Tava Copt – Dreptunghiulra – Metalica – Centimetri – Argintie–26,5 x 9,5 Centimetri- F1278

DESCRIERE PRODUS

 • Tava de copt,  dreptunghiulara , cu margini inalte, ideala pentru preparate pregatite la  cuptor
 • Material: Fier, rezistent la uzura si zgarieturi, nu oxideaza, nu rugineste, nu imprima gust sau miros produselor
 • Dimensiuni:
 • Lungime cu margini: 26,5 cm
 • Latime cu margini: 19,5 cm 
 • Lungime interioara: 24 cm 
 • Latime interioara:17 cm
 • Adancime: 5 cm  
 • Culoare: gri
 • Finisaj: mat
 • Forma: dreptunghiulara
 • Caracteristici:
 • Design cu colturi rotunjite, netede
 • Fara acoperire chimica
 • Reutilizabila
 • Potrivita pentru cantitati mici
 • Potrivita pentru toate tipurile de cuptoare: gaz, electric, inductie
 • Conductivitate termică superioară, permite coacerea uniformă a alimentelor
 • Constructie robusta
 • Nu se va deformeaza și are o greutate convenabila, nu se simte grea cand este tinuta in mana
 • Incasabilă și durabilă
 • Curatare: Curățarea se realizeaza ușor, manual, cu apă caldă și săpun și burete. Se poate spăla  si în mașină de spălat vase pentru a economisi timp și efort. A nu se utiliza, in procesul de curatare, produse si ustensile abrazive sau corozive 
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Tăvile de copt din metal sunt folosite pentru a găti sau a coace alimentele în cuptor. Acestea pot fi fabricate din diferite tipuri de metale, cum ar fi aluminiu, oțel inoxidabil sau oțel carbon.
 • Pentru a utiliza o tavă de copt din metal în cuptor, urmați acești pași de bază:
 1. Pregătirea tăvii: Înainte de a pune alimentele în tavă, este recomandat să o ungeți ușor cu ulei sau să folosiți hârtie de copt pentru a preveni lipirea alimentelor.

 2. Preîncălzirea cuptorului: Asigurați-vă că cuptorul este preîncălzit la temperatura necesară înainte de a introduce tava cu alimentele.

 3. Punerea alimentelor: Așezați alimentele pe tava de copt într-un singur strat, asigurându-vă că nu sunt aglomerate, astfel încât căldura să circule uniform.

 4. Gătirea: Puneți tava în cuptor și urmați timpul de coacere specific rețetei pe care o utilizați. În timpul gătitului, puteți verifica din când în când starea alimentelor pentru a se asigura că acestea se gătesc corespunzător.

 5. Finalizarea: Odată ce alimentele sunt gata, opriți cuptorul și folosiți mănuși de bucătărie pentru a scoate tava, deoarece aceasta va fi foarte fierbinte. Lăsați alimentele să se răcească puțin înainte de a le scoate din tavă.

 6. Curățarea: După utilizare, lăsați tava să se răcească complet înainte de a o curăța. Puteți folosi detergent și apă caldă sau chiar o perie de sârmă moale pentru a curăța reziduurile alimentare sau grăsimea.

 • Este important să verificați instrucțiunile și recomandările producătorului pentru utilizarea corectă și întreținerea tavilor de copt din metal, deoarece anumite materiale sau finisaje pot avea cerințe specifice.
 • Tava de copt dreptunghiulara este potrivita pentru gatitul zi de zi, la cuptor, a preparatelor cu carne legume sau chiar deserturi
 • Tava dreptunghiulara are un design simplu, elegant, cu marginile si colturile rotunjite, netede,  nu va rani mainile in timpul utilizarii
 • Tava este prevazuta cu margini confortabile ce o face usor de tinut si manipulat
 • Suprafata fin finisata, mata, face ca elimentele sa fie eliberate usor si sa nu se lipeasca
 • Tava dreptunghiulara are o adancime potrivita pentru a preveni scurgerea sucurilor si sosurilor din alimente si a mentine curat cuptorul
 • Tava este ideala pentru a pregati lasagna, fripturi, legume, paste, paine, prajituri, fursecuri, musaca, bruschete, chiftele, carne cu sos
 • Tava rotunda este ideala pentru a fi folosita la gratar. Puteti pune cu incredere produsele fripte in tava si apoi sa o asezati deasupra gratarului pentru a le mentine calde, pana la momentul serviri
 • Tava din fier este utila in gospodarii, magazine, cantine, restaurante, la picnicuri si gratare

