Sonerie Fara Fir - Pentru Priza - Aigostar - IP44 - Argintiu

DESCRIERE PRODUS

 • Soneria Aigostar fara fir este un dispozitiv util și convenabil care te anunta atunci când cineva suna la ușa ta, indiferent de locul în care te afli în casă, acest buton de ușă fără fir este o alegere excelentă pentru oricine caută un înlocuitor modern și eficient pentru un buton de ușă tradițional.
 • Material: ABS
 • Culoare: Alb
 • Dimensiuni:
 • Buton ușă: 72 x 40 mm
 • Receptor fără fir: 110 x 70 mm
 • Marca: Aigostar
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

 

SPECIFICATII TEHNICE

 • Distanta receptie 150 m
 • 36 de melodii diferite
 • Indicator luminos LED
 • Buton de ajustare a volumului
 • Necesita conectarea la priza a soneriei
 • Functioneaza la AC 220V, 433.92MHz
 • Baterie intrerupator inclusa (23A 12V Alkaline)
 • Rezistena la apa: IP44

UTILIZARE PRODUS

 • Aigostar DC Wireless este o sonerie de ușă fără fir care funcționează cu ajutorul unei baterii și poate fi instalat cu ușurință pe orice ușă, este proiectat pentru a fi folosit ca un înlocuitor pentru un buton de ușă obișnuit.
 • Soneria wireless vine cu un receptor fără fir, care se conectează la priza electrică și poate fi amplasat oriunde în casa ta, astfel încât să poți auzi sunetul de alertă de oriunde te-ai afla în casă. Receptorul are o raza de recepție fără fir de până la 150 de metri, asigurându-se că nu vei pierde nicio vizită importantă.
 • Soneria wireless vine cu 36 de sunete diferite de alertă, astfel încât poți alege sunetul preferat pentru a fi notificat atunci când cineva apelează la ușa ta. Acest lucru îți oferă posibilitatea de a personaliza sunetul de alertă în funcție de preferințele tale.
 • Soneria wireless are, de asemenea, o funcție de lumină, care îți permite să vezi butonul de ușă în întuneric, un lucru util mai ales în timpul nopții sau atunci când lumina naturală este scăzută.
 • Soneria wireless are o durata de viață a bateriei pentru butonul de ușă de aproximativ 1 an, în funcție de frecvența utilizării.
 • Soneria wireless este un dispozitiv util și convenabil care te anunta atunci când cineva se afla la ușa ta, indiferent de locul în care te afli în casă. Cu o gamă largă de sunete de alertă și o funcție de lumină utilă.
 • Soneria wireless este un buton de ușă fără fir ceea ce il face o alegere excelentă pentru oricine caută un înlocuitor modern și eficient pentru un buton de ușă tradițional.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

(AM)

 

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8433325197926
ORIGINE:
CHINA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17892
59,90 RON /per bucata
in stoc
Nr 4
Pretul in puncte: 120 point
Puncte premiu: 3 points

Cantitatea minima pentru "Sonerie Fara Fir - Pentru Priza - Aigostar - IP44 - Argintiu" este 1.

Soneria Wireless fara fir este un dispozitiv util și convenabil care te anunta atunci când cineva suna la ușa ta, indiferent de locul în care te afli în casă, acest buton de ușă fără fir este o alegere excelentă pentru oricine caută un înlocuitor modern și eficient pentru un buton de ușă tradițional.
GTINEAN 8433325197926 ORIGINECHINA
 • Vizualizați toate variantele ca listă
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse