Husa Protectie Haine - Fermoar - Panza - Roz - 60 cm x 90 cm

DESCRIERE PRODUS

 • Husa de protectie haine cu fermoar ofera o optiune pentru depozitare fara praf si cu economie de spatiu a articolelor de imbracaminte.
 • Material: material textil
 • Culoare: roz
 • Dimensiuni: 60cm x 90 cm 
 • Numar huse in pachet: 1
 • Caracteristici:
 • Marime ideala pentru costume, camasi, pantaloni, topuri, paltoane, sacouri, rochii, fuste
 • Produs reutilizabil
 • Realizata din material durabil 
 • Inchidere cu fermoar 
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

UTILIZARE PRODUS

 • O "husă textilă pentru protecția hainelor" este o soluție utilă pentru a proteja hainele de praf, murdărie și alte particule în diverse situații. Aceste huse pot fi utilizate într-o varietate de contexte, cum ar fi călătorii, depozitarea hainelor în dulapuri sau pentru a proteja hainele în timpul lucrărilor de renovare sau curățenie. Iată câteva informații despre husele textile pentru protecția hainelor:
 1. Tipuri de Huse: Există diverse tipuri de huse textile pentru protecția hainelor, fiecare cu propriile caracteristici. Acestea pot include:

  • Huse pentru haine: Acestea sunt huse lungi, de dimensiunea hainelor obișnuite, care acoperă complet articolele vestimentare. Sunt ideale pentru depozitare și călătorii.
  • Huse pentru costume: Aceste huse sunt concepute pentru a proteja costumele și hainele formale. Ele pot include un șirag pentru agățat, pentru a menține hainele în formă.
  • Huse pentru hainele de exterior: Pentru hainele groase de iarnă sau impermeabile, husele mai robuste pot oferi protecție suplimentară împotriva intemperiilor.
 2. Materiale: Husele textile sunt de obicei realizate din materiale rezistente, cum ar fi poliesterul sau nylonul. Aceste materiale pot oferi protecție împotriva prafului și murdăriei, precum și rezistență la apă în unele cazuri.

 3. Fermoare sau Închideri: Multe huse pentru protecția hainelor includ fermoare sau închideri cu velcro pentru a asigura o protecție mai bună și pentru a împiedica intrarea prafului.

 4. Mânere sau Curele: Pentru ușurința transportului, multe huse au mânere sau curele care facilitează transportul și agățarea husei.

 5. Transparență: Unele huse au părți transparente pentru a putea identifica conținutul fără a deschide husa.

 6. Dimensiuni: Asigurați-vă că alegeți o husă potrivită dimensiunii hainelor pe care doriți să le protejați. Există huse pentru haine mai scurte, lungi sau pentru haine de dimensiuni mari.

 7. Curățare: Multe huse pot fi spălate la mașina de spălat sau curățate ușor cu o lavetă umedă. Verificați instrucțiunile de întreținere ale producătorului.

 8. Utilizări Specifice: În plus față de protecția hainelor în general, aceste huse pot fi utile pentru depozitarea hainelor sezoniere, organizarea hainelor într-un dulap sau pentru a proteja hainele în timpul călătoriilor.

 • Husa pentru protectia hainelor ofera o optiune pentru depozitare fara praf si cu economie de spatiu a articolelor de imbracaminte
 • Husa de haine este potrivită în mod optim atât pentru depozitarea fără praf, cât și pentru călătorii, pentru transportul pieselor vestimentale realizate  din materiale textile de înaltă calitate: cămăși, bluze, costume
 • Husa de protectie si depozitare pentru uz casnic este ideala pentru a feri  hainele de praf, a le pastra curate si pline de prospetime 
 • Husa este usor de folosit, hainele depozitate pe umeras, se introduc in husa. Husa este prevazuta in partea superioara cu un orificiu pentru carligul umerasului
 • Se inchide fermoarul, ce este dispus pe toata lungimea husei, si hainele sunt gata de depozit in dulapuri sau adaugate in bagaje 
 • Designul liniei de umăr și gaura superioară pentru umeras , ajută la păstrarea formei îmbrăcămintei
 • Suprafața materialului țesut și designul cu cusăturii fine, fac husa  durabila, ce poate fi folosita pentru o lungă perioadă de timp
 • Huisa de protectie este rezistentă la murdărie și praf, astfel încât o să o  puteți reutiliza pentru perioade lungi de timp
 • Husa este potrivita pentru rochii, costume, paltoane, cămăși, fuste, jachete, imbracaminte sezoniera pantaloni și uniforme, este perfecta pentru toate nevoile tale de depozitare și de călătorie

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 AN

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518052890
ORIGINE:
CHINA
Culoare:
Roz
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17184
9,00 RON
6,90 RON /per bucata
Discount: 2,10 RON
Momentan Indisponibil
Roz
Pretul in puncte: 14 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
O "husă textilă pentru protecția hainelor" este o soluție utilă pentru a proteja hainele de praf, murdărie și alte particule în diverse situații. Aceste huse pot fi utilizate într-o varietate de contexte, cum ar fi călătorii, depozitarea hainelor în dulapuri sau pentru a proteja hainele în timpul lucrărilor de renovare sau curățenie.Husa de protectie este potrivita pentru rochii, costume, paltoane, cămăși, fuste, jachete, imbracaminte sezoniera pantaloni și uniforme, este perfecta pentru toate nevoile tale de depozitare și de călătorie.
GTINEAN 2015518052890 ORIGINECHINA CuloareRoz
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse