Green Leafe - Powder Cockroach Killing Bait - Pudra Anti Insecte - 5g x 50 plicuri

DESCRIERE PRODUS

 • Green Leafe - Powder Cockroach Killing Bait este un produs eficient și convenabil pentru combaterea gândacilor de bucătărie și a altor insecte dăunătoare.
 • Cantitate: 50 plicuri
 • Cantitate per plic: 10 mililitri
 • Continut: pudra
 • Termen de valabilitate: 3 ani de la data ambalarii.
 • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 • Depozitare: se va depozita in ambalajul original, in spatii intunecoase, racoroase, ferite de razele soarelui si alte surse de caldura.
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

Ingredient activ

 • Fipronil 0.005%

MĂSURI DE PRECAUŢIE ŞI AVERTIZARE

Provoacă iritarea pielii.
Provoacă o iritare gravă a ochilor.
Toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
Nu inspirati praful.
Evitati contactul cu ochii, pielea sau imbracamintea.
A nu se manca, bea sau fuma in timpul utilizarii produsului
Purtati manusi de protectie si echipament de protectie a ochilor, feţei.
In caz de inghitire sunati la un Centru de Informare Toxicologica sau un medic, daca nu va simtiti bine.
Dacă iritarea ochilor persistă: consultaţi medicul.
Evitati dispersarea in mediu.
Purtati manusi de protectie, echipament de protectie a ochilor si echipament de protectia fetei
Colectaţi scurgerile de produs.
 Aruncati continutul/recipentul in conformitate cu reglementarile vigoare.
A se evita contaminarea alimentelor şi a furajelor.
După terminarea prăfuirii, se spală bine mâinile cu apă şi săpun.
În spaţiile cu grad de expunere umană ridicată, cum ar fi: camerele pentru bolnavi, grădiniţe, şcoli, camere de locuit, birouri, etc, substanţa nu se aplică pe suprafeţe întinse, ci tratamentul se execută atent, se va prafui numai cuiburile de dăunători şi zonele din imediata apropiere a acestora.
A se evita contactul cu suprafeţele proaspăt prăfuite.
Se va restricţiona accesul copiilor şi animalelor de casă la suprafeţele tratate.

Dăunători țintă

 • Sigur pentru mediu și extrem de eficient în exterminarea tuturor tipurilor de gândaci împreună cu toate ouăle lor.

Rata de aplicare

Aplicați pulberea eficient, în funcție de cât de grav este infestată zona de gândaci. Cu cât aplicați mai multă pulbere, cu atât sunt mai bune rezultatele exterminării. Asigurați-vă că aplicați cu generozitate in zonele în care gândacii frecventează, cum ar fi:

 • Colțuri întunecate
 • Locuri umede
 • În spatele frigiderelor
 • În jurul zonei chiuvetei
 • Lângă sobe
 • Un singur plic de 5g poate trata maxim 4 zone infestate.
 • Pentru a menține eficiența, utilizați orice plic deschis în decurs de 24 de ore. Observați zonele tratate și, dacă este necesar, reaplicați pulberea într-o săptămână pentru rezultate mai bune.

UTILIZARE PRODUS

 • Green Leafe - Powder Cockroach Killing Bait este un produs eficient și convenabil pentru combaterea gândacilor de bucătărie și a altor insecte dăunătoare.
 • Pudra anti insecte este conceputa pentru a elimina și controla infestările de gândaci într-un mod sigur și rapid, oferindu-vă un mediu curat și sănătos în locuința sau spațiul dvs. comercial.
 • Pudra anti insecte contine o formulată special pentru a atrage gândacii și a-i elimina în mod eficient. Este concepută să fie utilizată în zonele unde aceste insecte sunt cel mai frecvent întâlnite, cum ar fi bucătăria, baia, garajul, subsolul sau orice alt spațiu în care există un risc de infestare.
 • Pudra anti insecte conține in fiecare plic 5 grame de pudră, iar ambalajul conține 50 de plicuri, oferindu-vă suficientă cantitate pentru a trata o gamă largă de suprafete și a ține sub control infestările de gândaci pe termen lung.
 • Pudra trebuie aplicată în zonele în care se observă prezența gândacilor sau unde aceștia se ascund, cum ar fi crăpăturile, rosturile, sub și în spatele mobilierului sau electrocasnicelor.
 • Pudra anti insecte poate fi aplicată în apropierea lăzilor de gunoi sau a oricăror alte surse de hrană pentru a atrage și elimina gândacii.
 • Odată ce gândacii intră în contact cu pudra, aceasta acționează ca un agent de eliminare rapidă și eficientă a insectelor. Substanțele chimice din compoziție provoacă intoxicația și moartea gândacilor, asigurându-se astfel că aceștia nu se mai pot reproduce sau infesta zona.
 • Pudra are, de asemenea, efect de prevenire, astfel încât să descurajeze și alți gândaci să se apropie de locul tratat.
 • Green Leafe Powder Cockroach Killing Bait este un produs sigur pentru utilizarea în interiorul casei sau în spațiile comerciale, cu condiția să fie utilizat conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Cu toate acestea, este important să fiți atenți în cazul în care aveți copii sau animale de companie, deoarece acestea pot fi sensibile la substanțele chimice conținute în produs.
 • Green Leafe Powder Cockroach Killing Bait este o soluție eficientă, convenabilă și sigură pentru a scăpa de gândacii de bucătărie și a altor insecte dăunătoare. Prin utilizarea sa corespunzătoare, puteți menține un mediu curat și sănătos în locuința sau spațiul dvs. comercial.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

(AM)

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin Dulhan
05/07/2023
Achiziție neconfirmată
Combaterea gândacilor de bucătărie și a altor insecte dăunătoare.
Comentarii
Produsul Green Leafe - Powder Cockroach Killing Bait este prezentat ca fiind eficient și convenabil în combaterea gândacilor de bucătărie și a altor insecte dăunătoare. Este important să menționăm că, deoarece sunt un model de limbaj AI și nu avem acces la informații despre produse specifice, nu pot oferi o evaluare detaliată a acestui produs. Cu toate acestea, voi evidenția câteva aspecte generale legate de produsele de combatere a insectelor.

Eficiență: Produsele de combatere a insectelor variază în eficacitatea lor, iar eficiența unui produs poate depinde de specia de insecte vizată și de gravitatea infestării. Este recomandat să verifici recenziile și ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin Dulhan
Catalin Dulhan
Achiziție neconfirmată
05/07/2023
Combaterea gândacilor de bucătărie și a altor insecte dăunătoare.
Comentarii
Produsul Green Leafe - Powder Cockroach Killing Bait este prezentat ca fiind eficient și convenabil în combaterea gândacilor de bucătărie și a altor insecte dăunătoare. Este important să menționăm că, deoarece sunt un model de limbaj AI și nu avem acces la informații despre produse specifice, nu pot oferi o evaluare detaliată a acestui produs. Cu toate acestea, voi evidenția câteva aspecte generale legate de produsele de combatere a insectelor.

Eficiență: Produsele de combatere a insectelor variază în eficacitatea lor, iar eficiența unui produs poate depinde de specia de insecte vizată și de gravitatea infestării. Este recomandat să verifici recenziile și ...
A fost utilă această recenzie?
85 15
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6955470929907
ORIGINE:
CHINA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17376
12,90 RON / Cutie
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 26 point
Puncte premiu: 1 point
1 recenzie Scrie un comentariu
Green Leafe - Powder Cockroach Killing Bait este un produs eficient și convenabil pentru combaterea gândacilor de bucătărie și a altor insecte dăunătoare.
GTINEAN 6955470929907 ORIGINECHINA
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse