MUTTI ROSII DECOJITE INTREGI 400G

MUTTI ROSII DECOJITE INTREGI 400G

Aceste roșii sunt foarte versatile și pot fi folosite în diverse rețete culinare. Iată câteva sugestii despre cum le puteți folosi:

  1. Sos de roșii pentru paste: Puteți folosi roșiile întregi decojite pentru a pregăti un delicios sos de roșii pentru paste. Pentru aceasta, pur și simplu tăiați roșiile întregi sau zdrobiți-le ușor cu o lingură în timpul gătirii și adăugați condimente precum usturoi, ceapă, oregano, busuioc, sare și piper pentru a obține un sos savuros.

  2. Supă de roșii: Folosiți roșiile întregi pentru a pregăti o supă delicioasă de roșii. Gătiți roșiile cu ceapă și usturoi, apoi mixați-le și adăugați condimentele dorite. Puteți servi supa cu crutoane sau cu puțină smântână.

  3. Ragu sau sos pentru pizza: Tăiați roșiile întregi și utilizați-le pentru a pregăti un ragu sau un sos pentru pizza. Adăugați carne tocată sau legume pentru un gust bogat și acrișor.

  4. Curry de roșii: Puteți folosi roșiile întregi pentru a pregăti un curry de roșii gustos. Combinați-le cu condimentele pentru curry, cum ar fi curcuma, coriandrul și garam masala, și serviți-l cu orez sau pâine naan.

  5. Sos marinara: Roșiile întregi decojite sunt ideale pentru a pregăti un sos marinara pentru paste sau pizza. Gătiți-le cu ceapă, usturoi și ierburi aromate pentru a obține un sos bogat și acrișor.

  6. Sos de chili: Dacă vă place chili-ul, puteți adăuga roșii întregi decojite la rețeta dvs. de chili. Ele vor adăuga un gust și o textură excelente.

  7. Găluște umplute cu roșii: Puteți folosi roșiile întregi pentru a umple găluștele sau alte preparate asemănătoare.

Acestea sunt doar câteva idei despre cum puteți utiliza roșiile întregi decojite în bucătăria dvs. În funcție de preferințele dvs. personale și de rețeta pe care doriți să o pregătiți, puteți să le adaptați pentru a se potrivi gustului dvs. Sau pur și simplu le puteți utiliza drept bază pentru multe preparate culinare delicioase.

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
Culoare:
Rosu
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18029
5,90 RON / Cutie
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 12 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
.
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse