Perie Covoare - Perie Menaj - Roz - A-14137

DESCRIERE PRODUS

 • Cu peria de menaj, curățarea devine o sarcină ușoară și eficientă. Această perie versatilă este un instrument indispensabil în orice gospodărie.
 • Material: plastic + fir sintetic
 • Dimensiuni:
 • Lungime: 15 cm
 • Lungime peri: 2.5 cm
 • Lungime maner: 11 cm
 • Culoare: Roz
 • Maner ergonomic
 • Reutilizabila
 • Durabila
 • Peri desi
 • Suprafata mare de frecare
 • Curatare rapida si eficienta
 • Indeparteaza usor si cea mai dificila murdarie
 • Protejeaza mainile
 • Curatare: Se recomandă curățarea atentă a periei după fiecare utilizare, apoi se poate depozita sau agăța într-un cârlig de perete.
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

UTILIZARE PRODUS

 • Cu peria de menaj, curățarea devine o sarcină ușoară și eficientă. Această perie versatilă este un instrument indispensabil în orice gospodărie.

 • Design ergonomic: Mânerul confortabil al periei permite o priză fermă și un control optim în timpul utilizării. Acesta este proiectat pentru a reduce oboseala mâinilor și pentru a vă oferi confort pe tot parcursul sesiunii de curățare.

 • Eficiență maximă: Peria noastră este echipată cu peri rezistenți și flexibili, care adună cu ușurință mizeria, praful și firele de păr de pe covoare, parchet, sau alte suprafețe. Nu va trebui să vă luptați cu murdăria, deoarece perii noștri fac treaba pentru dvs.

 • Multifuncționalitate: Această perie nu se limitează la curățarea covoarelor. Ea este perfectă și pentru a aduna scamele de pe haine sau pentru a șterge rapid murdăria de pe podele, pereți sau alte suprafețe.

 • Durabilitate și calitate: Fabricată din materiale de înaltă calitate, peria noastră de menaj este construită pentru a rezista la uzura cotidiană și pentru a vă servi mulți ani în mod consecvent.

 • Îngrijire ușoară: Curățarea periei este la fel de ușoară ca și utilizarea ei. Pur și simplu clătiți-o sub apă și lăsați-o să se usuce pentru a o menține în cea mai bună formă.

 • Pentru un mediu curat și ordonat în casă, încredințați-vă periei de menaj de înaltă calitate. Aceasta vă va ajuta să economisiți timp și energie, astfel încât să vă puteți bucura de un spațiu curat și plăcut în fiecare zi.

 • Fiecare casă merită o perie de calitate, iar a noastră este alegerea perfectă pentru a vă ajuta să mențineți frumusețea locuinței dvs. Cu un design ergonomic și o performanță de top, această perie va deveni rapid un element de bază în rutina dvs. de curățenie.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

(AM)

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
12/09/2023
Achiziție neconfirmată
Cost redus
Comentarii
Cost redus: Periile de menaj sunt, în general, mai accesibile decât aspiratoarele sau alte echipamente de curățenie mai mari. Acestea pot fi achiziționate cu ușurință pentru a vă ajuta în activitățile de curățenie zilnică.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
12/09/2023
Cost redus
Comentarii
Cost redus: Periile de menaj sunt, în general, mai accesibile decât aspiratoarele sau alte echipamente de curățenie mai mari. Acestea pot fi achiziționate cu ușurință pentru a vă ajuta în activitățile de curățenie zilnică.
A fost utilă această recenzie?
36 5
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518141372
ORIGINE:
CHINA
Culoare:
Roz
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18045
6,90 RON /per bucata
in stoc
Roz
Pretul in puncte: 14 points
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Cu peria de menaj, curățarea devine o sarcină ușoară și eficientă. Această perie versatilă este un instrument indispensabil în orice gospodărie.
GTINEAN 2015518141372 ORIGINECHINA CuloareRoz
Banner de inchiriat
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse