Caravella Fulgi Albi De Lapte Pentru Decor (Punga de 2,0 kg)

  Caravella Fulgi albi este un produs ce contine lapte degresat, prezentat sub forma unor fulgi albi pentru ornat.

- Ingrediente : zahăr, grăsimi vegetale total hidrogenate (sâmbure de palmier), lapte praf degresat (8%), lactoza emulsificator (lecitină de soia E322), sirop de glucoză, agent de glazurare (E904), aroma vanilie.

- Tabel OMG conform cu regulamentele 1829/2003 CE şi 1830/2003 CE

Caravella Fulgi albi nu este un produs tratat cu radiaţii ionizante.

- Ambalare : Caravella Fulgi albi pentru ornat sunt ambalati 8 x 2 kg saci multistraturi din PP/Al/PE. Cutii de 16 kg.

- Informatii paletizare : 8 cutii pe rând  /  5 rânduri pe palet   /  40 cutii pe palet   /  640 kg palet 

- Valabilitate : Caravella fulgi albi pentru ornat au termen de valabilitate 12 luni la maxim 20°C în loc uscat 

 

Origine : Italia

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Stefan
16/03/2020
Achizitie Verificata
Comentarii
Calitate/Pret... isi merita banii! :-)
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Stefan
Stefan
Achizitie Verificata
16/03/2020
Comentarii
Calitate/Pret... isi merita banii! :-)
A fost utilă această recenzie?
28 22
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8003180904832
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10189
74,90 RON
37,45 RON  per 1.00 kg
/ Punga
in stoc
Pretul in puncte: 150 point
Puncte premiu: 4 points

Cantitatea minima pentru "Caravella Fulgi Albi De Lapte Pentru Decor (Punga de 2,0 kg)" este 1.

1 recenzie Scrie un comentariu
Fulgi albi de lapte pentru ornat.
BRANDMaster Martini GTINEAN 8003180904832
Banner de inchiriat
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse