Uscator Lenjerie - Uscator Rufe Suspendat - Suport lenjerie - 15 Carlige - A-11136

DESCRIERE PRODUS:

 • Uscătorul pentru sosete, lenjerie și rufe suspendat cu 15 carlige este un produs util și practic, conceput pentru a vă ajuta să uscați rufele într-un mod eficient și organizat.
 • Material: plastic + metal
 • Culoare: argintiu metalizat
 • Dimensiuni: 30 x 35 cm
 • Compact
 • Design ingenios
 • 15 carlige
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

UTILIZARE:

 • Uscătorul pentru sosete, lenjerie și rufe suspendat cu 15 carlige este un produs util și practic, conceput pentru a vă ajuta să uscați rufele într-un mod eficient și organizat. Cu un design compact și funcțional, acest uscător se fixează ușor pe orice suprafață potrivită, precum un balcon, o ușă sau o bara de susținere, oferindu-vă astfel o soluție practică pentru uscarea hainelor fără a ocupa spațiu prețios în casă.
 • Cele 15 carlige încorporate în designul uscătorului vă permit să agățați o cantitate semnificativă de sosete, lenjerie și alte articole mici de îmbrăcăminte, economisind spațiu și asigurând o uscare rapidă și uniformă.
 • Fabricat din materiale de calitate superioară, acest uscător este conceput să reziste uzurii cotidiene și să suporte greutatea rufelor în mod stabil și sigur.
 • Datorită dimensiunilor reduse și a designului său compact, acest uscător poate fi ușor de transportat și depozitat atunci când nu este utilizat.
 • Carligele sunt proiectate pentru a se potrivi diferitelor tipuri de rufe, inclusiv sosete, lenjerie intimă, mănuși și alte articole mici. Astfel, puteți să-l utilizați pentru uscarea unui spectru variat de articole vestimentare.
 • Prin agățarea rufelor pe carlige, veți preveni apariția inestetică a cuteleor și veți menține forma inițială a hainelor, evitând astfel necesitatea călcatului ulterior.
 • Uscătorul pentru sosete, lenjerie și rufe suspendat cu 15 carlige este un ajutor de nădejde în îngrijirea hainelor dumneavoastră. Prin folosirea acestui produs practic și inovativ, veți economisi spațiu în casă, veți evita deformarea hainelor și veți avea întotdeauna rufe proaspete și uscate la îndemână.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

(AM) 

 

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
08/08/2023
Achiziție neconfirmată
Uscator Lenjerie - Uscator Rufe Suspendat - Suport lenjerie - 15 Carlige
Comentarii
Suport pentru Uscarea Lenjeriei: Acest uscător este proiectat pentru a usca lenjeria și rufele într-un mod practic și organizat.

Suspendat: Aparatul poate fi suspendat, fie în interiorul casei, fie în exterior, pentru a profita de aerul și soarele pentru uscarea hainelor.

15 Carlige: Cu 15 cârlige sau tije, acest uscător oferă suficient spațiu pentru a agăța mai multe articole în același timp.

Organizare Eficientă: Designul cu mai multe cârlige permite organizarea articolelor de îmbrăcăminte în mod ordonat, pentru o uscare uniformă.

Economie de Spațiu: Uscătorul suspendat economisește spațiu, permițându-ți să profiți la maximum de spațiul disponibil.

Versatilitate: Poate fi folosit pentru a usca diverse tipuri ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
08/08/2023
Uscator Lenjerie - Uscator Rufe Suspendat - Suport lenjerie - 15 Carlige
Comentarii
Suport pentru Uscarea Lenjeriei: Acest uscător este proiectat pentru a usca lenjeria și rufele într-un mod practic și organizat.

Suspendat: Aparatul poate fi suspendat, fie în interiorul casei, fie în exterior, pentru a profita de aerul și soarele pentru uscarea hainelor.

15 Carlige: Cu 15 cârlige sau tije, acest uscător oferă suficient spațiu pentru a agăța mai multe articole în același timp.

Organizare Eficientă: Designul cu mai multe cârlige permite organizarea articolelor de îmbrăcăminte în mod ordonat, pentru o uscare uniformă.

Economie de Spațiu: Uscătorul suspendat economisește spațiu, permițându-ți să profiți la maximum de spațiul disponibil.

Versatilitate: Poate fi folosit pentru a usca diverse tipuri ...
A fost utilă această recenzie?
82 8
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518111368
ORIGINE:
CHINA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17562
19,90 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 40 point
Puncte premiu: 1 point
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Uscătorul pentru sosete, lenjerie și rufe suspendat cu 15 carlige este un produs util și practic, conceput pentru a vă ajuta să uscați rufele într-un mod eficient și organizat.
GTINEAN 2015518111368 ORIGINECHINA
Banner de inchiriat
 • Cele mai vandute produse
 • Cele mai populare
Cele mai vandute produse