Lavete Microfibra - Bayeta Microfibra - 30 x 40 CM - Roz - Kmt Style

DESCRIERE PRODUS

 • Microfibra Bayeta este un produs inovator și eficient folosit pentru curățarea și întreținerea suprafețelor diverse. Acesta este fabricat dintr-un material special numit microfibra, care constă în fibre extrem de subțiri și fine, de obicei din poliester sau amestecuri de poliester și nylon. Microfibra este cunoscută pentru capacitatea sa de a captura particule mici de murdărie, praf și grăsimi, oferind o curățare superioară față de materialele tradiționale.
 • Ambalaj: carton
 • Dimensiune: 30 x 40 cm 
 • Material: Poliester + Poliamida
 • Culoare: Roz
 • Caracteristici :
 • Microfibra
 • Ultra absortie
 • Ecologica
 • Reutilizabila
 • Nu zgarie suprafetele
 • Calitate premium
 • Spalare usoara sub jetul de apa sau in masina de spalat rufe
 • Producator: Kmt Style
 • Tara de origine: China 
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

UTILIZARE PRODUS

 • Ultra-absorbție: Fibrele fine ale microfibrei au o capacitate de absorbție ridicată, permițând absorbia rapidă a lichidelor și a umezelii de pe suprafețe.

 • Capacitate de capturare a particulelor: Microfibra are capacitatea de a captura și reține particule mici, inclusiv praful, murdăria și alergenii, ceea ce face ca suprafețele să fie mai curate și mai igienice.

 • Rezistență și durabilitate: Deși fibrele de microfibra sunt subțiri, ele sunt surprinzător de rezistente la rupere și uzură. Aceasta conferă produsului o durabilitate crescută în comparație cu materialele obișnuite de curățare.

 • Non-abrazivitate: Microfibra este un material non-abraziv, ceea ce înseamnă că nu zgârie sau nu deteriorează suprafețele sensibile precum sticla sau suprafețele delicate.

 • Utilizare versatilă: Microfibra Bayeta poate fi folosită pe o gamă largă de suprafețe, inclusiv sticlă, plastic, metal, lemn, ceramică și textile. Este ideală pentru curățarea oglinzilor, ferestrelor, blatelor de bucătărie, a caroseriilor auto și multe altele.

 • Economie de timp și apă: Datorită capacității sale de a captura murdăria într-un mod eficient, microfibra necesită mai puțină apă și efort în timpul curățării, economisind timp și resurse.

 • Ușor de întreținut: Microfibra Bayeta este ușor de spălat și se poate reutiliza de multiple ori fără să-și piardă eficacitatea.

 • Ecologică: Utilizarea microfibrei pentru curățare poate contribui la reducerea cantității de produse chimice de curățat necesare, având astfel un impact mai mic asupra mediului înconjurător.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

(AM)

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8435545704199
ORIGINE:
CHINA
Culoare:
Roz
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17696
5,90 RON /per bucata
in stoc
Roz
Pretul in puncte: 12 points
+
Microfibra Bayeta este un produs inovator și eficient folosit pentru curățarea și întreținerea suprafețelor diverse. Acesta este fabricat dintr-un material special numit microfibra, care constă în fibre extrem de subțiri și fine, de obicei din poliester sau amestecuri de poliester și nylon.
GTINEAN 8435545704199 ORIGINECHINA CuloareRoz
Banner de inchiriat
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse