Aparat Anti Tantari - Pachet 2+1 - 2 Solutii Anti Tantari + Aparat - 800 Ore - Hacker

DESCRIERE PRODUS

 • Aparatul anti-țânțari este un dispozitiv electronic proiectat pentru a ține țânțarii la distanță și pentru a asigura o zonă mai puțin atractivă pentru aceștia. Este un instrument eficient în combaterea disconfortului creat de înțepăturile de țânțari și, de asemenea, în prevenirea transmiterii bolilor pe care acești insecte le pot purta. Acest aparat funcționează prin difuzarea substanțelor repelente în aer, care împiedică țânțarii să se apropie de zona tratată.
 • Ambalaj: cutie carton
 • Rata de utilizare: 800 ore
 • Continut Pachet:
 • Aparat electric
 • 2 sticle cu solutie antitantari: 40 ml
 • Aparat utilizabil doar pentru soluti lichide sau tablete anti tantari
 • Consum scazut de electricitate
 • Temperaturi de functionare:
 • Solutie lichida 108 / 7 °C
 • Tablete 165 / 8 °C
 • Putere: 6W
 • Frecventa: 50Hz/60Hz
 • Rata voltaj: AC 110V-240V~
 • Termen de valabilitate: 3 ani de la data ambalarii.
 • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 • Depozitare: se va depozita in ambalajul original, in spatii intunecoase, racoroase, ferite de razele soarelui si alte surse de caldura.
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

Ingredient activ

 • Meperfluthrin 1.0%

MĂSURI DE PRECAUŢIE ŞI AVERTIZARE

Provoacă iritarea pielii.
Provoacă o iritare gravă a ochilor.
Toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
Nu consumati lichidul din recipiente.
Evitati contactul cu ochii, pielea sau imbracamintea.
In caz de inghitire sunati la un Centru de Informare Toxicologica sau un medic, daca nu va simtiti bine.
Dacă iritarea ochilor persistă: consultaţi medicul.
Evitati dispersarea in mediu.
Colectaţi scurgerile de produs.
Aruncati continutul/recipentul in conformitate cu reglementarile vigoare.
A se evita contaminarea alimentelor şi a furajelor.
Daca se intra in contact cu lichidul se spală bine mâinile cu apă şi săpun.
A se evita utilizarea in spaţiile cu grad de expunere umană ridicată, cum ar fi: camerele pentru bolnavi, grădiniţe, şcoli, camere de locuit, birouri, etc.

Precautii la utilizare:

Deschideti capacul sticlei (nu atingeti partea superioara a tijei), insurubati sticla in incalzitor orientata in sus.

Porniti reteaua de alimentare iar daca indicatorul luminos este aprins produsul incepe functionarea.

Asezati dispozitivul intr-o zona inalta intr-o camera si reduceti circulatia aerului din camera.

Zona maxima de acoperire este de 15 m

Dăunători țintă

 • Sigur pentru mediu și extrem de eficient în exterminarea tuturor tipurilor de tantari.

