Opritor Usa - Door Stopper - Set 2 Buc - A 06162

DESCRIERE PRODUS

 • Opritorul de ușă este un dispozitiv practic și util conceput pentru a menține ușa deschisă într-o poziție dorită.
 • Material: plastic PVC
 • Dimensiuni: 13 x 3 x 2.5 cm
 • Talpici antiderapante
 • Ușor de transportat și depozitat
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

UTILIZARE PRODUS

 • Opritorul de ușă este un dispozitiv practic și util conceput pentru a menține ușa deschisă într-o poziție dorită. Fabricat din plastic rezistent, acesta este echipat cu o talpă specială, prevăzută cu proprietăți anti-alunecare, pentru a se fixa ferm pe podea și a preveni mișcarea accidentală sau închiderea ușii.
 • Designul său simplu și ergonomic îl face ușor de utilizat. Opritorul de ușă este dotat cu un carlig integrat, care permite agățarea dispozitivului de clanta ușii atunci când nu mai este necesar să fie folosit. Acest aspect practic îl face ușor de depozitat și de transportat, făcându-l un instrument util pentru utilizare acasă, la birou sau în alte locații.
 • Pe lângă funcția sa principală de a menține ușa deschisă, opritorul de ușă poate aduce și alte beneficii. Prin menținerea ușii într-o poziție deschisă, acesta permite circulația aerului în încăpere, contribuind la ventilație și la menținerea unui mediu confortabil și proaspăt.
 • Opritorul poate fi folosit pentru a evita trântirea ușii în cazul unor rafale puternice de vânt, reducând riscul de deteriorare a ușii sau a peretelui.
 • Opritorul de ușă cu talpă anti-alunecare și carlig de agățat reprezintă astfel o soluție convenabilă și sigură pentru a asigura deschiderea controlată a ușilor în diverse medii. Cu designul său practic și funcționalitatea sa, acesta poate fi un instrument indispensabil pentru a crea un mediu mai confortabil și mai sigur.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 (AM)

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518061625
ORIGINE:
CHINA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17449
9,90 RON
in stoc
Pretul in puncte: 20 point
+
Opritorul de ușă este un dispozitiv practic și util conceput pentru a menține ușa deschisă într-o poziție dorită fabricat din plastic rezistent, acesta este echipat cu o talpă cu proprietăți anti-alunecare.
GTINEAN 2015518061625 ORIGINECHINA
Banner de inchiriat
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse