Margarina Klass Foietaj - Croissant (Cutie de 10 kg)

 Margarina vegetala destinata industriei alimentare.

- Utilizare : produse de patiserie.

- Ingrediente : uleiuri și grăsimi vegetale 80% ,grăsimi (palmier), grăsimi parțial hidrogenate (palmier), uleiuri (soia , floarea soarelui , porumb și rapiță în proporție variabilă), apă, sare (0,6%), emulsificatori (E471, E322 lecitină din soia, regulator de aciditate (E330), conservant (E202), aromatizanți, coloranți (beta-caroten).

- Etichetarea OMG este conformă cu Regulamentele 2003/1829 / CE și 2003/1830 / CE. Margarina vegetala nu este tratata cu radiații ionizante.

Specificatii si termen de valabilitate : 

- Ambalarea : Margarina vegetala Martini Plus Sfoglia este ambalata in cutii de 10 kg in care se gasesc 5 placi de 2 kg cu ambalaj individual din polietilenă. 

- Informatii paletizare : cutii pe strat 6 ; straturi pe palet 11 ; cutii pe palet 66 ; 1 palet 660 kg .

- Perioada de valabilitate : Margarina Martini Plus Sfoglia isi pastreaza proprietatile timp de 9 luni la maxim 20°C într-un loc uscat.

 

Origine : Italia

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Soare Marian
25/04/2020
Achizitie Verificata
Comentarii
Conform compoziției ( multe uleiuri vegetale renumite), pare un produs bun, în ciuda reclamei negative făcută pentru toate tipurile de margarină. Care e adevarul?
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Alina
Alina
Achizitie Verificata
29/04/2020
Comentarii
Incontestabil untul nu poate fi inlocuit de nici o margarina, dar ea este de real folos consumatorilor ce au nevoie de un control sever al consumului de lipide si ca orice produs industrial, cheia este reprezentata de cantitatea consumata, bineinteles corelata cu obiceiurile alimentare. Este o optiune si pentru consumatorii vegani si vegetarieni care o pot folosi in pregatirea deserturilor. Eu o folosesc, este o margarina fina, deschisa la culoare.
A fost utilă această recenzie?
13 15
Soare Marian
Soare Marian
Achizitie Verificata
25/04/2020
Comentarii
Conform compoziției ( multe uleiuri vegetale renumite), pare un produs bun, în ciuda reclamei negative făcută pentru toate tipurile de margarină. Care e adevarul?
A fost utilă această recenzie?
35 49
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 0745760600335
ORIGINE:
ITALIA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

13711
189,00 RON
18,90 RON  per 1.00 kg
/ Cutie
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 50+ 200+
Pret 179,55 RON
17,96 RON  per 1.00 kg
173,88 RON
17,39 RON  per 1.00 kg
in stoc
Pretul in puncte: 378 point
Puncte premiu: 9 points

Cantitatea minima pentru "Margarina Klass Foietaj - Croissant (Cutie de 10 kg)" este 1.

2 recenzii Scrie un comentariu
Margarina pentru foietaj
BRANDIPSA GTINEAN 0745760600335 ORIGINEITALIA
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse