Sticla Plastic Cu Pulverizator- Transparenta- Capac Alb-   Voiaj & Calatorii - Reutilizabila - 80 Mililitri- A07951

DESCRIERE PRODUS

 • Sticla de plastic cu pulverizator, versatila, ideala pentru uleiuri esentiale, parfumuri, solutii de curatare si dezinfectare, ulei, otet, vinegrete, soia
 • Material: plastic , fara gust si miros propriu
 • Model: sticla de plastic cu dispozitiv de pulverizare si capac
 • Dimensiuni:
 • Inaltime totala: 12 cm
 • Inaltime sistem pulverizare: 4 cm
 • Volum: 80 mililitri
 • Culoare:
 • Sticla: transparenta
 • Capac: alb
 • Caracteristici
 • Versatila – poate fi folosita cu lichide alimentare si nealimentare
 • Usor de umplut
 • Reutilizabila
 • Etansa
 • Sistem de pulverizare usor de folosit- printr-o simpla apasare
 • Sigura- nu prezinta scurgeri
 • Portabila- greutate redusa
 • Ideala pentru calatorii- volumul ideal pentru bagajul de mana in aeroporturi: lichidele pot fi  transportate în recipiente cu un volum de maxim 100 ml fiecare.
 • Transparenta
 • Capac de protectie
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Un recipient cu pulverizator reutilizabil este un dispozitiv care vă permite să pulverizați lichide sau soluții într-un mod eficient și controlat. Aceste recipiente sunt concepute pentru a fi reutilizabile, ceea ce înseamnă că pot fi umplute din nou cu lichid după ce conținutul inițial a fost utilizat. Ele sunt utile într-o varietate de scopuri, de la curățarea casnică la îngrijirea personală și multe altele. Iată câteva informații despre recipiente cu pulverizator reutilizabile:
 1. Utilizări Diverse: Aceste recipiente pot fi folosite pentru o gamă largă de lichide, precum soluții de curățat, dezinfectante, parfumuri, apă, uleiuri, pesticide non-toxice și multe altele.

 2. Materiale: Majoritatea recipientelor cu pulverizator reutilizabile sunt fabricate din plastic rezistent, sticlă sau o combinație a acestora. Materialul depinde de tipul de lichid pe care doriți să îl utilizați.

 3. Tipuri de Pulverizatoare: Există diferite tipuri de pulverizatoare, inclusiv cele cu jet fin, jet de ceață sau pulverizare continuă. Alegeți tipul de pulverizare potrivit pentru scopul dvs.

 4. Capacitate: Recipientele pot avea diferite capacități, de la câțiva mililitri până la mai mulți litri. Alegeți o capacitate care să se potrivească nevoilor dvs.

 5. Reutilizabil: Un aspect important este faptul că aceste recipiente sunt reutilizabile. După ce conținutul original a fost consumat sau utilizat, puteți umple din nou recipientul cu lichidul dorit.

 6. Ușor de Curățat: Multe recipiente cu pulverizator reutilizabile au designe care permit curățarea ușoară. Asigurați-vă că puteți demonta componentele pentru o igienă corespunzătoare.

 7. Economie și Mediu: Utilizând recipiente reutilizabile, puteți contribui la reducerea deșeurilor și a consumului de recipiente de unică folosință, ceea ce este benefic pentru mediu.

 8. Etichetare: Pentru a evita confuziile, puteți eticheta recipiente cu conținutul din interior, mai ales dacă aveți mai multe recipiente cu soluții diferite.

 9. Curățare și Întreținere: Pentru a preveni blocarea sau deteriorarea pulverizatorului, asigurați-vă că clătiți bine recipientul după fiecare utilizare și că îl depozitați într-un loc uscat și întunecat.

 • Recipientele cu pulverizator reutilizabile sunt utile și ecologice, oferind o modalitate convenabilă și durabilă de a utiliza diferite lichide în diferite situații.
 • Sticla de plastic cu pulverizator este un accesoriu util si versatil, ce poate fi folosita cu lichide alimentare si nealimentare
 • Sticla de plastic poate fi umpluta cu ulei, otet, sos soia , vinegreta pentru a o avea mereu la indemana. Salatele vor fi asezonate usor si rapid cu doar cateva pulverizari
 • Sticla are gramajul ideal pentru a putea transporta lichidele in bagajul de mana in cazul transportului cu avionul 
 • In zilele calduroase, sticla cu pulverizator poate fi umpluta cu apa, si folosita pentru o racorire rapida. Doar pulverizati pe fata cateva pufuri de apa si veti avea parte de o racorire rapida si o stare de bine
 • Sticla cu pulverizator poate fi utilizata cu succes si pentru lichide nealimentare ca solutii de curatat, solutii de dezinfectat, parfumuri
 • Sticla cu pulverizator este usoara, portabila, poate fi purtata in geanta, practica in calatorii,  la picnicuri si iesiri in aer liber
 • Sticla este sigura, capacul si sistemul de pulverizare cu prindere prin filetare, garanteaza ca nu vor exista scurgeri, indiferent de pozitia acesteia
 • Sticla este transparenta si permite identificarea usoara a lichidelor din interior

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518079514
ORIGINE:
CHINA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17817
5,90 RON /per bucata
in stoc
Nr 4
Pretul in puncte: 12 points
+
Sticla de plastic poate fi umpluta cu ulei, otet, sos soia , vinegreta pentru a o avea mereu la indemana. Salatele vor fi asezonate usor si rapid cu doar cateva pulverizari. Sticla are gramajul ideal pentru a putea transporta lichidele in bagajul de mana in cazul transportului cu avionul  Sticla cu pulverizator este usoara, portabila, poate fi purtata in geanta, practica in calatorii,  la picnicuri si iesiri in aer liber. Sticla este sigura, capacul si sistemul de pulverizare cu prindere prin filetare, garanteaza ca nu vor exista scurgeri, indiferent de pozitia acesteia
GTINEAN 2015518079514 ORIGINECHINA
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse