Fulgi Din Ciocolata Caribe Dark (Cutie de 20 kg)
Ciocolata (ornament) sub forma unor Fulgi Din Ciocolata negri pentru decor.
- Ingrediente : zahăr, grăsimi vegetale total hidrogenate (ulei de palmier), praf de cacao cu conținut scăzut de grăsime (16%), emulgator (lecitină soia E322), sirop de glucoză, aromă (vanilină).
- Etichetarea OMG este conformă cu Regulamentele 2003/1829 / CE și 2003/1830 / CE. Produsul (Fulgi Din Ciocolata) nu este tratat cu radiații ionizante.
- Ambalarea : cutii de 20 kg cu sac interior din PE.
- Informatii paletizare : 9 cutii pentru fiecare strat ; 5 straturi per palet ; 45 cutii per palet ; 1 palet 900 kg.
- Termen de valabilitate : Fulgii de ciocolata pentru decor isi mentin proprietatile 12 luni intr-un spatiu cu temperatura de maximum 20°C, pastrate într-un loc uscat.
- Valori nutritionale:
- Sare: 0.03 in 100 gr
- Sodiu: 10 mg
- Energie kcal: 548 Kcal / 100 g
- Proteine: 3.7 g / 100 g
- Carbohidrati: 54 g /100 gr
- Energie : 2285 KJoule
- Grasimi totale: 34 in 100 gr
- Fibre: 85 in 100 gr
- Grasimi saturate : 33 in 100 gr
- Grasimi trans: 0.3g in 100gr
- Zaharuri: maxim52 g /100 gr
- Origine : Italia
Sub marca Caribe, Master Martini a dezvoltat o gamă largă de produse dedicate celor mai specifice nevoi ale laboratoarelor și clienților semiindustriali. Surogatele de ciocolată Caribe sunt disponibile atât în versiunea fulgi cat si în versiunea discuri, în aromele clasice închise la culoare dar si cu gust de lapte avand culoarea alb usor galbui. Toate versiunile Caribe sunt de asemenea disponibile atât în versiunea fără, cât și în versiunea cu grăsimi hidrogenate. Fulgii termostatabili surogat caracterizează gama Caribe. Toate produsele Caribe sunt disponibile în cutii de 20 kg.
Acesti fulgi vor atrage atentia intr-un mod placut asupra preparatelor de cofetarie, avand luciul obtinut in mod natural fara a se folosi agenti pentru stralucire.
Stiai ca poti face si tu acasa fulgi de ciocolata?
Cea mai ușoară modalitate de a face fulgi de ciocolata este să răspândiți un strat foarte subțire de ciocolată topită pe un fel de tavă și să o puneți la racit. Când ciocolata se întărește la consistența corectă, ea poate fi tăiată, presată sau zdrobită în orice formă, dimensiune și textură dorită.
Fulgii de ciocolata au fost descoperiti pentru prima dată în 1920 din întâmplare de un mic angajat intr-o fabrica/laborator din Bournville, care a observat mici resturi de ciocolata intr-o parte a ambalajului. Ciocolata sa fusese zdrobita intr-un colt din cauza lucrurilor avute in geanta. A mers la masa unde altii ornau un tort si a aruncat acele mici firimituri din ambalaj. Toti colegii au fost placut impresionati de aspectul diferit peste frisca alba curata si de atunci au inceput sa lucreze oranand astfel torturile cu fulgi de ciocolata.
Reteta:
Tarta de ciocolata si vanilie cu baza de ovaz :
Aceasta tarta are o crusta de ovaz si cacao, umplutura de vanilie, o glazura de ciocolata delicioasa si deasupra fulgi Caribe ca decor!
Ingrediente pentru baza de ovaz de cacao:
- 1 cană ovăz si 1 cana de biscuiti graham
- 2 linguri pulbere de cacao
- 3 lingurițe zahăr brun
- un varf de linguriță sare
- 150 gr unt topit
Pentru umplutura de vanilie, am folosit crema de vanilie Fiorfiore Easy
- 200 gr crema de vanilie - 500 ml de apa
Pentru glazura/decor de ciocolată:
- 150 gr ciocolata Ariba
- 100 gr fulgi Caribe
Preparare:
Crusta de ovaz si cacao: Se preîncălzește cuptorul la 180 de grade C. Într-o tava de cuptor puneti fulgii de ovaz intinsi foarte bine pe o foaie de copt si tineti-l aproximativ 15 minute pana acesta isi schimba culoarea. Intr-un bol puneti ovăzul prăjit, biscuitii de graham, pudra de cacao, zahărul și sarea. Se adaugă untul topit și se amestecă până acesta este bine incorporat. Amestecul asezati-l intr-o forma speciala de tarta, presati-l bine cu ajutorul unui fund de pahar si coaceți in cuptor timp de 12-15 minute până când baza tartei devine maro-aurie. Puneți-o deoparte și lăsați-o să se răcească la temperatura camerei înainte de umplere.
Umplutura de vanilie: Puneți într-un bol 200 gr Fiorfiore Easy si deasupra 500 ml de apă. Se bate la viteză maximă pentru aproximativ 3 minute. Apoi se amestecă din nou cu ajutorul unui tel pentru a obține un produs cremos si aerat. Turnați crema de vanilie în crusta răcită de ovăz si cacao. Răspândiți-o într-un strat uniform. Lasati-o in frigider pentru aproximativ 50 de minute.
Glazura de ciocolată: Topiți ușor picaturile de ciocolata Ariba la bain-marie.
Lasati ciocolata să se răcească timp de 10-12 minute. Se toarnă peste crema de vanilie și se întinde repede într-un strat uniform. Ciocolata se va intinde rapid datorita cremei de vanilie tinuta la rece. Presaratiți imediat fulgii de cacao peste stratul de ciocolată. Puneti tarta in frigider.
derivate, exceptând:
(a) siropurile de glucoză obținute din grâu, inclusiv dextroza (1);
(b) maltodextrine obținute din grâu (1);
(c) siropurile de glucoză obținute din orz;
(d) cerealele utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă.
derivate, exceptând:
(a) siropurile de glucoză obținute din grâu, inclusiv dextroza (1);
(b) maltodextrine obținute din grâu (1);
(c) siropurile de glucoză obținute din orz;
(d) cerealele utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine agricolă.
(a) gelatina de pește folosită ca substanță suport pentru preparatele de vitamine sau de carotenoide;
(b) gelatina de pește sau ihtiocolul folosit(ă) la limpezirea berii sau a vinului
(a) uleiul și grăsimea de soia rafinate complet (1);
(b) amestecuri naturale de tocoferoli (E306), tocoferolul D-alfa natural, acetatul de tocoferol D-alfa natural, succinatul
de tocoferol D-alfa natural, obținuți din soia;
(c) fitosterolii și esterii de fitosterol derivați din uleiuri vegetale, obținuți din soia;
(d) esterul de stanol vegetal fabricat din steroli de ulei vegetal, obținuți din soia.
(a) zerul utilizat pentru fabricarea distilaților sau a alcoolului etilic de origine agricolă;
(b) lactitolul.
regia), nuci Caju (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia
(Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia și nuci de Queensland (Macadamia ternifolia), precum și
produse derivate, exceptând fructele cu coajă utilizate pentru fabricarea distilatelor sau a alcoolului etilic de origine
agricolă.
produsele gata pentru consum sau reconstituite în conformitate cu instrucțiunile producătorilor.
„Acizi grași saturați” înseamnă acizii grași fără legătură dublă. |
Nici o postare găsită