Vitamina C / Acid Ascorbic 100% (Punga 5 kg)
Acid Ascorbic cu proprietati antioxidante folosit ca regulator de aciditate si antioxidant.
- Aplicatii : Se foloseste in producerea diferitelor medicamente, fiind un material important din punct de vedere clinic, in diverse sectoare. Fiind aditiv alimentar, actioneaza ca un stabilizator in produsele alimentare.Ajuta de asemenea la cresterea imunitatii, utilizindu-se si la imbunatatirea alimentelor pentru animale.
- Acidul Ascorbic actioneaza ca fortifiant pentru bauturi racoritoare, pulberi instant destinate obtinerii de bauturi racoritoare, sucuri de fructe, limonade, cereale pentru micul dejun, produse cofetarie, produse lactate. Vitamina C se adauga in mod particular la mancarea dietetica, in produsele alimentare destinate copiilor si atletilor. Este folosita ca antioxidant pentru a stabiliza limonadele, sucurile de fructe , berea, vinul , sau a stabiliza culoarea in conservele de fructe, legume, ciuperci, varza murata sau produsele congelate.Este folosita ca un agent auxiliar de inrosire pentru carne si produsele din carne si se adauga in faina pentru a imbunatati calitatea aluatului si proprietatile de coacere.
- Produsul se poate folosi in prepararea emulsiiilor cosmetice sau altor preparate.
Linkuri utile
- Aplicatii si utilizari ale acidului L-ascorbic în alimente - Vitamina C
- Cand se ia vitamina c dimineata sau seara?
- Ce este acidul L-ascorbic sau Vitamina C?
- Ce este vitamina C?
- De ce este vitamina C utilă pentru sistemul imunitar?
- De la descoperire la popularitate globală: Istoria vitaminei C
- Întreținerea corectă a piscinei
- Vitamina C - 24 Intrebari si Raspunsuri
- Vitamina C alcalinizata
- Vitamina C Beneficii, Doza de Utilizare si Contraindicatii
- Vitamina C în Piscine: Magie sau Stiinta? Descoperă Adevărul!
- Vitamina C intrebari frecvente si raspunsuri
- Vitamina c lipozomala
- Vitamina C pentru imunitate
- Vitamina C pentru piscine
- Vitamina C pentru prevenirea si ameliorarea virozelor
- Vitamina C si Sistemul imunitar
- Vitamina C: de ce este esenţială pentru imunitate?
- Vitamina C: doza recomandată, beneficii, semnele deficienței
Caracteristici specifice :
- Cristale incolore , albe sau aproape albe, pulbere cristalina care se decoloreaza la expunerea la aer si la umezeala, lipsita de miros sau aproape inodora.
- pH-ul : pentru 5% w/v solutie, 2.1 la 2.6
- Rotatie optica specifica in 10%w/v, +20.5° la +21.5°.
- pH in sol. apoasa 2 % : 2.4-2.8
- Claritatea solutiei : Clara
- Culoarea solutiei : BY7 max
- Cenusa sulfatata : 0.1 % max
- Rotatie optica specifica :+20.5 °- +21.5°
- Impuritati organice volatile : conform
- Concentratie : 99.0% - 100.5%
- Pierdere la uscare : ≤ 0.4 %
- Punct de topire : 190°C
- Solubilitate : Usor solubil in apa si partial solubil in etanol;insolubil in cloroform; se topeste la 190-192°C.
- Nota : Acidul ascorbic trebuie manipulat conform fisei tehnice de siguranta.
Depozitare : Ferit de lumina, in locuri uscate si racoroase.
Termen de valabilitate : Pastrat in conditiile mai sus mentionate, produsul isi pastreaza proprietatile pna la 36 luni de la data fabricatiei.
- Orice restrictie legala cu privire la utilizarea acidului ascorbic ca oxidant, trebuie sa fie luata in considerare.
Tara de origine : China
Recenzii ale clienților
Recomandare pentru cumpărare
100%
Testați nivelul de pH al piscinei: Asigurați-vă că nivelul de pH al apei este în intervalul optim de 7.2-7.6. Dacă este necesar, ajustați nivelul de pH utilizând un acid sau un alcalin adecvat.
Echilibrați nivelul de clor: Înainte de a adăuga acid ascorbic, asigurați-vă că nivelul de clor al apei este în intervalul recomandat. Dacă este necesar, ajustați nivelul de clor pentru a-l menține ...

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE
(27) |
Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului. |
Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.
Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1) Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a) |
informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor; |
(b) |
toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării. |