Atentie Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. DA
+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Fibra De Soia (Sac 20 kg)

177,00 RON
8,85 RON  per 1.00 kg
/ Sac
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 400+ 800+
Pret 168,15 RON
8,41 RON  per 1.00 kg
162,84 RON
8,14 RON  per 1.00 kg
in stoc
Pretul in puncte: 354 point
Puncte premiu: 9 points
+

Cantitatea minima pentru "Fibra De Soia (Sac 20 kg)" este 1.

Fibra de soia este un produs secundar al procesării plantei de soia fiind folosita in industria alimentară.
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Descriere

 Fibra De Soia este un produs secundar al procesării plantei de soia fiind folosita in industria alimentară.
 
 Fibra de soia este un produs unic, cu gust plăcut, din fibre din peretele celular și proteine din cotiledonul de soia. Această combinație de fibre și proteine oferă acestui produs proprietăți excelente de absorbție a apei și de control al migrației, obținute din soia non-OMG folosind un proces aprobat organic.

 UtilizariFibra De Soia poate fi adaugata in orice preparat unde este necesară absorbția și legarea apei. Paini, rulouri, biscuiti, aluaturi congelate, aluaturi frigorifice, prăjituri, produse dulci.
 
Functionalitati
- Controlează migrația umidității în timpul procesării și migrația în produsele finite.
- Mentine până la nouă ori greutatea sa în apă.
- Proprietăți bune de legare a apei.
- Are capacitatea de a lega si grăsimea.
- Este o sursă excelentă de fibre dietetice.
 
 Specificatii tipice:
Proteine: 32%
- Grăsime (hidroliză acidă): 6%
- Calorii (la 100 gm): 205
- Umiditate: 5%
- Cenușă: 4,30%
 
 Valori nutritionale la 100 gr:
- Total calorii: 205
- Grasimi totale: 5,93
- Cenușă: 4,27 g
- Colesterol: <2,0 mg
- Fibre dietetice: 50 g
- Fibre insolubile: 45 g
- Zaharuri: <1,0 g
- Vitamina A: <44 UI
- Calciu: 0,5 mg
- Grăsimi saturate: 0,98 g
- Fibre solubile: 6 g
- Total Carb. prin dif. 53,8 g
- Proteine, (mfb): 32 g
 
 Amino azici:
Alanine: 4,88
Arginină: 6,65
Acid aspartic: 11.39
Cistină: 1,51
Glicină: 4.45
Acid glutamic: 15.42
Histidină: 2,75
Izoleucină: 4.42
Leucine: 7,99
Lizină: 5,83
Metionină: 1,60
Fenilalanină: 4.91
Proline: 4,88
Serine: 5.30
Treonina: 4,68

 AmbalareFibra De Soia este ambalata in sac de 20 kg.

 Valabilitate: Termenul de valabilitate pentru Fibra De Soia 12 luni de la data deschiderii ambalajului.

 

Origine : China

 

 Dovezile științifice sugerează că consumul de fibre de soia are un rol benefic în sănătatea digestivă.

 S-a constatat că fibra de soia poate juca un rol important în susținerea nivelului sănătos al glicemiei. Încorporarea fibrei de soia poate scădea indicele glicemic al unui aliment, în comparație cu același aliment fără fibre de soia.

 Dietele bogate în fibre sunt asociate cu o creștere în greutate redusă, IMC mai mic, golirea gastrică întârziată și creșterea sațietii. Alimentele bogate în fibre au de obicei o densitate energetică mai mică. 

 Fibra de soia este singura fibră proteică botanică regenerabilă pe care o putem intalni astăzi. Este o fibră activă unică. Cei 16 aminoacizi ai săi sunt sănătoși și nutritivi pentru pielea oamenilor. Absorbția de umiditate, ventilația, drapajul și căldura acoperă performanțele superioare ale fibrelor naturale și sintetice.

 Este o fibră activă, o nouă fibră textilă.

 Aplicații ale fibrei de soia:

- Coacere
- Băuturi alcoolice
- Sucuri cu conținut mai mare de fibre
- Amestec de cărnuri
- Alimentație dietetică / vegetariana
- Fast food

 Funcțiile fibrei de soia:

- Controlează migrația umidității în timpul procesării
- Controlează migrația umidității în produsele finite
- Ține până la 9x greutatea sa în apă
- Sursa excelentă de fibre dietetice

Adăugarea fibrei de soia în produsele dvs. nu va modifica caracteristicile de baza precum gustul și textura. Există multe beneficii sănătoase legate de fibre solubile și insolubile. Datorită beneficiilor pentru sănătate, acesta poate fi utilizata într-o varietate de aplicații - de la pulbere solubilă în apă până la coacere.

 Beneficii ale consumului Fibrei de Soia:

 Fibra de Soia conține proteine, fitonutrienți și antioxidanți din abundenta, acestia avand o legatura stransa cu numeroase beneficii pentru sănătate. 

- Ajută la ameliorarea tulburărilor de somn.
Unul dintre beneficiile principale ale fibrei de soia este acela că nu mulți știu că poate ajuta la ameliorarea simptomelor tulburării de somn. Potrivit cercetatorilor din domeniul sănătății, fibra de soia poate ajuta la reducerea apariției insomniei împreună cu alte tulburări de somn, datorita conținutului bogat de magneziu.

- Poate ajuta la gestionarea diabetului
Consumul fibrelor de soia este un mod eficient de a gestiona și de a preveni diabetul. Conform mai multor studii, soia are capacitatea de a crește receptorii de insulină din organism. Ca urmare, poate preveni apariția diabetului în primul rând sau poate ajuta la gestionarea eficientă a bolii dacă deja suferiți de aceasta. Mai mult, conținutul de carbohidrați din soia este incredibil de scăzut, ceea ce îl face un aliment anti-diabetic excelent. Consumul acesteia vă va menține nivelul glicemiei sub control și vă va asigura că nu va crește grație izoflavonelor de soia. Deși mecanismul de funcționare este încă necunoscut, oamenii de știință spun că izoflavonele de soia ajută la îmbunătățirea sensibilității la insulină, permițând celulelor să absoarbă mai mult glucoză și să răspundă mai mult la insulină.

- Ajută la îmbunătățirea circulației sângelui
Conform Jurnalului Asociației Dietetice Americane, fierul și cuprul sunt două minerale esențiale care se găsesc din abundență în soia. Ambele componente sunt vitale pentru producerea celulelor roșii din sânge (RBC). Potrivit experților în domeniul sănătății, cu o cantitate adecvată de globule roșii din organism, sistemele esențiale de organe, inclusiv extremitățile corpului, pot obține oxigen și fluxul de sânge de care au nevoie pentru a funcționa eficient. Odată cu creșterea globulelor roșii, corpul tău experimentează o activitate metabolică maximizată.

- Este esențial pentru sarcină
Soia este bogată în acid folic și complex de vitamine B, care sunt foarte importante pentru gravide. Femeilor însărcinate li se spune să consume produse organice pe bază de soia, deoarece acidul folic din soia ajută la prevenirea defectelor tubului neural la sugari, asigurând o naștere sănătoasă, precum și un copil sănătos. Prin urmare, este important să vă consultați cu medicul ginecolog în cauză și să stabiliți lista de lucruri pe care să le mâncați în timpul sarcinii. Nutriția nu este importantă doar pentru sugar, ci și pentru mamă.

- Benefic pentru oasele sănătoase
Fibra de soia are un conținut ridicat de minerale și vitamine. Nivelurile impresionante de zinc, seleniu, cupru, magneziu și calciu din soia ajută la menținerea oaselor mai puternică și sănătoasă. Toate aceste elemente din soia pot ajuta la promovarea activității osteotrope, permițând creșterea noilor oase, făcând cele mai puternice și accelerează procesul de vindecare a oaselor. Medicii și experții în sănătate consideră că consumul fibrei de soia poate fi o soluție pe termen lung pentru tratarea problemelor precum osteoporoza - o afecțiune care afectează bătrânețea. Acestea fiind spuse, trebuie să includeți soia în dieta dvs. zilnică pentru a vă asigura că oasele dvs. sunt puternice și pot evada orice boli.

- Ajută organismul sa aiba o digestie sănătoasă
Fibra dietetică este prezentă în soia în cantități mari. Fibrele dietetice sunt esențiale pentru funcționarea totală a corpului și joacă un rol vital în sistemul digestiv. Fibra de soia ajută la stimularea mișcării peristaltice în corp, care este contracția mușchilor din sistemul digestiv care împing alimentele prin sistem. Persoanelor care suferă de constipație li se recomandă să consume alimente bogate în fibre, deoarece ajută la mișcările intestinale adecvate. Constipația, dacă nu este examinată, poate duce la anumite afecțiuni grave, cum ar fi sângerarea, durerea în timp ce limpezim intestinul și chiar cancerul colorectal. Soia este o sursă alimentară bogată în fibre care conține și oligozaharide, un carbohidrat despre care se știe că stimulează creșterea bacteriilor intestinale sănătoase, acționând ca un prebiotic.

