Set 3 Borcane Condimente – Ovale – Capac Cu Filet – Transparente – Stcla & Plastic – A 13885

DESCRIERE PRODUS

 • Set de 3 borcane din sticla, cu capac cu filet, pentru depozitarea condimentelor
 • Material:
 • Borcan: sticla
 • Capac: plastic
 • Culoare:
 • Borcan: transparent
 • Capac: argintiu
 • Forma: ovala
 • Dimensiuni: 
 • Inaltime: 7 cm
 • Latime: 5 cm 
 • Diametru gura umplere: 4,5 cm 
 • Caracteristici:
 • Reutilizabile
 • Transpaerente-permit vizualizarea rapida a continutului
 • Capacitate generoasa
 • Design cu linii simple, elegante
 • Permit atasarea etichetelor
 • Gura de umplere generoasa
 • Nu au miros si gust propriu
 • Nu se pateaza
 • Dimensiuni ce permit depozitarea in: sertare, rafturi si suporturi de condimente
 • Inchidere etansa – se pastreaza aroma si prospetimea condimentelor pentru mai mult timp
 • Curatare: se pot spala cu apa si detergent de vase
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Setul de 3 borcane ovale din sticla, cu capac cu filet, sunt un real ajutor in depozitarea condimentelor ca: cimbru, oregano, piper, sare, busuioc, sumac, seminte de susan
 • Borcanele sunt transparente, permit vizualizarea rapida a continutului. Se recomanda, pentru buna organizare, etichetarea borcanelor de condimente
 • Borcanele de condimente sunt prevazute cu un capac cu filet, ce asigura o inchidere ermetica, previne varsarea continutului si pastreaza prospetimea si aroma condimentelor depozitate
 • Designul cu linii simple, elegante , ale borcanelor, le face potrivite pentru utilizarea lor ca solnite pentru sare si piper. Pot fi afisate la mese, atat in mediu casnic, cat si in restaurante, cantine, hoteluri
 • Inainte de prima utilizare se recomanda ca borcanele sa fie spalate si uscate
 • Umplerea si reumplerea borcanelor se face usor, gura de umplere este generoasa
 • Daca doriti sa reumpleti borcanele cu un alt condiment, decat cel initial, este obligatoriu spalarea borcanului
 • Borcanele de condimente au o dimensiune ce permite depozitarea lor in rafturi, sertare sau suporturi de condimente
 • Cu borcanele transparente cu capac, veti avea o bucatarie ordonata, si condimentele preferate mereu la indemana!

AVANTAJUL UTILIZARII RECIPIENTELOR DE STICLA VERSUS RECIPIENTELE DE PLASTIC

 • Utilizarea recipientelor de condimente din sticlă prezintă unele avantaje față de cele din plastic. Iată câteva dintre principalele avantaje:
 1. Neutralitatea gustului și mirosului: Sticla este un material non-poros și inert, ceea ce înseamnă că nu absoarbe sau nu reține mirosurile sau aromele alimentelor sau a condimentelor stocate în interior. Acest lucru ajută la păstrarea integrității și prospetimii condimentelor, fără să le influențeze gustul sau mirosul.
 2. Rezistența la pete și decolorare: Sticla nu se decolorează sau nu se pătează ușor, în comparație cu plasticul, care poate absorbi culorile condimentelor sau a altor substanțe cu care intră în contact. Astfel, recipientele de condimente din sticlă vor rămâne transparente și curate pe termen lung.
 3. Durabilitate și longevitate: Recipientele de condimente din sticlă sunt mai durabile și rezistente la uzură și deteriorare în comparație cu cele din plastic. Acestea pot fi utilizate pe termen lung, fără a-și pierde forma sau funcționalitatea.
 4. Estetică și aspect elegant: Recipientele de condimente din sticlă adaugă un aspect elegant și rafinat în bucătărie. Ele pot fi expuse direct pe rafturi sau în dulapuri deschise, contribuind la o prezentare estetică a bucătăriei.
 5. Reciclabilă și ecologică: Sticla este un material reciclabil și prietenos cu mediul înconjurător. Alegerea recipientelor de condimente din sticlă sprijină practicile ecologice și reducerea utilizării materialelor plastice.
 6. Nu eliberează substanțe toxice: Recipientele din sticlă sunt fabricate din materiale naturale și nu conțin substanțe toxice cum ar fi bisfenol A (BPA), care pot fi găsite în anumite tipuri de plastic. Astfel, sticla este o opțiune mai sigură și sănătoasă pentru stocarea condimentelor și a alimentelor.
 • În concluzie, recipientele de condimente din sticlă oferă multiple avantaje în ceea ce privește păstrarea prospetimii condimentelor, estetica, siguranța și impactul asupra mediului.
 • Cu toate acestea, alegerea materialului depinde de preferințele individuale și de necesitățile fiecărui utilizator.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 AN

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
29/07/2023
Achizitie Verificata
Set 3 Borcane Condimente – Ovale
Comentarii
Un set de 3 borcane ovale pentru condimente este o alegere excelentă pentru a păstra și organiza condimentele în bucătărie. Aceste borcane au forma ovală, ceea ce le face ideale pentru a fi așezate pe rafturi sau în dulapuri, economisind spațiu și oferind un aspect ordonat în bucătărie.

Iată câteva caracteristici și beneficii ale unui set de 3 borcane ovale pentru condimente:

Dimensiune potrivită: Borcanele ovale sunt concepute să aibă dimensiuni potrivite pentru a stoca cantități mici sau moderate de condimente. Aceasta le face ideale pentru condimentele pe care le folosești frecvent și care nu necesită cantități mari.

Închidere etanșă: Majoritatea borcanelor ovale ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achizitie Verificata
29/07/2023
Set 3 Borcane Condimente – Ovale
Comentarii
Un set de 3 borcane ovale pentru condimente este o alegere excelentă pentru a păstra și organiza condimentele în bucătărie. Aceste borcane au forma ovală, ceea ce le face ideale pentru a fi așezate pe rafturi sau în dulapuri, economisind spațiu și oferind un aspect ordonat în bucătărie.

Iată câteva caracteristici și beneficii ale unui set de 3 borcane ovale pentru condimente:

Dimensiune potrivită: Borcanele ovale sunt concepute să aibă dimensiuni potrivite pentru a stoca cantități mici sau moderate de condimente. Aceasta le face ideale pentru condimentele pe care le folosești frecvent și care nu necesită cantități mari.

Închidere etanșă: Majoritatea borcanelor ovale ...
A fost utilă această recenzie?
55 7
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518138853
ORIGINE:
CHINA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17453
8,90 RON
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 18 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu

Setul de 3 borcane ovale din sticla, cu capac cu filet, sunt un real ajutor in depozitarea condimentelor ca: cimbru, oregano, piper, sare, busuioc, sumac, seminte de susan. Borcanele sunt transparente, permit vizualizarea rapida a continutului. Se recomanda, pentru buna organizare, etichetarea borcanelor de condimente. Borcanele de condimente sunt prevazute cu un capac cu filet, ce asigura o inchidere ermetica, previne varsarea continutului si pastreaza prospetimea si aroma condimentelor depozitate. Designul cu linii simple, elegante , ale borcanelor, le face potrivite pentru utilizarea lor ca solnite pentru sare si piper. Pot fi afisate la mese, atat in mediu casnic, cat si in restaurante, cantine, hoteluri

 

 

GTINEAN 2015518138853 ORIGINECHINA
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse