Bănuţi Albi Pentru Glasat / Caribe (Cutie de 1.0 kg)
Conectează-te ca să te putem notifica când primești un răspuns
- Ingrediente: zahăr, grăsimi vegetale complet hidrogenate (ulei de palmier), praf de lapte redus de grăsime (8%), lactoza, emulgator (soia lecitină E322), aromă (vanilină).
- Etichetarea OMG conformă cu Regulamentele 2003/1829 / CE și 2003/1830 / CE. Produsul nu este tratat cu radiații ionizante .
Specificatii produs :
- Ambalarea : Banutii de ciocolata albi Caribe white sunt ambalati in cutii de 1 kg.
- Informatii paletizare : 9 cutii pentru fiecare strat ; 5 straturi per palet ; 45 cutii per palet ; 1 palet 900 kg.
- Termen de valabilitate : Banutii de ciocolata albi Caribe White isi pastreaza proprietatile timp de 12 luni la maximum 20°C pastrate într-un loc uscat.
Bănuții albi Caribe sunt folosiți prin topire atât pentru prepararea cremelor de ciocolata cat si pentru acoperirea torturilor si prajiturilor, pentru umpluturi, mulaje, acoperiri, glazuri, praline, decoruri. Au gust echilibrat de lapte cu o usoara nota de vanilie, fara gusturi si mirosuri anormale.
Au o consistenta solida.
Aspect exterior: suprafata neteda.
Se mai numesc si chipsuri albe cu lapte, datorita consistentei si gustului placut.
Ca si la ciocolata, metodele de topire sunt aceleasi. Clasica metoda, bain-marie va va ajuta rapid, insa trebuie tinut cont de faptul ca banutii topiti nu trebuie sa intre in contact cu apa sau aburii deoarece aspectul nu va fi cel dorit. Dacă se întâmplă acest lucru, va trebui să porniți totul de la zero, deoarece apa va conferi ciocolatei o textură brută neatractivă.
Pentru a obține un finisaj frumos și neted al banutilor topiti, nu ii supraîncălziți, amestecati ușor.
Mențineți banutii în mișcare (adica amestecati cu o spatula de silicon), astfel încât să se topească uniform. Înainte de a începe, luati spatula si răzuiți marginile vasului, astfel încât totul să gătească (topeasca) în același timp.
Reteta:
Desert dulce cu fistic
Este întotdeauna distractiv să-ți creezi rapid propriul desert pentru a-l servi cu o cafea, după masă. De asemenea, poti face un cadou minunat ca si gazda dar si ca oaspete. Puneți într-o folie transpatenta cateva "tarte de ciocolata" si legati cu panglici verzi și galbene.
Ingrediente:
- 300 gr Banuti albi de ciocolata
- 150 gr fistic
- o jumatate de lingurita de aroma de vanilie
- o lingurita coaja de lamaie
Preparare:
Intr-un vas termorezistent, topiti la bain marie banutii albi de ciocolata. Amestecati constant cu o spatula de silicon, pentru ca ciocolata sa nu se arda. Adaugati aroma de vanilie si coaja de lamaie.
Pregatiti niste forme mici de tarte sau de briose. Daca formele sunt de silicon, nu necesita tapetare, daca sunt de inox, sau ceramica, puneti hartie pergament sau tapetati cu putin ulei / unt.
Ciocolata topita o puneti in forme si presarati deasupra fistic/ fulgi de migdale/ merisoare/ cirese confiate.
Recenzii ale clienților
Recomandare pentru cumpărare
100%
Ca de altfel toate produsele comandate, super incantata de promptitudine ,siguranță ...