UTILIZARE PRODUS

 • Durata de viață a aparatului împotriva țânțarilor este în general de 3 ani. Dacă doza de lichid împotriva țânțarilor nu s-a redus după o utilizare de câteva nopți sau depășește durata normală de viață, vă rugăm să cumpărați un nou Aparat impotriva tantarilor (marca Hacker).
 • Indiferent de priza de perete sau priza de alimentare, vă rugăm să țineți corpul sticlei în poziție verticală întotdeauna; daca nu, se pot provoca scurgeri și accidente.
 • Deconectați alimentarea de la rețea înainte de a înlocui lichidul electric împotriva țânțarilor.
 • Aparatul electric împotriva țânțarilor este potrivit doar cu lichidul sau tableta de respingere a țânțarilor marca Hacker. Dacă utilizați alte marci, poate provoca consecințe adverse.
 • Țineți produsul departe de obiecte inflamabile și explozive; nu acoperi cu niciun alt obiect. Nu dezasamblați încălzitorul electric de lichid împotriva țânțarilor, pentru a evita ranirea.
 • Asigurați o ventilație adecvată atunci când utilizați produsul.
 • Păstrați produsul departe de foc și fum. Evitați stropirea produsului în ochi; spălați-vă mâinile după utilizare.
 • Nu lăsați copiii sau persoana fără abilități de autoajutorare să opereze produsul pentru a evita ranire, utilizare greșită, ingurcitare sau alte accidente.
 • Vă rugăm să evitați animalele de companie atunci când utilizați produsul.
 • Acest produs este otrăvitor pentru pești și viermi de mătase. Persoana care este sensibilă la produs nu poate folosi produsul.
 • Consultați imediat medicul dacă aveți reacții adverse.
  DEPOZITARE SI TRANSPORT
 • Păstrați produsul numai într-un loc fara a fi la îndemâna copiilor.
 • Păstrați produsul departe de alimente, semințe, băuturi, cereale, alimente, semințe, inflamabile și explozive, indiferent de depozitare sau transport. Păstrați sticla în poziție verticală pentru a evita scurgerile în timpul transportului sau la depozitare. Țineți produsul departe de sursa de foc; manipulați produsul cu grijă; evitați de lumina directă a soarelui și ploaie.
 • Îndepărtați sticla de lichid împotriva țânțarilor și puneți capacul pe sticlă, apoi păstrați-o la loc răcoros dacă nu o folosiți o perioadă lungă de timp.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

(AM)

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
17/08/2023
Achiziție neconfirmată
APARAT ANTI TANTARI - PACHET 2+1 - 2 SOLUTII ANTI TANTARI + APARAT - 800 ORE - HACKER
Comentarii
Pachetul "APARAT ANTI TANTARI - PACHET 2+1" oferit de marca "HACKER" este un set care conține două soluții anti țânțari și un aparat special conceput pentru a respinge țânțarii dintr-un anumit spațiu. Acest set are scopul de a vă ajuta să vă protejați împotriva înțepăturilor de țânțari și a disconfortului cauzat de aceștia. Iată mai multe detalii despre acest pachet:

Aparat Anti Țânțari: Aparatul inclus în acest pachet este proiectat să funcționeze pentru o perioadă de 800 de ore, eliberând substanțe sau emițând unde care împiedică țânțarii să se apropie de zonă.

Soluții Anti Țânțari: Pachetul include două soluții speciale concepute pentru ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
17/08/2023
APARAT ANTI TANTARI - PACHET 2+1 - 2 SOLUTII ANTI TANTARI + APARAT - 800 ORE - HACKER
Comentarii
Pachetul "APARAT ANTI TANTARI - PACHET 2+1" oferit de marca "HACKER" este un set care conține două soluții anti țânțari și un aparat special conceput pentru a respinge țânțarii dintr-un anumit spațiu. Acest set are scopul de a vă ajuta să vă protejați împotriva înțepăturilor de țânțari și a disconfortului cauzat de aceștia. Iată mai multe detalii despre acest pachet:

Aparat Anti Țânțari: Aparatul inclus în acest pachet este proiectat să funcționeze pentru o perioadă de 800 de ore, eliberând substanțe sau emițând unde care împiedică țânțarii să se apropie de zonă.

Soluții Anti Țânțari: Pachetul include două soluții speciale concepute pentru ...
A fost utilă această recenzie?
15 8
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6926313588926
ORIGINE:
CHINA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17722
12,90 RON Cutie
in stoc
Nr 1
Pretul in puncte: 26 point
Puncte premiu: 1 point
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Aparatul anti-țânțari este un dispozitiv electronic proiectat pentru a ține țânțarii la distanță și pentru a asigura o zonă mai puțin atractivă pentru aceștia. Este un instrument eficient în combaterea disconfortului creat de înțepăturile de țânțari și, de asemenea, în prevenirea transmiterii bolilor pe care acești insecte le pot purta.
GTINEAN 6926313588926 ORIGINECHINA
Banner de inchiriat
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse