jocuri de noroc sau piramidala;
 3. VI) Publicarea sau distribuirea oricăror materiale obscene sau defăimătoare;

VII) publicarea sau distribuirea oricărui material care incită la violență, ură sau discriminare față de orice grup;

VIII) Să colecteze ilegal informații despre ceilalți.

 

8) MARKETING AFACERI & PUBLICITATE

Compania, prin intermediul site-ului web și al serviciilor, se poate angaja în marketing afiliat prin care Compania primește o comision sau un procent din vânzarea de bunuri sau servicii pe sau prin intermediul site-ului. Compania poate, de asemenea, să accepte publicitate și sponsorizări de la întreprinderi comerciale sau să primească alte forme de compensare a publicității.

 

 9) INFORMAȚII PRIVIND CONFIDENȚIALITATEA

Prin utilizarea de către dvs. a site-ului și a serviciilor, ne puteți furniza anumite informații. Prin utilizarea site-ului sau a serviciilor, autorizați Compania să vă utilizeze informațiile dvs. în Uniunea Europeană și în orice altă țară în care am putea opera.

 1. a) Informații pe care le putem colecta sau primi: Când vă înregistrați pentru un cont, ne furnizați o adresă de e-mail validă și ne puteți furniza informații suplimentare, cum ar fi numele dvs. sau informațiile de facturare. În funcție de modul în care utilizați site-ul Web sau serviciile noastre, este posibil să primim informații și din aplicații externe pe care le utilizați pentru a accesa site-ul nostru sau să primim informații prin diverse tehnologii web, cum ar fi cookie-urile, fișierele jurnal, gifurile clare, .
 2. b) Modul în care folosim informațiile: Folosim informațiile colectate de la dvs. pentru a ne asigura că aveți o experiență bună pe site-ul nostru, inclusiv prin intermediul comunicării prin e-mail. De asemenea, putem urmări anumite aspecte ale informațiilor pasive primite pentru a îmbunătăți marketingul și analizele noastre și, pentru aceasta, putem colabora cu furnizorii terți.
 3. c) Cum vă puteți proteja informațiile: Dacă doriți să dezactivați accesul nostru la orice informații pasive primite de la utilizarea diferitelor tehnologii, puteți alege să dezactivați cookie-urile în browserul dvs. Web. Rețineți că Compania va primi în continuare informații despre dvs. pe care le-ați furnizat, cum ar fi adresa dvs. de e-mail. Dacă alegeți să vă întrerupeți contul, compania va stoca informații despre dvs. pentru următorul număr de zile: 180. După această perioadă, va fi șters.

 

10) ASUMAREA RISCULUI

Site-ul și serviciile sunt furnizate numai în scopuri de comunicare. Recunoașteți și sunteți de acord că orice informații afișate pe site-ul nostru nu reprezinta consultanță juridică, consultanță medicală sau consultanță financiară și nici o relație fiduciară nu a fost creată între dvs. și compania. De asemenea, sunteți de acord că achiziționarea oricăror produse de pe site este pe propriul dvs. risc. Compania nu își asumă răspunderea sau răspunderea pentru orice sfat sau alte informații prezentate pe site.

 

11) VÂNZAREA

Compania poate vinde bunuri sau servicii sau permite terților să vândă bunuri sau servicii pe site. Compania se angajează să fie cât mai exacta cu toate informațiile cu privire la bunuri și servicii, inclusiv descrieri și imagini ale produselor. Cu toate acestea, Compania nu garantează exactitatea sau fiabilitatea oricăror informații despre produs și recunoașteți și sunteți de acord că achiziționați astfel de produse pe propriul risc. Pentru bunurile sau serviciile vândute de alte persoane, Compania nu își asumă răspunderea pentru niciun produs și nu poate face nici o garanție cu privire la vandabilitatea, aptitudinea, calitatea, siguranța sau legalitatea acestor produse. Pentru orice revendicare posibilă împotriva producătorului sau a vânzătorului produsului, sunteți de acord să solicitați acest lucru direct producătorului sau vânzătorului și nu companiei. Prin prezenta, eliberați Compania de orice reclamații legate de bunuri sau servicii produse sau vândute de terți, inclusiv orice revendicări privind garanția sau răspunderea pentru produse.

 

12) POLITICA DE TRANSPORT / TRANSPORT / RETURNARE

Sunteți de acord să vă asigurați plata pentru orice produse pe care le puteți cumpăra de la noi și să recunoașteți și să afirmați că prețurile sunt supuse schimbării. Atunci când achiziționați un bun fizic, sunteți de acord să ne furnizați un e-mail valid și o adresă de expediere valabilă, precum și informații valide de facturare. Ne rezervăm dreptul de a respinge sau de a anula o comandă din orice motiv, inclusiv erori sau omisiuni în informațiile pe care ni le furnizați. Dacă facem acest lucru după ce a fost procesată plata, vom elibera o sumă de rambursare către dvs. în valoarea prețului de achiziție. De asemenea, putem solicita informații suplimentare de la dvs. înainte de confirmarea unei vânzări și ne rezervăm dreptul de a introduce orice restricții suplimentare privind vânzarea oricărui Produs al nostru. Sunteți de acord să vă asigurați plata pentru orice produse pe care le puteți cumpăra de la noi și să recunoașteți și să afirmați că prețurile sunt supuse schimbării. Costurile și datele expedierii pot fi modificate  și datele pe care vi le citați din cauza unor circumstanțe neprevăzute. Pentru orice întrebări, preocupări sau dispute, sunteți de acord să ne contactați în timp util la adresa: office@topingrediente.com.

 

 

13) PIERDERI DE DATE

Compania nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea contului sau a conținutului dvs. Sunteți de acord că utilizarea de către dvs. a Website-ului sau a Serviciilor este pe propriul dvs. risc.

 

14) INDEMNIFICARE

Sunteți de acord să apărați și să despăgubiți Compania și oricare dintre afiliații săi (dacă este cazul)  împotriva oricăror revendicări și solicitări legale, inclusiv onorariile avocatului , ca urmare a utilizarii necorespunzătoare a site-ului sau  încălcarea prezentului Acord . Sunteți de acord că societatea va putea să își aleagă propriul consilier juridic și să participe la propria apărare, în cazul în care societatea dorește.

 

15) POLITICA SPAM

Este strict interzis să utilizați site-ul Web sau oricare dintre serviciile companiei pentru activități ilegale de spam, inclusiv colectarea de adrese de e-mail și informații personale de la alții sau trimiterea de e-mailuri comerciale în masă.

 

16) LINK-URI CATRE TERȚI

Compania poate posta ocazional link-uri către site-uri terțe sau alte servicii. Sunteți de acord că Compania nu este responsabilă sau răspunzătoare pentru orice pierdere sau daună cauzată ca urmare a utilizării de către Dvs. a oricăror servicii terțe legate de site-ul nostru.

 

17) MODIFICAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Compania poate, din când în când și în orice moment fără notificare către dvs., să modifice prezentul Acord. Sunteți de acord că Compania are dreptul de a modifica prezentul Acord sau de a revizui orice conținut conținut în acesta. În plus, sunteți de acord că toate modificările aduse acestui Acord sunt în vigoare și imediat după intrarea pe site și că modificările sau modificările vor înlocui orice versiune anterioară a prezentului Contract, cu excepția cazului în care versiunile anterioare sunt specificate sau încorporate în ultima modificare sau modificare din prezentul acord.

 1. a) În măsura în care orice parte sau parte din prezentul Acord este considerată ineficientă sau nevalidă de către orice instanță, sunteți de acord că versiunea anterioară, eficientă a acestui Acord va fi considerată executorie și valabilă .
 2. b) Sunteți de acord să monitorizați în mod curent acest Acord și să faceți referire la Data de Valabilitate afișată în partea de sus a acestui Acord pentru a nota modificările . În plus, sunteți de acord să vă ștergeți memoria cache atunci când faceți acest lucru pentru a evita accesarea unei versiuni anterioare a acestui acord. Sunteți de acord că utilizarea dvs. continuă a site-ului web după orice modificări aduse prezentului acord reprezintă o manifestare a acordului dvs. în continuare acordat acestui acord.
 3. c) În cazul în care nu reușiți să monitorizați modificările sau modificările acestui Acord, sunteți de acord că o asemenea nerespectare va fi considerată o renunțare afirmativă la dreptul dvs. de a revizui Acordul modificat.

 

18)   ACORD GENERAL

Prezentul acord constituie deplina înțelegere între părți cu privire la orice utilizare a acestui site web. Prezentul Acord înlocuiește  toate acordurile sau înțelegerile anterioare , în scris sau oral, cu privire la utilizarea acestui Website.

 

19) INTRERUPEREA SERVICIILOR

Compania poate avea nevoie să vă întrerupă accesul la site pentru a efectua servicii de întreținere sau de urgență pe o bază planificată sau neprogramată. Sunteți de acord că accesul dvs. la site-ul Web poate fi afectat de o perioadă de nefuncționare neprevăzută sau neprogramată, din orice motiv, dar Compania nu va fi responsabilă pentru niciun prejudiciu sau pierdere cauzată ca urmare a unor astfel de nefuncționări.

 

20)  ÎNCĂLCARE ȘI SUSPENDARE

Compania poate înceta acest Acord cu dvs. în orice moment din orice motiv, cu sau fără motiv. Compania își rezervă în mod expres dreptul de a rezilia acest Acord dacă încălcați oricare dintre termenii descriși aici, incluzând, dar fără a se limita la, încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală ale Companiei sau ale unei terțe părți, nerespectarea legilor aplicabile sau a altor obligații legale , și / sau publicarea sau distribuirea materialelor ilegale. Dacă v-ați înregistrat pentru un cont cu noi, puteți, de asemenea, să reziliați acest acord în orice moment contactând-ne și solicitând rezilierea. La încetarea prezentului acord, orice dispoziție care ar trebui să rămână valabila prin natura lor va rămâne în vigoare .

