Patura Calduroasa Tip Polar - Pentru Caini &Pisici - 60*90 CM - Nunbell Professional

Pătura pentru câini și pisici din material moale polar este o alegere perfectă pentru a oferi confort și căldură animalelor de companie. Cu un design imprimat ce include modele de oase, și disponibilă în trei variante de culoare (roșu, bleumarin, maro), această pătură nu numai că arată adorabilă, dar este și funcțională.

Caracteristici:

 • Este potrivita pentru caini, pisici sau animale mici
 • Moale si confortabila
 • Design atragator cu model specific
 • Material:
 • Material polar moale si confortabil
 • Dimensiuni
 • Lungime: 90cm 
 • Latime:60cm
 • Variante de culoare: Patura moale pentru catei are trei variante de culoare (rosu,maro ciocolata, bleumarin) ce pot oferi opțiuni estetice diferite pentru a se potrivi preferințelor tale și mediului în care locuiești.
 • Potrivita pentru câini și pisici: Patura este concepută să fie utilizată atât de către câini cât și de către pisici,poate fi folosita in culcusul blanosului,pe canapeaua preferata, il poate inveli sau poate fi folosita pe bancheta masinii
 • Calitate și siguranță: Patura este fabricată din material de calitate și este sigură pentru animalele de companie. 

AVANTAJELE FOLOSIRII :

 1. Confort Maxim: Materialul moale polar oferă animalelor de companie o senzație de confort și căldură, făcându-i să se simtă protejați și iubiți.

 2. Design Atrăgător: Modelul cu oase și labuțe este adorabil și va fi pe placul atât al câinilor, cât și al pisicilor, adăugând o notă ludică la decorul casei tale.

 3. Variație de Culori: Cu 6 opțiuni de culoare, poți alege varianta care se potrivește cel mai bine cu preferințele tale sau cu designul interior al locuinței tale.

Indicații de Utilizare:

 1. Pentru Somn și Relaxare: Așază pătura în locurile preferate ale animalelor tale de companie, cum ar fi cuștile, canapeaua sau patul lor. Este perfectă pentru somn sau momentele de relaxare.

 2. Protecție pentru Mobilier: Poți folosi pătura ca protecție pentru mobilierul din casă, pentru a preveni murdărirea sau deteriorarea acestuia din cauza blănii animalelor de companie.

 3. Călătorii: Pătura poate fi folosită și în timpul călătoriilor cu animalele de companie, pentru a le oferi un spațiu familiar și confortabil în mașină sau în cușcă.

Întreținere: Pentru a menține pătura pentru câini și pisici în cea mai bună formă posibilă, urmează aceste sfaturi de întreținere:

 1. Spălare: Pătura poate fi spălată la mașină în apă rece sau la temperatură joasă. Folosește un detergent delicat. Evită folosirea înălbitorilor.

 2. Uscare: După spălare, usucă pătura în uscător la temperatură joasă sau las-o să se usuce la aer liber. Nu expune materialul la căldură excesivă pentru a evita deteriorarea.

 3. Îngrijire regulată: Pentru a preveni acumularea părului de animale și pentru a menține pătura curată, agită-o sau folosește un perie pentru a îndepărta părul în mod regulat.

Cu aceste indicații simple de întreținere, pătura pentru câini și pisici din material moale polar va rămâne un loc preferat de odihnă și confort pentru animalele tale de companie, contribuind în același timp la aspectul frumos al casei tale.

 NOTA

 • Atentie ! - produsul nu se va lasa la indemana copiilor, nu este o jucarie
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nici o prezentare, fotografie sau descriere nu obliga magazinul nostru online.
 SATISFACTIA CLIENTULUI:
 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6090340203302
ORIGINE:
CHINA
Culoare:
Rosu
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

12156
29,00 RON /per bucata
in stoc
Rosu
Pretul in puncte: 58 point
Puncte premiu: 1 point
+
Pătura pentru câini și pisici din material moale polar este o alegere perfectă pentru a oferi confort și căldură animalelor de companie. Cu un design imprimat ce include modele de oase și labuțe este disponibilă în 6 variante de culoare.
BRANDNunbell GTINEAN 6090340203302 ORIGINECHINA CuloareRosu
Banner de inchiriat
 • Cele mai vandute produse
Cele mai vandute produse