Sanovita – Sare Roz De Himalaya Neiodată – Grunjoasă – 500 Grame

DESCRIERE PRODUS

 • Sare roz de Himalaya neiodată grunjoasă
 • Ambalaj: pungă de plastic
 • Gramaj: 500 grame
 • Fără adaos de coloranți și conservanți artificiali
 • Conține o multitudine de minerale si oligoelemente, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu, cupru și iod.
 • Este o sare pură, ce poate fi întrebuințată în orice preparat culinar.
 • Termen de valabilitate: 1 an de la data fabricației. A se consuma înainte de data înscrisă pe ambalaj
 • Depozitare: produsul se va depozita în ambalaje ermetic închise, în spații curate, răcoroase, întunecate, ferite de razele soarelui și surse de căldură
 • Țara de origine: Pakistan
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • 100% sare roz de Himalaya

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GRAME

 • Grăsimi : 0 grame
 • Acizi grași saturați 0 grame
 • Carbohidrați : 0 grame
 • Zaharuri 0 grame
 • Proteine : 0 grame
 • Sodiu : 25 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Sarea Roz De Himalayaisi datoreaza culoarea frumoasa si delicata oxidului de fier. Fiind in intregime naturala, culoarea poate varia usor fara ca proprietatile produsului sa fie schimbate.
 • Sarea roz este extrasă din munții Himalaya, iar culoarea este dată de bogăția mineralelor, în special a fierului și manganului.
 • Consumul echilibrat si regulat susține absorbția substanțelor nutritive, elimină toxinele și echilibrează pH-ului organismului. Mineralele pe care le conține, au proprietăți curative, energizante, revigorante și de detoxifiere
 • Sarea Himalaya conține un procent impresionant de minerale și elemente, inclusiv potasiu, fier și calciu. Toate aceste minerale ajută procesul natural de detoxifiere a organismului nostru și promovează eliminarea bacteriilor.
 • Conținutul bogat de minerale de sare din Himalaya ajută la echilibrarea nivelului de pH al corpului. Atunci când nivelul nostru de pH este echilibrat, corpurile noastre au o imunitate mai bună și sunt mai capabile să proceseze și să digere alimentele.
 • Sarea din Himalaya este un excelent natural exfoliant. Amestecați cristalele de sare cu ulei de măsline sau ulei de nucă de cocos și folosiți cu o pânză caldă sau într-o baie caldă pentru o piele mai netedă și mai moale.
 • Băile cu sare și minerale sunt o modalitate excelentă de a alina mușchii dureroși,contractați.
 • Băile minerale ușurează organismul nostru să absoarbă magneziu și alte urme minerale din sare, ceea ce poate fortifica oasele și țesutul conjunctiv care pot contribui la calmare.
 • Sarea din Himalaya este naturală bogată în iod, pe care companiile alimentare îl adaugă artificial în sare de masă după prelucrarea ei. Iodul natural din sarea de Himalaya este foarte eficient pentru a ajuta organismul să creeze un echilibru electrolitic, ajutându-vă intestinele să absoarbă nutrienți și să scadă tensiunea arterială

SATISFACȚIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clienților noștri a unei experiențe 100% satisfăcătoare este prioritatea noastră principală. La rubrica “ IMPRESII ȘI COMENTARII” simțiți-vă liberi să ne transmiteți impresiile și experiențele , atât pozitive cât și negative, pe care le-ați avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 5941882803370
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

15698
6,82 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 14 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Sarea roz de Himalaya de la SanoVita conține o multitudine de minerale si oligoelemente, cum ar fi calciu, magneziu, potasiu, cupru și iod.
Este o sare pură, ce poate fi întrebuințată în orice preparat culinar.
GTINEAN 5941882803370
Banner de inchiriat