Gem Capsune Extra ( Galetusa 900 gr )

Gem de Capsune Extra

Ingrediente: sirop de glucoză-fructoză, capsune 45%, zahăr, gelifiant - pectină, regulator de aciditate - acid citric, conservant - sorbat de potasiu.

Conținut total de fructe 45 g la 100 g produs

Conținut total de zahăr 63 g la 100 g produs.

Informații nutriționale pentru 100 g de produs.

Valoare energetică 1066 kJ / 255 kcal

Grăsimi 0,2g din care grăsimi saturate 0g

Carbohidrați 63g din care zaharuri 60 g

Proteine 0,31 g

Sare 0g

Ambalare: Gemul de capsune este ambalat in galetusa de plastic de 900 gr.

Depozitare: Produsul este depozitat in spatii curate, aerisite ferite de razele soarelui

Termen de valabilitate: 12 luni de la data producerii

Origine: Bulgaria

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
David
08/08/2023
Achizitie Verificata
Recomand
Comentarii
Căpșunile sunt bogate în antioxidanți, cum ar fi vitamina C și fitonutrienții. Consumul de gem de căpșune poate contribui la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
David
David
Achizitie Verificata
08/08/2023
Recomand
Comentarii
Căpșunile sunt bogate în antioxidanți, cum ar fi vitamina C și fitonutrienții. Consumul de gem de căpșune poate contribui la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
A fost utilă această recenzie?
17 8
Alexandru
Alexandru
Achizitie Verificata
03/08/2023
foarte multumit
Comentarii
Gemul de căpșune poate fi păstrat pentru o perioadă mai lungă de timp, ceea ce îl face o alegere convenabilă pentru a te bucura de aroma căpșunelor în orice moment al anului.
A fost utilă această recenzie?
13 7
Scrie un comentariu
Întrebări
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10565
22,77 RON / Galeata
in stoc
Pretul in puncte: 46 point
Puncte premiu: 1 point

Cantitatea minima pentru "Gem Capsune Extra ( Galetusa 900 gr )" este 1.

2 recenzii Scrie un comentariu
Banner de inchiriat
  • Cele mai vandute produse
  • Cele mai populare
Cele mai vandute produse