- Amelioreaza simptomele menopauzei
Fibra de soia conține izoflavone din abundență, care sunt componente vitale pentru sistemul reproducător feminin. Atunci când femeile ajung la menopauză, acestea înregistrează o scădere drastică a nivelului de estrogen. Acest lucru poate duce la mai multe simptome de menopauză precum bufeuri, crampe abdominale, senzatie de foame, modificări ale dispoziției etc. Includerea fibrei de soia în dieta dvs. zilnică poate ajuta la ameliorarea simptomelor menopauzei.

- Imbunătățește sănătatea inimii
Fibra de soia este o sursă bună de grăsimi nesaturate sănătoase care vă poate ajuta să scădeți colesterolul din organism. Persoanele care suferă de colesterol LDL ridicat sunt predispuse la afecțiuni precum boli coronariene și ateroscleroză. Aceste afecțiuni au o repoziție proastă, deoarece pot duce la atacuri cerebrale și atac de cord. Potrivit experților în sănătate, există anumiți acizi grași necesari unui sistem cardiovascular sănătos. Două dintre acestea se găsesc în soia numită acid linolenic și acid linoleic, cunoscut popular sub numele de acizi grași omega-3. Acizii grași Omega-3 stimulează efectele antiinflamatorii și joacă un rol crucial în sănătatea creierului și a ochilor. Consumul fibrei de soia poate ajuta la stimularea sistemului cardiovascular prin reducerea nivelului de colesterol rău, împreună cu îngrijirea creierului și a vederii.

- Detine proprietati anti-cancer
Majoritatea oamenilor nu știu, dar nivelul ridicat de antioxidanți din soia ar putea ajuta la prevenirea apariției multor tipuri de cancer. Potrivit unui studiu realizat la Universitatea Purdue, antioxidanții găsiți în soia pot ajuta la uciderea celulelor canceroase și la eliminarea radicalilor liberi din organism. Antioxidantii sunt responsabili de neutralizarea radicalilor liberi, care, dacă nu sunt îngrijite, pot determina celulele sănătoase să se transforme în tumori mortale și celule canceroase. Radicalii liberi sunt produse secundare periculoase ale metabolismului celular, care trebuie neutralizate. Pe lângă prevenirea dezvoltării celulelor cauzatoare de cancer în primul rând, soia poate contribui și la reducerea efectelor secundare ale tratamentului cancerului. Un studiu realizat de American Institute of Cancer Research a descoperit că femeile cu cancer de sân au prezentat oboseală redusă și mai puține simptome de menopauză după consumul de derivați de soia.

- Ajută la gestionarea sănătoasă a greutății
Unul dintre cele mai mari motive pentru care fibra de soia este un aliment celebrat pe tot globul este că te poate ajuta să slăbești. Conținutul ridicat de proteine din soia permite dezvoltarea mușchiului mai slab. De asemenea, proteina vă ajută să rămâneți mai plini/satui, împiedicându-vă să mancați gustări nesănătoase la ore ciudate. Mai mult, ajută la reglarea nivelului de insulină, reducând astfel obezitatea într-o manieră sănătoasă. Mai multe studii au descoperit că soia încorporează efecte anti-obezitate.

 

 

 

 

 



 

Caracteristici

Ambalare :
Sac 20 kg
Proprietati Organoleptice
Culoare:
alb murdar
Aspect:
pudra
Miros:
neutru, sau usor miros de nuca
Aroma:
placuta, de nuca
Proprietati Fizico-Chimice
Umiditate:
max10%
Cenusa totala:
maxim6%
Proprietati Microbiologice
Numar Total De Germeni:
maxim30000 cfu/g
Salmonella:
Absent in 25 grame
E.Coli:
Negativ in 1 gram
Valori nutritionale
Proteine:
20 g / 100 g
Grasimi totale:
1 in 100 gr
Fibre:
60 in 100 gr

Recenzii

Nu este modificata genetic.
Modificata genetic?
Scrie un comentariu

Link-uri utile

.
Posibil sa te intereseze
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare