Dr. Oetker – Amoniu Pentru Prajituri – Bicarbonat De Amoniu –  Fragezirea & Afanarea Aluaturilor- Plic – 7 Grame

 

DESCRIERE PRODUS

 • Dr Oetker amoniu pentru parajituri este un produs ce ajuta la fragezirea si afanarea aluaturilor de brutarie, patiserie si cofetarie
 • Ambalaj: plic din folie de aluminiu
 • Gramaj: 7 grame
 • Dozaj: 7 grame pentru 500 grame faina
 • Ambalat in atmosfera protectoare
 • Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei.A se consuma pana la data inscrisa pe ambalaj
 • Depozitare: a se depozita in locuri uscate, intunecoase, racoroase ferite de razele soarelui si alte surse de caldura
 • Producator: Dr Oetker
 • Tara de origine: Romania
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Agent de afanare bicarbonat de amoniu E503ii
 • Agent antiaglomerat carbonate de magneziu E504

UTILIZARE PRODUS

 • Renumele Dr. Oetker se bazează pe încrederea oamenilor. Iar această încredere nu poate fi obţinută şi menţinută decât pe baza calităţii remarcabile şi a inovaţiei permanente
 • Toate gospodinele isi doresc ca prajiturile sa le iasa fragede si afanate
 • Amoniu este ingredientul cel mai indicat pentru a oferi foilor de prajituri cu creme sau balaturilor de prajituri fragezime, afanare si o crestere propice  
 • Amoniu pentru prăjituri sau bicarbonatul de amoniu, este indicat pentru frăgezirea şi afânarea aluaturilor pentru prăjituri.
 • Un plic de amoniu este suficient pentru 500 g făină
 • Amoniu se adauga intotdeauna dizolvat, in lapte, otet sau zeama de lamaie
 • Se recomanda sa nu se depaseasca dozele recomandate, deaorece produsele realizate cu amoniu pot prinde un usor mios intepator
 • Amoniu pentru prajituri este un ingredient intens utilizat in cofetarii, brutarii, patiserii dar si in mediu casnic pentru prepararea foilor de prajituri, fusecuri sau cornulete

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Burlacu A
17/05/2023
Achiziție neconfirmată
Agent de afanare
Comentarii
Bicarbonatul de amoniu, cunoscut și sub denumirea de "sare de amoniu" sau "sare de copt", este un compus chimic utilizat în principal în industria alimentară ca agent de afânare. Este o substanță alcalină și este adesea folosită în rețete de prăjituri, biscuiți și alte produse de patiserie pentru a le conferi o textură ușoară și pufăitoare.

Bicarbonatul de amoniu se descompune în timpul încălzirii, eliberând dioxid de carbon, care ajută la creșterea aluatului și la formarea porilor în produsele de patiserie. Aceasta determină o creștere în volum a aluatului și îi conferă o textură aerată.

Este important de menționat că bicarbonatul de ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Burlacu A
Burlacu A
Achiziție neconfirmată
17/05/2023
Agent de afanare
Comentarii
Bicarbonatul de amoniu, cunoscut și sub denumirea de "sare de amoniu" sau "sare de copt", este un compus chimic utilizat în principal în industria alimentară ca agent de afânare. Este o substanță alcalină și este adesea folosită în rețete de prăjituri, biscuiți și alte produse de patiserie pentru a le conferi o textură ușoară și pufăitoare.

Bicarbonatul de amoniu se descompune în timpul încălzirii, eliberând dioxid de carbon, care ajută la creșterea aluatului și la formarea porilor în produsele de patiserie. Aceasta determină o creștere în volum a aluatului și îi conferă o textură aerată.

Este important de menționat că bicarbonatul de ...
A fost utilă această recenzie?
30 25
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 5941132400076
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

16901
0,88 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 2 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Amoniu pentru prăjituri sau bicarbonatul de amoniu, este indicat pentru frăgezirea şi afânarea aluaturilor pentru prăjituri.Un plic de amoniu este suficient pentru 500 g făină. Amoniu se adauga intotdeauna dizolvat, in lapte, otet sau zeama de lamaie
GTINEAN 5941132400076
Banner de inchiriat