Creveti si Broccoli cu Sos Hoisin

30/05/2022

Creveti si Broccoli cu Sos Hoisin

  • Dificultate *

  • Portii 2

  • Timp Preparare 5 min

  • Timp Gatire 10 min

Sosul Hoisin este un sos gros, parfumat, folosit în mod obișnuit în bucătăria cantoneză ca glazură pentru carne, un adaos la prăjit sau ca sos de scufundare . Are aspect închis la culoare și gust dulce și sărat. Deși există variante regionale, sosul hoisin include de obicei boabe de soia, fenicul, ardei iute roșu și usturoi.

Origini

 Se știe puțin despre originile sosului hoisin, în afară de faptul că este cantonez . Numele hoisin provine din cuvântul chinezesc pentru fructe de mare și formulările anterioare ar fi putut avea un ingredient din fructe de mare pentru a oferi aroma umami. Astăzi, sosul Hoisin, nu conține fructe de mare.

Ce vei avea nevoie

Comentarii

Recenzii ale clienților

5 stars
0
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0
Doriți să vă împărtășiți impresiile?
Vă vom fi recunoscători dacă lăsați o recenzie, aceasta poate fi utilă altor utilizatori ai site-ului nostru
Scrie un comentariu
Cel mai util
Ali Monc
03/06/2022
Frumos!!!
Comentarii
Interesanta cina! Frumoasa privelistea! De apreciat!
Crevetii sunt favoritii mei. Merg cu sos de lime, hoisin, worcester, toscan, unt si usturoi… Oricum sunt gatiti, sunt savurosi!
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Ali Monc
Ali Monc
03/06/2022
Frumos!!!
Comentarii
Interesanta cina! Frumoasa privelistea! De apreciat!
Crevetii sunt favoritii mei. Merg cu sos de lime, hoisin, worcester, toscan, unt si usturoi… Oricum sunt gatiti, sunt savurosi!
A fost utilă această recenzie?
29 0
Scrie un comentariu