Ceai Vedda Colici - Baby - 20 plicuri - 50 g
Ceai Vedda Colici - Baby - 20 plicuri - 50 g
INGREDIENTE: Coriandru, musetel, menta, fenicul, chimion.
MOD DE PREPARARE: se pun 1-2 plicuri de ceai Colici Baby Vedda in 250 ml apa fierbinte si se lasa la infuzat 4-5 minute.
EFECTE BENEFICE: Calmant, Reduce senzatia de disconfort la nivelul intestinelor, Anti flatulenta, Stomahic, Anticolic.
CEAI COLICI BABY VEDDA 20 plicuri 50g
Ceaiul Colici Baby Vedda este un mix de plante care ajuta la calmarea colicilor si a flatulentei nou nascutilor.
Musetelul este o planta erbacee, din familia Asteraceae, raspandita in toate zonele de campie.
Florile de musetel contin urmatoarele: matricarina si matricina, un mare numar de flavonoizi, glucozide, fitosteroli si acizi grasi. O alta planta foarte popular care previne si trateaza numeroase afectiuni, mai ales in cazul aparatului digestiv, este menta.
Printre cele mai importante efecte pe care le are menta asupra organisnului se numara: reducerea stresului; intarirea sistemului imunitar, stimuleaza digestia si intretine sanatatea orala.
Coriandrul este cunoscut inca din Antichitate, efectele sale benefice asupra organismului fiind mentionate in Vechiul Testament si Papirusul Ebers. Fructele de coriandru ajuta la mentinerea sanatatii sistemului digestiv, este antispastic, stomahic (stimuleaza secretia sucurilor gastro-intestinale) si carminativ (ajuta eliminarea gazelor intestinale).
Feniculul este o planta erbacee care se aseamana cu mararul. Este cultivat inca din Antichitate in zona Marii Mediterane, astazi fiind prezent in toate zonele continentului european, Asia Mica si America. Grecii antici il considerau un simbol al succesului, iar populatia Indiei il foloseste ca odorizant bucal si stimulent digestiv.
Chimionul se utilizeaza in medicina traditionala pentru restabilirea bunei functionari a aparatului digestiv.
Acest produs este un supliment alimentar.
ALERGENI:
Produsul poate contine urme de lapte.
Nici o postare găsită
Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE
(27) |
Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului. |
Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.
Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1) Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a) |
informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor; |
(b) |
toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării. |