INTRETINEREA TAVILOR METALICE PENTRU COPT

 • Întreținerea corectă a tavilor de copt din metal este esențială pentru a le prelungi durata de viață și pentru a obține cele mai bune rezultate la gătit. Iată câteva sfaturi pentru întreținerea tavilor de copt din metal:
 1. Curățare imediată: După fiecare utilizare, lăsați tava să se răcească puțin și apoi curățați-o imediat. Acest lucru va preveni aderarea reziduurilor alimentare sau a grăsimii de suprafața tavii.

 2. Utilizați apă caldă și săpun: Curățați tava cu apă caldă și săpun folosind o burete sau o cârpă moale. Evitați utilizarea bureților abrazivi sau a perilor de sârmă, deoarece acestea pot zgâria suprafața metalică.

 3. Zgârieturile și lovirile: Evitați să folosiți ustensile de metal sau cuțite direct pe suprafața tavii de copt, deoarece acestea pot cauza zgârieturi. De asemenea, evitați loviturile puternice, deoarece acestea pot deforma tava.

 4. Hârtie de copt sau unguent: Pentru a preveni lipirea alimentelor de tava, puteți utiliza hârtie de copt sau unguente de gătit pe suprafața tavii. Acestea reduc riscul lipirii și facilitează curățarea ulterioară.

 5. Îndepărtarea petelor persistente: Dacă întâmpinați pete persistente sau reziduuri arse, puteți crea o pastă din bicarbonat de sodiu și apă și să o aplicați pe zona afectată. Lăsați-o să acționeze timp de câteva minute, apoi ștergeți cu atenție cu o cârpă moale.

 6. Evitați submersiunea: Nu introduceți tava în apă sau în mașina de spălat vase, deoarece aceasta poate cauza coroziune sau deformare.

 7. Uscare completă: După curățare, asigurați-vă că tava este complet uscată înainte de a o depozita. Umezirea prelungită poate duce la formarea de pete sau la coroziune.

 8. Depozitare adecvată: Păstrați tava într-un loc uscat și bine ventilat pentru a preveni formarea de umiditate și coroziune. Dacă este posibil, depozitați tava într-un mod care să nu permită contactul direct cu alte obiecte metalice, pentru a evita zgârieturile.

 9. Verificați recomandările producătorului: Dacă aveți informații specifice de întreținere din partea producătorului, respectați-le pentru a vă asigura că tavile de copt rămân într-o stare bună de funcționare.

 • În general, tratați-vă tava de copt din metal cu grijă și acordați atenție întreținerii pentru a vă bucura de utilizarea sa pe termen lung.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru

 

 AN

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 5941900012784
ORIGINE:
CHINA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17863
17,90 RON
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 3+
Pret 17,01 RON
in stoc
Nr 2
Pretul in puncte: 36 point
Puncte premiu: 1 point
+
Tava de copt dreptunghiulara este potrivita pentru gatitul zi de zi, la cuptor, a preparatelor cu carne legume sau chiar deserturi.Tava dreptunghiulara are un design simplu, elegant, cu marginile si colturile rotunjite, netede,  nu va rani mainile in timpul utilizarii.Tava este prevazuta cu margini confortabile ce o face usor de tinut si manipulat. Suprafata fin finisata, mata, face ca elimentele sa fie eliberate usor si sa nu se lipeasca. Tava dreptunghiulara are o adancime potrivita pentru a preveni scurgerea sucurilor si sosurilor din alimente si a mentine curat cuptorul
GTINEAN 5941900012784 ORIGINECHINA
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse