Cos Gunoi Pliabil - Cos Gunoi Smart - Senzor Deschidere -Smart Sensor - Folding Trash Can - ZSW-L11

SPECIFICATII PRODUS

 • Smart Folding Trash Can este soluția modernă și inovatoare pentru gestionarea eficientă a deșeurilor într-un mod igienic și convenabil. Echipat cu tehnologie avansată de deschidere prin senzor, acest coș de gunoi îți oferă o experiență completă și fără efort atunci când vine vorba de eliminarea deșeurilor.

 • Material carcasa: plastic de inalta calitate

 • Culoare: Alb

 • Indicatoare led

 • Deschidere automata intuitiva

 • Deschidere usoara

 • Rezistent la apa si umezeala 

 • Alimentare cu baterii

 • Dimensiuni: 263x190x171 mm

 • Volum maxim: 17.5 L

 • Tara de origine: China

 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

UTILIZARE SONIFER SANDWICH MAKER

 • Smart Folding Trash Can este soluția modernă și inovatoare pentru gestionarea eficientă a deșeurilor într-un mod igienic și convenabil. Echipat cu tehnologie avansată de deschidere prin senzor , acest coș de gunoi îți oferă o experiență completă și fără efort atunci când vine vorba de eliminarea deșeurilor.

 • Cu funcția sa de deschidere automată bazată pe senzori, acest coș de gunoi îți permite să arunci deșeurile fără a fi nevoie să atingi capacul. Senzorii integrati detectează mișcarea mâinii sau prezența obiectelor și declanșează deschiderea automată a capacului, permițându-ți să arunci gunoiul în coș într-un mod fără contact. Aceasta nu doar asigură o experiență mai igienică, ci și previne răspândirea bacteriilor sau a mirosurilor neplăcute.

 • Un alt aspect inovator al Smart Folding Trash Can este designul său pliabil. Coșul de gunoi poate fi pliat pentru a economisi spațiu atunci când nu este folosit, ceea ce îl face ideal pentru locuințe sau spații mai mici. Designul său modern și curat se integrează armonios în orice mediu și adaugă un aspect estetic plăcut.

 • Cu o capacitate generoasă de stocare a deșeurilor și funcționalitatea sa inteligentă, acest coș de gunoi reprezintă un pas înainte în gestionarea durabilă a deșeurilor. Indiferent dacă este folosit în bucătărie, birou sau alte spații, Smart Folding Trash Can aduce o combinație de tehnologie, igienă și design sofisticat pentru a face gestionarea gunoiului o sarcină simplă și mai puțin deranjantă.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 (AM)

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
09/08/2023
Achiziție neconfirmată
Cos Gunoi Pliabil
Comentarii
Un "Coș de Gunoi Pliabil" este un recipient pentru colectarea și depozitarea deșeurilor sau gunoiului. Acesta are avantajul de a fi pliabil, ceea ce înseamnă că poate fi redus în dimensiune pentru depozitare și transport mai ușor. Iată câteva informații despre un coș de gunoi pliabil:

Portabilitate: Un coș de gunoi pliabil poate fi pliat pentru a fi mai mic în dimensiune, ceea ce îl face ușor de transportat sau depozitat în spații limitate.

Depozitare ușoară: Când nu este în uz, coșul de gunoi poate fi pliat și depozitat într-un spațiu mic, cum ar fi o cămară sau un dulap.

Utilizare versatilă: Coșul ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
09/08/2023
Cos Gunoi Pliabil
Comentarii
Un "Coș de Gunoi Pliabil" este un recipient pentru colectarea și depozitarea deșeurilor sau gunoiului. Acesta are avantajul de a fi pliabil, ceea ce înseamnă că poate fi redus în dimensiune pentru depozitare și transport mai ușor. Iată câteva informații despre un coș de gunoi pliabil:

Portabilitate: Un coș de gunoi pliabil poate fi pliat pentru a fi mai mic în dimensiune, ceea ce îl face ușor de transportat sau depozitat în spații limitate.

Depozitare ușoară: Când nu este în uz, coșul de gunoi poate fi pliat și depozitat într-un spațiu mic, cum ar fi o cămară sau un dulap.

Utilizare versatilă: Coșul ...
A fost utilă această recenzie?
71 24
Scrie un comentariu
Întrebări
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17586
85,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 170 point
Puncte premiu: 4 points
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Smart Folding Trash Can este soluția modernă și inovatoare pentru gestionarea eficientă a deșeurilor într-un mod igienic și convenabil. Echipat cu tehnologie avansată de deschidere prin senzor, acest coș de gunoi îți oferă o experiență completă și fără efort atunci când vine vorba de eliminarea deșeurilor.
Banner de inchiriat