Suport Pentru Posuri De Crema

1 recenzie Scrie un comentariu
11253
30,00 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 60 point
Puncte premiu: 2 points
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Suport posuri pentru crema de decorat. Suportul are 2 spatii mari in centru si 6 spatii mici pentru pastrarea posurilor de ornare in pozitie verticala. Pe laturi mai prezinta 10 spatii mai mici pentru pastrarea diverselor accesorii pentru ornat si decorat.

Dimensiuni : 29.2 x 18 x 11.7 cm 

Utilizare : Se recomanda folosirea capcelor pentru acoperirea posurilor sau acoperirea cu un prosop umed a varfurilor pentru a preveni uscarea icing-ului.Inchideti posurile bine inainte de utilizare.Pentru curatare spalati cu apa calduta si detergent pentru vase si uscati bine.

Origine : Turcia

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Ali Na
05/02/2021
Achizitie Verificata
Comentarii
Am cumparat! Recomand! Este super drăguț! Calitativ!
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Ali Na
Ali Na
Achizitie Verificata
05/02/2021
Comentarii
Am cumparat! Recomand! Este super drăguț! Calitativ!
A fost utilă această recenzie?
3 6
Scrie un comentariu
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare