Set 12 Duze Pos Decorare Tort

11899
28,50 RON
in stoc
Pretul in puncte: 57 point
Puncte premiu: 1 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Set 12 Duze Pos Decorare Tort

Dimensiuni : Diametru 3 cm; Inaltime: 4 cm

  • Calitate superioară: fabricat din oțel inoxidabil alimentar , care este extrem de puternic, durabil și de încredere, astfel încât să va bucurati de setul de decorare ani de zile. Se poate spăla în masina de vase!
  • Ușor de utilizat: accesoriile incluse în acest set sunt destul de ușor de utilizat, motiv pentru care sunt recomandate pentru începători sau maeștri culinari. Așa că veți crea acum modele pentru cupcake, prajituri sau torturi!
  • Cadou pentru pasionati de prajituri: indiferent dacă este o zi de naștere, o aniversare  acest set poate fi un cadou de mare ajutor la decorarea bunătăților coapte;
  • Dupa utilizare se spala si se usuca sau se sterge cu o carpa moale.

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare