Scortisoara Macinata - Pudra Fina - 1 Kg

- Scortisoara Pudra fina cu aroma specifica, origine Indonezia. 

- Scortisoara Pudra se pastreaza depozitata in ambalajul original inchis, a adapost de razele solare si in spatii cu umiditate ce nu depaseste 70%, temperatura maxima 25°C.

- Termenul de valabilitate al produsului este de 12 luni.           

 

Scorțișoara este o mirodenie aromată obținută din scoarța interioară a copacului de scorțișoară, cunoscut sub numele de Cinnamomum verum sau Cinnamomum cassia. Aceasta este folosită pe scară largă în bucătărie pentru a adăuga aromă și gust dulce și cald la o varietate de preparate, dar are și numeroase beneficii pentru sănătate.

Iată câteva informații despre scorțișoară:

Aromă și Gust: Scorțișoara are un gust dulce și cald, cu note subtile de condiment. Este recunoscută pentru aroma sa distinctă, care poate îmbunătăți gustul și aroma a numeroase preparate, de la prăjituri și tarte la mâncăruri cu orez și iaurt.

Compuși Activi: Principala substanță activă din scorțișoară este cinnamaldehida, care este responsabilă pentru aroma și proprietățile sale benefice. Scorțișoara mai conține antioxidanți și uleiuri esențiale care contribuie la beneficiile pentru sănătate.

Beneficii pentru Sănătate:

  • Controlul zahărului din sânge: Scorțișoara a fost asociată cu reducerea nivelului de zahăr din sânge și îmbunătățirea sensibilității la insulină la persoanele cu diabet de tip 2.

  • Proprietăți antioxidante: Datorită conținutului său de antioxidanți, scorțișoara poate ajuta la combaterea stresului oxidativ și la protejarea celulelor împotriva daunelor provocate de radicalii liberi.

  • Proprietăți antiinflamatorii: Scorțișoara poate ajuta la reducerea inflamației din organism, ceea ce este benefic pentru sănătatea generală.

  • Sănătatea inimii: Consumul regulat de scorțișoară poate contribui la scăderea nivelului de colesterol LDL (colesterolul "rău") și la menținerea tensiunii arteriale în limite normale.

  • Proprietăți antibacteriene și antimicrobiene: Scorțișoara are potențialul de a lupta împotriva bacteriilor și a altor agenți patogeni, ceea ce poate contribui la menținerea sănătății sistemului imunitar.

  • Sănătatea cerebrală: Unele studii sugerează că consumul regulat de scorțișoară ar putea ajuta la îmbunătățirea funcției cognitive și la protejarea împotriva deteriorării creierului asociate cu îmbătrânirea.

Moduri de Utilizare:

  • Scorțișoara este folosită în prăjituri, tarte, clătite, iaurt, cafea și alte preparate dulci pentru a adăuga aromă.
  • Poate fi folosită în diverse feluri de mâncare, cum ar fi carnea de pui sau de porc, pentru a da un gust exotic.
  • Puteți adăuga scorțișoară în ceaiuri sau în apă cu lămâie pentru a obține o băutură caldă și aromată.

Este important de menționat că scorțișoara trebuie consumată în cantități moderate, deoarece în cantități mari poate avea efecte secundare. De asemenea, cea mai comună formă de scorțișoară disponibilă este cea măcinată, dar scorțișoara proaspătă sub formă de bețișoare sau scorțișoara ca condiment de ramură poate fi folosită în anumite rețete. Înainte de a utiliza scorțișoara în mod regulat ca supliment alimentar sau pentru beneficii terapeutice, este întotdeauna recomandabil să consultați un profesionist din domeniul sănătății.

                                                           

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 0745760600458
Ambalare :
1 kg
Stare:
Macinat(a)
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

11044
32,50 RON
32,50 RON  per 1.00
/ Punga
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 14+
Pret 30,88 RON
30,88 RON  per 1.00
in stoc
Pretul in puncte: 65 point
Puncte premiu: 2 points

Cantitatea minima pentru "Scortisoara Macinata - Pudra Fina - 1 Kg" este 1.

Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Scortisoara Pudra fina cu aroma specifica, origine Indonezia. 
GTINEAN 0745760600458
  • Vizualizați toate variantele ca listă
Banner de inchiriat