 

22) EXONERARE

Compania nu garantează că Website-ul sau Serviciile vor satisface nevoile dvs. sau că Website-ul sau Serviciile vor fi neîntrerupte, fără erori sau securizate. Compania nu oferă, de asemenea, nicio garanție cu privire la fiabilitatea sau exactitatea oricăror informații de pe site sau obținute prin intermediul Serviciilor. Sunteți de acord că orice daune care ar putea să apară în fața Dvs., prin intermediul sistemului dvs. de calculator sau ca urmare a pierderii datelor Dumneavoastră datorita utilizarii de către Dvs. a Website-ului sau a Serviciilor este responsabilitatea dumneavoastră exclusivă și că Compania nu este responsabilă pentru nici o astfel de deteriorare sau pierdere .

 

23) LIMITAREA RĂSPUNDERII

Compania nu este responsabilă pentru niciun fel de daune care ar putea să vi se producă în urma utilizării de către dvs. a site-ului sau a serviciilor, în măsura în care acest lucru este permis de lege. Răspunderea maximă a Companiei care decurge din prezentul acord sau se referă la acesta este limitată la cea mai mare valoare de 100 de dolari SUA sau la suma pe care ați plătit-o Companiei în ultimele șase (6) luni. Această secțiune se aplică oricăror pretenții ale dvs., incluzând, dar fără a se limita la, profituri sau venituri pierdute, daune consecvente sau punitive, neglijență, răspundere strictă, fraude sau delicte de orice fel.

 

24) DISPOZIȚII GENERALE:

 1. a) LIMBA: Toate comunicările sau notificările făcute în temeiul prezentului Acord vor fi în limba romana.
 2. b) JURISDICTIE: Prin folosirea de catre dumneavoastra a Website-ului sau Serviciilor, sunteti de acord ca legile din Romania si UE guverneaza orice chestiune sau diferend legate de sau care decurg din prezentul Contract, precum si orice litigiu orice fel ar putea apărea între dvs. și Companie, cu excepția dispozițiilor privind conflictul de legi. În cazul în care se inițiază vreun litigiu permis în mod expres în temeiul prezentului acord, părțile sunt de acord să se supună jurisdicției personale a instanțelor de la sediul Top Ingrediente SRL , România. Părțile sunt de acord că această alegere a legii, a locului de desfășurare și a competenței nu este permisivă, ci mai degrabă obligatorie. Prin urmare, renunțați la dreptul la orice obiecție de la locul de desfășurare.
 3. c) ARBITRAJ: În cazul unui litigiu între părți care se referă sau rezultă din prezentul acord, părțile vor încerca mai întâi să soluționeze litigiul personal și cu bună-credință. Dacă aceste încercări de soluționare personală nu reușesc, părțile vor supune litigiului arbitrajului obligatoriu. Arbitrajul se va desfășura de autoritatile competente de la sediu Top Ingrediente SRL. Fiecare parte își achită propriile costuri și taxe. Revendicările care necesită arbitraj în cadrul acestei secțiuni includ, dar nu se limitează la: creanțe contractuale, creanțe delictuale, sau regulamente locale.
 4. d) Prezentul Contract, sau drepturile acordate în baza acestuia, nu pot fi atribuite, vândute, închiriate sau transferate altfel în totalitate sau în parte de către dvs.
 5. e) Dacă o parte sau parte din prezentul Contract este considerată nevalabilă sau inaplicabilă de către o instanță judecătorească sau un arbitru competent, părțile și sub-piesele rămase vor fi executate cât mai mult posibil. În această condiție, restul prezentului acord va continua să fie în vigoare.
 6. f) În cazul în care nu executăm nici o dispoziție a prezentului Acord, aceasta nu constituie o renunțare la orice aplicare viitoare a acestei prevederi sau a oricărei alte prevederi. Renunțarea la orice parte sau sub-parte a prezentului Acord nu va constitui o renunțare la nicio altă parte sau sub-parte.
 7. g) Titlurile pieselor și sub-pieselor din acest Acord sunt doar pentru confort și organizare. Titlurile nu afectează semnificația oricărei dispoziții a prezentului acord.
 8. i) Compania nu este raspunzatoare pentru nici o incapacitate de a fi executata datorita unor cauze care nu sunt controlate rezonabil incluzand, dar fara a se limita la, acte ale lui Dumnezeu, acte ale autoritatilor civile, acte de autoritati militare, revolte, embargouri, acte de natura și dezastre naturale și alte acte care ar putea fi cauzate de circumstanțe neprevăzute.
 9. j) Comunicațiile electronice sunt permise ambelor părți în baza prezentului acord, inclusiv prin e-mail sau prin fax. Pentru orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la următoarea adresă: admin@alimentaria.ro.