Dulceata Fructe De Padure Extra 1,0 kg

Dulceata Extra De Fructe de Padure cu continut de 55% fructe

Ingrediente: fructe de padure 55% ( 15% - afine, 15% - coacaze, 20% - capsune) , sirop de glucoză-fructoză, zahăr, gelifiant - pectină de fructe, regulator de aciditate - acid citric, conservant - sorbat de potasiu, aromatizant.

Conținut total de fructe 55 g la 100 g produs.

Conținut total de zahăr 63 g la 100 g produs.

Valori nutritionale pentru 100 gr:

Valoare energetică 1063 kJ / 254 kcal

Grăsimi 0,1g din care grăsimi saturate 0g

Carbohidrați 63g din care zaharuri 60 g

Proteine 0,32g

Sare 0g

 

Ambalare: Dulceata de fructe de padure este ambalata in galetusa de plastic de 1000 gr.

Depozitare: Produsul este depozitat in spatii curate, aerisite ferite de razele soarelui

Termen de valabilitate: 12 luni de la data producerii

Origine: Bulgaria

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
mirel
08/08/2023
Achizitie Verificata
foarte multumit
Comentarii
Această dulceață combină aromele distincte ale fructelor de pădure, precum afinele, zmeura, coacăzele și murele, oferind o experiență gustativă complexă și rafinată.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
mirel
mirel
Achizitie Verificata
08/08/2023
foarte multumit
Comentarii
Această dulceață combină aromele distincte ale fructelor de pădure, precum afinele, zmeura, coacăzele și murele, oferind o experiență gustativă complexă și rafinată.
A fost utilă această recenzie?
26 14
raul
raul
Achizitie Verificata
31/07/2023
foarte buna
Comentarii
Dulceața de fructe de pădure combină dulcele cu acru, creând un echilibru perfect între gusturile diferite ale fructelor.
A fost utilă această recenzie?
13 12
Scrie un comentariu
Întrebări
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10474
27,90 RON / Galeata
in stoc
Pretul in puncte: 56 point
Puncte premiu: 1 point

Cantitatea minima pentru "Dulceata Fructe De Padure Extra 1,0 kg" este 1.

2 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
  • Vizualizați toate variantele ca listă
Banner de inchiriat