Fructe De Păducel (Punga de 5kg)

 Fructele de paducel sunt o sursa importanta de antioxidanti datorita continutului crescut de polifenoli.

 Boabele deshidratate de păducel sunt alungite sau globulare, brun-roșiatice pana la roșu închis. Au gust dulceag, consistenta mucilaginoasa, mirosul este tipic fructelor de păducel.

 Caracteristici fizice și chimice

 Umiditate : 8,99%

 Cenușă : 1,90%  /  Cenușă, insolubilă în 10% din soluția de acid clorhidric : 0,08%

 Fructe arse : 0,79%

 Fructe necoapte : 0,90%

 Fructe deteriorate de dăunători și alte părți ale plantei : 1,60%

 Impurități minerale : 0,02%

 Metale grele :

 Mercur : Mai puțin de 0,001 mg / kg

 Cadmiu : Nu mai mult de 0,02 mg / kg

 Aflatoxina B1 : Mai puțin de 0,0002 μg / kg

 Activitatea Cesium-137 : Cel mult 370 Bq / kg - corespunde

 Parametri microbiologici :

 Numărul total de microbi aerobi : nu mai mult de 1.0x10⁷ CFU / g

 E-coli / 1g : nu mai mult de 1,0x10³

 Salmonella / 25g : Nu a fost detectat

 Drojdii si mucegaiuri : nu mai mult de 1.0x10⁵ CFU / g

 Origine : Ucraina

 

 Descriere produs: 

 Păducelul (Crataegus monogyna) este un arbust (2–6 m) care face parte din familia Rosaceae, are florile albe și fructele roșii ce au un miros caracteristic și un gust dulceag-amărui. Din ele se obțin extracte care sunt folosite în primul rând, la ameliorarea tulburărilor legate de problemele cardiace cu substrat nervos.

 Păducelul este răspândit în Europa Centrală, dar poate fi întâlnit și în Asia de Sud-Vest până în Afganistan. El crește pe solurile calcaroase sub formă de tufișuri la liziera pădurilor.

 Timp de secole, fructul de păducel a fost folosit ca remediu pe bază de plante pentru probleme digestive, insuficiență cardiacă și hipertensiune arterială. De fapt, este o parte cheie a medicinei tradiționale chineze.

 Fructul de păducel este o sursă bogată de polifenoli, care sunt compuși antioxidanți puternici care se găsesc în plante. Antioxidanții ajută la neutralizarea moleculelor instabile numite radicali liberi care îți pot dăuna corpul atunci când sunt prezenți la niveluri ridicate. Aceste molecule pot proveni dintr-o dietă săracă, precum și toxine de mediu precum poluarea aerului și fumul de țigară.

 Datorită activității lor antioxidante, polifenolii au fost asociați cu numeroase beneficii pentru sănătate.

 Beneficii privind consumul Fructelor de Păducel :

Fructul de păducel poate avea proprietăți anti-inflamatorii care v-ar putea îmbunătăți sănătatea.
 Inflamația cronică a fost legată de multe boli, inclusiv diabetul de tip 2, astmul și anumite tipuri de cancer.
 În anumite studii efectuate, extractul din fructe de păducel a redus semnificativ nivelurile de compuși inflamatori.
 Mai mult, cercetările au arătat că suplimentarea cu extract de fructe de păducel a scăzut inflamația suficient.
 Datorită acestor rezultate promițătoare din studiile efectuate in vitro, oamenii de știință cred că suplimentul poate oferi beneficii anti-inflamatorii la om.

 - Poate scădea tensiunea arterială
 În medicina tradițională chineză, fructul de păducel este unul dintre cele mai recomandate alimente pentru a ajuta la tratarea tensiunii arteriale ridicate. Câteva studii efectuate pe animale arată că păducelul poate acționa ca un vasodilatator, ceea ce înseamnă că poate relaxa vasele de sânge restrânse, scăzând în cele din urmă tensiunea arterială.
 Un studiu de 16 săptămâni efectuat pe 79 de persoane cu diabet zaharat de tip 2 și hipertensiune arterială a observat că cei care au luat 1.200 mg de extract de păducel pe zi au avut îmbunătățiri mai mari ale tensiunii arteriale, comparativ cu cei din grupul placebo.

 - Unele studii indică faptul că extractul de păducel poate îmbunătăți nivelul de grăsime din sânge.
 Colesterolul și trigliceridele sunt două tipuri de grăsimi întotdeauna prezente în sângele tău.
 La nivel normal, sunt perfect sănătoși și joacă roluri foarte importante în producția de hormoni și transportul de nutrienți în întregul corp.
 Cu toate acestea, nivelurile de grăsimi din sânge dezechilibrate, în special trigliceridele ridicate și nivelul scăzut de colesterol HDL (bun), joacă un rol în ateroscleroza sau în acumularea plăcii în vasele de sânge

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
david
31/07/2023
Achizitie Verificata
avantajele fructelor de paducel
Comentarii
Sănătatea inimii: Fructele de păducel sunt asociate cu sănătatea cardiovasculară și au fost utilizate de secole pentru susținerea sistemului circulator. Acestea pot ajuta la reglarea tensiunii arteriale, reducerea nivelului de colesterol și trigliceride și îmbunătățirea funcției inimii.

Antioxidanți: Fructele de păducel sunt bogate în antioxidanți, cum ar fi flavonoidele și vitamina C, care ajută la neutralizarea radicalilor liberi și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Proprietăți antiinflamatorii: Consumul regulat de fructe de păducel poate ajuta la reducerea inflamației în organism, ceea ce este benefic pentru sănătatea generală.

Menținerea nivelului de zahăr în sânge: Unele studii sugerează că fructele de păducel pot ajuta la ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
david
david
Achizitie Verificata
31/07/2023
avantajele fructelor de paducel
Comentarii
Sănătatea inimii: Fructele de păducel sunt asociate cu sănătatea cardiovasculară și au fost utilizate de secole pentru susținerea sistemului circulator. Acestea pot ajuta la reglarea tensiunii arteriale, reducerea nivelului de colesterol și trigliceride și îmbunătățirea funcției inimii.

Antioxidanți: Fructele de păducel sunt bogate în antioxidanți, cum ar fi flavonoidele și vitamina C, care ajută la neutralizarea radicalilor liberi și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Proprietăți antiinflamatorii: Consumul regulat de fructe de păducel poate ajuta la reducerea inflamației în organism, ceea ce este benefic pentru sănătatea generală.

Menținerea nivelului de zahăr în sânge: Unele studii sugerează că fructele de păducel pot ajuta la ...
A fost utilă această recenzie?
52 16
Scrie un comentariu
Întrebări
Ambalare :
5 Kg
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10537
100,00 RON
20,00 RON  per 1.00 kg
/ Punga
in stoc
Pretul in puncte: 200 point
Puncte premiu: 5 points

Cantitatea minima pentru "Fructe De Păducel (Punga de 5kg)" este 1.

1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Fructe de paducel, ambalate la punga de 5  kg
Banner de inchiriat