Unt De Cacao Cutie 25 kg

DESCRIERE PRODUS

 • Unt de cacao dezodorizat
 • Ambalaj: Cutie
 • Gramaj: 25kg
 • Forma de prezentare: solida , bucati neregulate, masă solidă și compactă de culoare galbenă cu fin miros specific
 • Folosit la preparare produselor de patiserie, brutarie, cofetarie, a ciocolatei albe 
 • Termen de valabilitate: 18 luni de la data fabricatiei inscriptionata pe ambalaj
 • Depozitare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă a soarelui si de alte surse de caldura 
 • Tara de origine: Lituania 
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente 

SPECIFICATII

 • Valoarea iodului: 33-42 I2/100 gr.
 • Continut de cremozitate: 0.02%
 • Valoarea peroxidului: 0 meq O2/kg.
 • Acid oleic: 0.85 %

Unt de cacao mod de utilizare in patiserie si cofetarie

 • Untul de cacao este un ingredient versatil care poate fi utilizat în diverse rețete de patiserie și cofetărie pentru a adăuga un gust bogat și ciocolătos, precum și o textură moale și delicioasă. Iată câteva moduri de utilizare a untului de cacao în bucătărie:

  1. Glazuri și ganache-uri: Untul de cacao este un ingredient esențial în prepararea glazurilor și ganache-urilor pentru torturi, prăjituri și biscuiți. Se poate topi și amesteca cu ciocolată pentru a crea o glazură lucioasă și aromată.

  2. Prajituri și prăjituri: Puteți folosi unt de cacao pentru a îmbunătăți textura și aroma prăjiturilor, adăugându-l la aluatul de copt. Se poate folosi atât sub formă solidă, cât și sub formă de ulei de cacao pentru a obține rezultate diferite.

  3. Biscuiți și tarte: Adăugarea untului de cacao la aluatul pentru biscuiți sau la crusta tartelor poate conferi o notă distinctă de ciocolată și o textură fragedă.

  4. Trufe și bomboane: Untul de cacao poate fi folosit pentru a prepara trufe de ciocolată sau bomboane cu umplutură de ciocolată. Se amestecă cu ciocolată topită și alte ingrediente pentru a crea umpluturi delicioase.

  5. Crema de ciocolată: Puteți utiliza unt de cacao pentru a face o cremă de ciocolată pentru umplerea tartelor sau a eclerelor. Acesta adaugă o textură moale și o aromă bogată.

  6. Decorare: Untul de cacao poate fi folosit pentru a crea decorațiuni de ciocolată sau ornamente pentru prăjituri și torturi. Se topește și se modelează după preferințe.

  7. Produse de panificație: În unele rețete de produse de panificație, cum ar fi chiflele sau covrigii, untul de cacao poate fi adăugat pentru a conferi un gust subtil de ciocolată.

  8. Ingrediente pentru smoothie-uri sau băuturi calde: Untul de cacao poate fi adăugat în smoothie-uri sau băuturi calde pentru a oferi o notă de ciocolată și o textură bogată. Este mai des folosit sub formă de ulei de cacao pentru aceste scopuri.

  Este important să utilizați unt de cacao de calitate și să urmați rețeta specifică pentru a obține cele mai bune rezultate în preparatele dvs. Cu untul de cacao, puteți adăuga o notă delicioasă de ciocolată în diferite rețete de patiserie și cofetărie.

Untul de cacao proprietati si utilizare

 • Untul de cacao este un ingredient natural obținut din grăsimile extrase din boabele de cacao. Acesta are numeroase proprietăți și utilizări benefice pentru sănătate și frumusețe. Iată câteva dintre acestea:

  Proprietăți ale untului de cacao:

  1. Hidratare intensă: Untul de cacao este foarte hidratant și poate ajuta la menținerea pielii moi și catifelate. Este frecvent utilizat în produsele de îngrijire a pielii, cum ar fi loțiuni și creme.

  2. Proprietăți antioxidante: Conține antioxidanți naturali, cum ar fi polifenolii, care pot ajuta la protejarea pielii împotriva daunelor cauzate de radicalii liberi și la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii.

  3. Reducerea inflamației: Untul de cacao poate avea efecte antiinflamatorii și poate fi util pentru calmarea iritațiilor pielii, inclusiv a celor cauzate de arsuri solare sau erupții cutanate minore.

  4. Stimularea circulației: Prin masaj, untul de cacao poate ajuta la îmbunătățirea circulației sângelui și poate reduce senzația de picioare obosite sau umflate.

  5. Proprietăți emoliente: Untul de cacao este un emolient eficient, ceea ce înseamnă că poate ajuta la blocarea umezelii în piele, păstrând-o hidratată.

  Utilizări ale untului de cacao:

  1. Îngrijirea pielii: Untul de cacao poate fi aplicat direct pe piele ca o cremă hidratantă sau în compoziția loțiunilor, cremelor sau balsamurilor de buze.

  2. Tratamentul pentru vergeturi: Untul de cacao este adesea folosit pentru a ajuta la reducerea aspectului vergeturilor, mai ales în timpul sarcinii sau în perioadele de creștere rapidă.

  3. Masaj: Datorită texturii sale moi și aromei plăcute, untul de cacao este utilizat frecvent în masaje pentru relaxare și hidratare.

  4. Gătit: Untul de cacao poate fi utilizat în bucătărie pentru gătit sau copt, oferind un gust bogat și ciocolătos.

  5. Produse cosmetice: Este un ingredient comun în produsele cosmetice, cum ar fi săpunurile, balsamurile de păr și produsele pentru unghii.

  Este important să utilizați unt de cacao de calitate, preferabil organic și nerafinat, pentru a beneficia de toate proprietățile sale benefice. De asemenea, este posibil să existe persoane cu alergii la cacao, deci este recomandabil să efectuați un test de aplicare pe o mică zonă de piele înainte de utilizare pe scară largă, mai ales dacă aveți pielea sensibilă sau predispusă la alergii.

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
Ambalare :
25 Kg
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

15071
1.990,00 RON
79,60 RON  per 1.00 kg
Cutie
in stoc
Pretul in puncte: 3980 point
Puncte premiu: 100 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Abundent în grăsimi sănătoase și hrănitor pentru piele poate fi savurat în rețete sau aplicat local ca hidratant natural. Untul de cacao este bogat în acizi grași care ajută la hrănirea și hidratarea pielii, îmbunătățind astfel elasticitatea acesteiaUntul de cacao este un ingredient esențial în ciocolată și conferă o bogăție și o textură cremoasă produselor de copt, ciocolatei calde, latte-urilor și altor băuturi calde.
Banner de inchiriat