Dextroza Monohidrat (Sac 25 kg)

10452
246,00 RON
9,84 RON  per 1.00 kg
/ Sac
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 10+ 40+
Pret 233,70 RON
9,35 RON  per 1.00 kg
221,40 RON
8,86 RON  per 1.00 kg
in stoc
Pretul in puncte: 492 point
Puncte premiu: 12 points
+

Cantitatea minima pentru "Dextroza Monohidrat (Sac 25 kg)" este 1.

Dextroza , origine Germania/Spania/Italia
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
 Dextroza este un carbohidrat simplu cu asimilare rapida si indice glicemic ridicat, obtinut prin hidroliza enzimatica a porumbului.

 - Utilizare : Dextroza are numeroase utilizari, in industria alimentara in producerea biscuitilor, tartelor si diferitelor deserturi dar si in prepararea inghetatei , a iaurtului, bauturilor si produselor congelate. In industria produselor din miere se foloseste pentru un mai bun gust si pentru scaderea costurilor.
In industria farmaceutica dextroza se foloseste la producerea solutiilor intravenoase si a diferitelor medicamente. Este deasemenea utilizata in industria fibrelor artificiale.

 Dextroza este utilizata si in prepararea suplimentelor nutritionale pentru refacerea rezervelor de glicogen muscular.

 - Aprobari : Produsul este in totala concordanta cu editia curenta a Food Chemical Codex. Ingredientele produsului sunt non GMO si nu deriva din ingrediente modificate genetic asa cum sunt definite in Directiva EC 1830/2003/EC privind etichetarea si trasabilitatea si 1829/2003/EC privind alimentele modificate genetic.

 

 - OMG : Produsul nu provine din materii prime modificate genetic.

 - Ambalare Dextroza este ambalata in saci dubli de hartie, 25 kg.

 - Depozitare : In spatii uscate, racoroase si ventilate, fara expunere directa la lumina si caldura.

 - Valabilitate : Produsul depozitat in aceste conditii isi mentine proprietatile pana la 24 de luni de la data fabricatiei.

 

 Specificatie produs :

 - Dextrose on DS (%) : 99.5

 - DP2+on DS : < 0.5 

 - SO2 (mg/kg) : < 10 

 - Conductivitate, 28 Brix : < 20µS/cm (Conductivity meter-A1202)

 - Pierdere densitate vrac : 500.0-875.0g/dm(Gravimetric - A1101)

 - Halal Status : Certifiere Halal: Da

 - Vegetarian Status : Vegetarian: Potrivit / Vegan: Potrivit / Ovo-Vegetarian: Potrivit/ Lacto-Vegetarian: Potrivit/Lacto-Ovo-Vegetarian: Potrivit

 

 Origine : Germania/Spania/Italia

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Ambalare :
25 Kg
Proprietati Fizico-Chimice
P.H.:
3 - 6 %
Umiditate:
max8 - 9.5%
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare