Aroma Fum QL 19636 Pudra (Cutie 25 kg)

   Aroma de fum, pudra

 - Aplicatie de referinta si dozaje : Carne procesata si carnati : 0,075 %                                                   

 - Depozitare si manipulare  : Termen valabilitate  : 365 zile in ambalajul original si in conditiile de depozitare specificate de producator

 - Conditii depozitare : Preferabil plin, ermetic inchis

 - Temperatura stocare : Ambiental / 10-30°C (50-85°)

 

 Specificatie produs : 

 Aroma de fum : Pudra, culoare : maro / Gust si miros : de fum, aromat, suculent /  Sare : 88 - 92 % 

 - Parametrii : Aspect  : Conform  (ISO 5495)

 - Evaluare senzoriala : Conform  (ISO 5495 Comparison against std)

 - Sare : 88 - 92 %  (ISO 9297 Silver Nitrate Titration)

 

 Producator : Givaudan

 

Pulberea cu aromă de fum aromatizează alimentele cu gust de fum fără a fi nevoie de clasicul si îndelungatul proces de afumare. Aroma Fum QL 19636 este prezentata într-o formă convenabilă de pulbere. Se adaugă o aromă de fum intensă și ușor dulce în carne și multe alte produse semipreparate (carnati, marinade).

Acest produs este potrivit pentru a crea un amestec de sos, adăugând o afumare la preparatele din carne procesata, creând amestecuri de condimente și multe altele. Pudra cu aromă de fum este vegană, kosher și fără gluten.

Puteți adăuga Aroma Fum QL 19636 la orice mâncare, inclusiv sosuri, supe și umpluturi sau puteți presăra peste carnea de pe grătar în timp ce s-au incins carbunii.

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 0745760601103
Ambalare :
25 Kg
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10078
2.496,45 RON
99,86 RON  per 1.00 kg
/ Cutie
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 100+
Pret 2.371,63 RON
94,87 RON  per 1.00 kg
in stoc
Pretul in puncte: 4993 point
Puncte premiu: 125 point
+

Cantitatea minima pentru "Aroma Fum QL 19636 Pudra (Cutie 25 kg)" este 1.

Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Aroma pudra de culoare maro, cu savoare de fum 
GTINEAN 0745760601103
  • Vizualizați toate variantele ca listă
Banner de inchiriat