Cremele, frisca si glazurile sunt utilizate adesea pentru a imbunatati gustul si aspectul produselor de patiserie, cum ar fi prajiturile, torturile sau fursecurile. Acestea pot fi gasite sub diferite forme si arome, si pot fi utilizate pentru a crea diverse modele si decoratiuni.

Cremele sunt facute dintr-un amestec de ingrediente, cum ar fi untul, zaharul si aromele, si pot fi utilizate pentru a umple torturi sau prajituri, sau pentru a crea ornamente si modele pe produsele de patiserie. Cremele pot fi gasite sub diferite forme si arome, cum ar fi crema de vanilie, crema de ciocolata sau crema de fructe.

Frisca este o crema facuta din smantana batuta si zahar, si este utilizata adesea pentru a decora torturile sau prajiturile. Frisca poate fi gasita sub diferite forme, cum ar fi frisca lichida sau frisca aerosol.

Glazurile sunt facute dintr-un amestec de ingrediente, cum ar fi ciocolata, untul si zaharul, si pot fi utilizate pentru a acoperi si a orna produsele de patiserie. Glazurile pot fi gasite sub diferite forme si arome, cum ar fi glazura de ciocolata sau glazura de zahar.

Cele mai vandute produse