Suport Mare din Silicon Oale Fierbinti- Dreptunghiular – Antiderapant & Rezistenta Termica-40 x 29 Centimetri – Portocaliu- A 14129

DESCRIERE PRODUS

 • Suport din silicon, ideal pentru a aseza oalele fierbinti, pentru a proteja suprafetele blaturilor si meselor
 • Material: silicon alimentar, fara BPA
 • Dimensiuni:
 • Lungime: 40 cm
 • Latime: 29 cm
 • Grosime: 0,5 cm
 • Model: valurit in relief 
 • Culoare: portocaliu
 • Caracteristici:
 • Antiderapant
 • Flexibil
 • Aderenta ridicata
 • Rezistent la pete si mirosuri
 • Senzație moale
 • Durabil
 • Flexibil
 • Impermeabil
 • Nu mucegaieste
 • Dimensiune generoasa
 • Acomodeaza toate dimensiunile de oale si vase 
 • Curatare: manuala sau în mașina de spălat vase
 • Rezistenta termica: -18 - + 240 grade Celsius
 • Tara de origine: ChinaFotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Un suport de silicon suport pentru oale fierbinți este un accesoriu de bucătărie care este folosit pentru a proteja suprafețele de lucru sau  masa de căldura și zgârieturile cauzate de oalele fierbinți sau de alte vase fierbinți.
 • Aceste suporturi sunt de obicei realizate din silicon, un material rezistent la căldură, flexibil și ușor de curățat.
 • Iată câteva caracteristici și utilizări ale acestor suporturi:
 1. Protecție împotriva căldurii: Scopul principal al unui suport de silicon pentru oale fierbinți este de a proteja suprafețele de la căldura excesivă. Aceste suporturi pot rezista la temperaturi ridicate, astfel încât să puteți așeza oală fierbinte direct pe ele fără a deteriora suprafața de dedesubt.

 2. Antiderapant: Siliconul are o textură ușor antiderapantă, ceea ce face ca suporturile să fie stabile pe suprafața de lucru și să prevină alunecarea oalei fierbinți.

 3. Rezistență la pete și mirosuri: Siliconul este un material non-poros, ceea ce înseamnă că nu va absorbi pete sau mirosuri de la alimente sau lichidele fierbinți.

 4. Ușor de curățat: Suporturile din silicon sunt ușor de curățat. Le puteți spăla cu mână sau le puteți pune în mașina de spălat vase pentru curățare convenabilă.

 5. Flexibilitate: Siliconul este flexibil și ușor de manevrat, ceea ce înseamnă că suporturile pot fi pliate sau rulate pentru a economisi spațiu de depozitare.

 6. Culori și modele variate: Aceste suporturi vin într-o varietate de culori și modele, astfel încât să puteți alege un design care se potrivește cu tema sau stilul bucătăriei dvs.

 7. Utilizare polivalentă: În afară de a proteja suprafețele de căldură, aceste suporturi de silicon pot fi folosite și pentru a deschide sticlele sau borcanele strânse și pentru a deschide recipiente de desfacere.

 8. Compacte și ușor de depozitat: Datorită flexibilității lor, suporturile de silicon ocupă puțin spațiu și sunt ușor de depozitat în sertare sau pe rafturi.

 • Suporturile de silicon pentru oale fierbinți sunt accesorii utile în bucătărie și ajută la protejarea suprafețelor de lucru și a mesei de căldura excesivă și de zgârieturi
 • Suportul dreptunghiular din silicon are dimensiunea perfecta pentru a fi asezat sub oalele fierbinti, pentru a oferi protectie suprafetelor
 • Suportul din silicon este multifunctional poate fi folosit ca suport pentru vasele fierbinti, covoras de uscare, suport pentru tacamuri, 
 • Constructia valurita, reliefata, ii confera suportului o aderenta ridicata, ce nu-i permite alunecarea si permite depozitarea in siguranta a vaselor fierbinti, , poate împiedica scurgerea apei, uleiului, supei și a altor lichide
 • Suportul din silicon este flexibil si durabil, testat pentru a rezista la răsuciri și îndoiri repetate
 • Suportul de silicon are o rezistenta termica ridicata, poate fi folosit la temperaturi scazute sau ridicate, este caracterizat printr-o distributie uniforma a caldurii, pentru a va proteja mai bine mainile de arsuri sau lucruri fierbinti în timp ce manipulați tigăi, vase și oale fierbinți din cuptor sau aragaz.
 • Covorasul de silicon este sigur pentru utilizare într-un cuptor cu microunde sau congelator, ca protectie pentru blat, masa, aragaz, cuptor sau altele
 • Curățarea suportului se face usor, se  spala pur și simplu manualul sau în mașina de spălat vase
 • Depozitarea suportului de silicon se face usor, in sertare, dulapuri sau in carlige sau suporturi verticale, cu jutorul orificiului incorporat
 • Suportul din silicon este o ustensila de bucatarie ce nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie pentru protectia blatului, aragazului, meselor de oalele fierbinti, picaturi si varsari

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.
AN

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
12/09/2023
Achiziție neconfirmată
Design antiderapant
Comentarii
Design antiderapant: Suportul trebuie să aibă o suprafață antiderapantă pentru a preveni alunecarea oalelor fierbinți sau a vaselor pe suprafața sa. Aceasta contribuie la siguranța utilizatorului și la protejarea suprafețelor de bucătărie.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
12/09/2023
Design antiderapant
Comentarii
Design antiderapant: Suportul trebuie să aibă o suprafață antiderapantă pentru a preveni alunecarea oalelor fierbinți sau a vaselor pe suprafața sa. Aceasta contribuie la siguranța utilizatorului și la protejarea suprafețelor de bucătărie.
A fost utilă această recenzie?
68 23
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518141297
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18043
18,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 3
Pretul in puncte: 38 point
Puncte premiu: 1 point
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Un suport de silicon suport pentru oale fierbinți este un accesoriu de bucătărie care este folosit pentru a proteja suprafețele de lucru sau  masa de căldura și zgârieturile cauzate de oalele fierbinți sau de alte vase fierbinți.Aceste suporturi sunt de obicei realizate din silicon, un material rezistent la căldură, flexibil și ușor de curățat.Suporturile  din silicon pot rezista la temperaturi reci și fierbinți, deci sunt excelente pentru protejarea blaturilor și a articolelor fierbinți.Protejați-vă masa de bucătărie de oale fierbinți, tigăi, suporturi, picături și vărsări.Protejează blatul aragazului, blatul mesei, atelierul sau blatul de arsuri inestetice. Păstrați-vă mâinile în siguranță în timp ce manipulați tigăi, vase și oale fierbinți din cuptor sau aragaz.
GTINEAN 2015518141297 ORIGINECHINA
Banner de inchiriat